Mislim da je i ovo ok, obzirom da drugi ne objavljuju ni to.
(Ne sumnjam da se kod njih na licu mjesta može saznati broj postupaka po kategorijama koje nekog zanimaju, da ne skrivaju to od (potencijalnih) pacijenata. Bar preda mnom nisu)
Mislim da je i ovo ok, obzirom da drugi ne objavljuju ni to.
(Ne sumnjam da se kod njih na licu mjesta može saznati broj postupaka po kategorijama koje nekog zanimaju, da ne skrivaju to od (potencijalnih) pacijenata. Bar preda mnom nisu)
izvještaj Betaplusa o uspješnosti za 2012 nema ni broja transfera, ni broja postupaka, ni broja ostvarenih trudnoća.![]()
Cito objavljuje neku vrstu statistike uspješnosti.
Gledam druge webove, vidim samo poliklinika IVF ima objavljene rezultate (i to isto u postocima).
Na webu od Cita najnovija vijest je iz 2011. ili ja ne znam pronaći...?
ja se ionako nikad ne bih odličila za neku polikliniku temeljem njihovih stat. podataka koje sami objavljuju, već prvenstveno po preporuci pacijenata.
mislim da je statistika nepouzdana i večinom prikazana kako bi oni htjeli da to izgleda, pogotovo kad nema revizije nadležne institucije...
Mislim da su sve klinike s rezultatima tu negdje...
Naravno da se za kliniku/liječnika odlučujemo na temelju vlastite procjene, iskustva, osjećaja ili iskustva drugih koje smo čuli/pročitali. Povjerenje i sigurnost je ključ svega.
Posljednje uređivanje od Mojca : 08.04.2013. at 13:39
Ima i na stranicama Betaplusa statistika za 2012. S moba sam pa ne mogu staviti link
Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 08.04.2013. at 15:02
Ups,nisam vidjela da ste vec pisali za Betaplus, post mi je visak...
Pozdrav svima!
Krećem u MPO vode,pa imam neka pitanja...za početak ćemo ići u državnu kliniku SD na prvi pregled i čuti što će tamo reći. Budući da je spermiogram loš,moj ginić mi je rekao da smo najvjerojatnije kandidati za ivf. Ali već vidim da ću u državnoj klinici samo izgubiti strpljenje,a i problem mi je zbog posla stalno putovati u ZG.
Moje pitanje je: Rade li privatne klinike (prvenstveno mislim na BetaPlus) preko ljeta (7. i 8.mj.) ili vikendom (npr.nedjeljom)? I može li se dogovoriti da se dolazi poslijepodne na folikulometriju i ostale preglede?
Tako isto i meni. Nitko mi ne može zamijeniti moju doktoricu D. S njom se osjećam opušteno i normalno, imam potpuno povjerenje i znam da je stručnjak.
Može jedno padobransko pitanje?
Po vašim postovima vidim da je moguće u IVF poliklinici obaviti ivf na teret HZZO-a.
Koliko se čeka na red, i da li su i ljekovi pokriveni?
veronika, najbolje nazovi i provjeri, ako ti niko ovdje ne odgovori
Matt, krivo si shvatio mislim. Ono je pitanje jel Betaplus radi popodne i nedjeljom
da se i ja malo javim
1 aih u prirodnom ciklusu -
2 aih u stimulativnom ciklusu folikuli prestali rasti, dobila sam oko 10 folikula ali su narasli do nekih 10 mm , i na kraju odustali. idemo dalje
7.4 menga
9.4 klomifen 2x1 - 5 dana , pila sam do 13.4
17.4 inekcije (zaboravila sam kako se zove )
18.4 inekcija
kakva su vaša iskustva s aih u stimulativnom ciklusu????
Doktorica mi savjetuje da jos jedan mjesec pokušam aih u prirodnom ciklus , i da više nebi pokušavala s aih-om u stimulativnom , pa tek onda na ivf ako ne uspije.
Malianđelak kod kog si u postupku?
Inače koliko ja znam AIH se izbjegava raditi u stimuliranom ciklusu jedino sa klomifenom, pa neznam baš koliko ćeš tu dobiti tuđa iskustva. Drago mi je da će ti ipak u AIH u prirodnom ciklusu pokušati sljedeći mjesec
Dragi svi ja vas sve skupa još jednom pozivam da nam se pridružite ovu subotu u našoj šetnji po centru.
Evo, imamo otvoren i facebook event gdje možete vidjeti par fotki od prošle godine, čisto za inspiraciju i motivaciju!
https://www.facebook.com/#!/events/526745720701549/
Vidimo se!
A popisati se i eventualno dogovoriti za društvo možete i ovdje:
http://forum.roda.hr/threads/79293-Z...ost-27-04-2013
neko zatišje ovdje ja krećem idući mj jedva čekam
Zima77 SRETNO i neka ti ovaj postupak bude dobitni!!!
evo ja došla malo pohvaliti Betaplus
stučnost, kvaliteta, ljubaznost...ma sve na jednom mjestu
ja sam stvarno zahtjevan pacijent, al eto, nemam prigovora
ako nekoga zanima koji detaljčić više, mogu napisati kad stignem, al moju toplu preporuku svakako imaju
ja sam kod dr.Radončića pa sam folikulometrije obavljala u Viliu (tako mi je odgovaralo zbog posla), a sam ivf se odvija u Betaplusu
inače sam pobornik anestezija, pa mi je drago da to mogu i dobiti
međutim, zadnji postupak je bio prirodnjak pa mi je ipak bilo malo glupo uzeti opću za to (iako sam razmatrala i tu opciju)
i dobila sam lokalnu, za koju mogu samo reći
gotovo je bezbolno bilo (a popriličo sam osjetljiva), ono, ovakvih punkcija bih mogla proći još 100 (al nadam se da neću) - dr.R. je to stvarno vrhunski odradio
mislim, do sad sam probala sve vrste punkcija: bez ičega (nikad više), uz intravenozni koktel (malo mi olakšalo, al ne previše), uz opću (zaaakon) i ovu lokalnu koju sam sad dobila (također zaaaakon za prirodnjak)
uglavnom, shvatili ste, stvarno sam zadovoljna
eto, toliko od mene
Ginger... Drzim palceve za ovaj prirodnjak...
Sretno draga![]()
Pozdrav!
Nova sam ovdje, pa evo da se oglasim prvim postom.
Bila na 2 AIH postupka u Betaplusu, trenutno čekam na prvi pregled nakon drugog AIH i ugledane dvije crtice na testu
Netko je pitao jel rade i nedjeljom, i može li se dogovoriti za popodne, odgovor je da, sve se može dogovoriti. Ja sam na folikulometrije išla normalno i vikendom i nakon 6 popodne (jer mi je radno vrijeme do 6).
Napišem više samo da se snađem tu na vašem forumu![]()
Cure, u koje vrijeme su uobičajeno konzultacije u Betaplusu? Ujutro, popodne? Hvala![]()
najbolje ti ih je nazvati i dogovoriti termin i vrijeme kad tebi odgovara. s obzirom da tamo ima vise mpo doktora mislim da mozes birati kod koga hoces pregled
Tako je. Nas su pitali da li znamo koga zelimo od doktora, a onda su pitali i koji termin nam pase
Potpisujem Gingerza sve vezano uz dr R...sigurna sam da tamo gdje je on - sve je odlično! Pažljiv, toplak i komunikativan doktor koji pazi i na endokrino. nalaze, što je jako bitno!! Ašto se tiče njih i ikoktela i anestezija - pohvalno da ti mogu ponuditi sve opcije.
Što se tiče Betaplusa, i dr. Dmitrović pazi na endokrinološki dio. Svi su oni tim koji čini mi se slično rade, ne možete fulati. Odabir koji od tih doktora je stvar preferencije
Slazem se, svi su dobri, a moj glas uvijek ide dr. Radoncicu
Al kao sto Vrci kaze, stvar je preferencije
E, a za lokalnu mogu reci da je stvarno super, al nije onaj koktel, nego nesto puno bolje
Ma super je bas to da biras kaj ti pase
Ja pohvaljujem cijeli Betaplus tim, doktoricu, sestre, anesteziologinju, biologinju i sve koga još ima...
Sve su krasne. Nema čekanja, kad dođeš na redu si. Znaju u kojoj si fazi, uvijek su blizu za pomoć, mislim da je ovo najbolje privatno dr mjesto gdje sam bila. Dostupni su za sva pitanja, ma milina.
I k tome nisu samo orijentirani na mpo, meni su dosta toga novog otkrili i došli smo do novih zanimljivih zaključaka. Time smo krenuli i u promjenu dosadašnjih mpo postupaka, pa valjda će nešto od toga ispasti dobro. Na boljem sam putu nego prije
Nadam se da ću kod njih uskoro ostvariti cilj
Super Vrci, nadam se da ces uskoro ugledati lijepu betu!
I ja sam super zadovoljna s njima, a pogotovo sa dr.R![]()
Ja sam R vidjela samo u prolazu, tek po slici s neta skužila da je on. Iako sam imala jednom prijedlog da idem ujutro na uzv kod D ili popodne kod R :D
A možda ako završim u postupku preko ljeta dopadnem i njemu u ruke (znam da oni imaju ta ljetna dežurstva, barem je bilo prošle god)
A vidim ti si isto jedna od onih za koje su mi rekli: imamo u zadnje vrijeme sve trudnice iz prirodnjaka![]()
Bravo za kliniku i DR tamo...možda i ja neki jackpot dobijem skoro pa odem opet kod dr R![]()
VRCI tek sad vidim da si promjenila kliniku sretno
drage moje,konzultacije s UZV(prve)u Beta plus-u su 750 kn...zamantalo mi se,nisam znala da je tako skupo!
Ja nisam toliko platila...
Platila sam:
Konzultacije 100,00-200,00
Ultrazvuk 250,00
Mislim da ukupno 450 kn
Ne znam da li naplaćuju svima tako konzultacije, ili što...ali i ja sam očekivala veliku cifru koja na kraju nije bila. Osim ako nisu sad počeli striktno tako naplaćivati po cjeniku.
Posljednje uređivanje od Vrci : 29.05.2013. at 16:41
Pa cjenik je stranicama
Mpo konzultacije 500 kn i vjerojatno si imala uzv 250 kn
Da, MPO u privatnika-skup sport.
Da u Beti cijepaju, da.
Ali barem im je cjenik na njihovim stranicama,
što je vrlo fer pa si čovjek ipak unaprijed može složiti dva i dva.
Osoblje je vrlo profesionalno, a što se dr. R. tiče stara sam mu mušterija pa eto...