Stranica 111 od 120 PrviPrvi ... 1161101109110111112113 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,501 do 5,550 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Osoblje foruma amazonka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    Matovila, 1 jajnik baš i nije indikacija za vraćanje 3 embrija. koji vam je postupak uspio i koja je dg u pitanju?
    nije za zafrkavati se s vraćanjem 3 embrija...
    apsolutno potpisujem, i nije za zavfrkavati se!

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

I ja se slažem s gore napisanim, meni (laički naravno) nakon uspješne T nekako ne vuće na indikaciju vraćanja 3 BC. Ali naravno, o tome ćete odlučiti ti i tvoj doktor.
    Čisto da ponudim svoj slučaj za primjer. Mi smo kod nas u prvim postupcima (milinovićev zakon) vraćali po tri embrija. Paralelno, u sloveniji su mi vraćali po dva. Po novom zakonu su mi kod nas jednom vratili tri (treći je bio jako loš i doktorova procjena je bila da su šanse praktički nikakve da se primi). Ne znam, meni je to bilo bezveze, mogli su ga ostavit još do peog dana i onda ako nije bio ok bacit.
    Dr. R je inicijalno bio za SET, ali budući da embriji nisu bili baš nešto i s obzirom na broj postupaka iza nas, dogovorili smo vraćanje dva (čime smo mi skroz happy).

Matovila, u svakom slučaju sretno! Jel znaš kako su zamrznuti bili? Jesu svi u istoj slamčici?
    Posljednje uređivanje od tikki : 09.09.2013. at 18:22

Matovila avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

To ne znam. Saznat cu iducu srijedu kad idem na konzultacije.

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Matovila molim te napiši sve da ostali znamo šta ćemo, najava štrajka, KBC Osijek je ionako koma pokušala bi kod njih. Love za privatno nemam. Ovo mi je prilika.

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Bea prvotno napisa Vidi poruku
    Matovila molim te napiši sve da ostali znamo šta ćemo, najava štrajka, KBC Osijek je ionako koma pokušala bi kod njih. Love za privatno nemam. Ovo mi je prilika.
    Bea, Matovila ti ide privatno u Betaplus kliniku.

Matovila avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Bea, bas kako je Tikki napisala. Idem privat u Betaplus, a vise cu znat nakon iduce srijede

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ok. da li je bio netko u poliklinici škvorc preko HZZO-a?

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Bea po ovom nemaš baš puno vremena čekati da netko drugi ode i proba. Nazovi odmah i naruči se. Znam da ti neće biti lako putovati, ali moraš jednom skočiti

http://www.poliklinika-skvorc.hr/ind...ovor-s-hzzo-om

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Bea prvotno napisa Vidi poruku
    ok. da li je bio netko u poliklinici škvorc preko HZZO-a?
    još to uopće nije krenulo, no vjerujem da će jako skoro. Pišu na svojim stranicama da je ugovor s HZZO-om sklopljen do 31/12/2013, tko zna što će biti nakon toga. Nazovi pa nas obavještavaj ovdje Bea i sretno i ....... bez ljutnje, makni se iz Osijeka!

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Evo i mi se priključujemo prije vremena malo.

Danas nenadano stigla dragoj M 4 dana prijevremeno. Što se nije desilo dugo, stvarno dugo, moguće je estrofem pridonio tome? Zvali doktoricu i sestra rekla da prekinemo s Estrofemom i počnemo s klomifenima od 3. dana. Draga je popila 6 od 10 planiranih estrofema, tak da mi se baš ne sviđa to što je morala prekinuti s time sad ali šta je tu je.

U srijedu je prvi uzv.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Matt, držim vam fige, sretno

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Matt, držim vam fige, sretno
    Hvala bubi...

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

M@tt sretno od srca, izvjestavaj nas i dalje

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

M@tt, držim ručno-nožne

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj tetadoktor prvotno napisa Vidi poruku
    M@tt, držim ručno-nožne
    i ja

ORNELKA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Nakon 8. neuspješna IVF u stimuliranom ciklusu odlučih se ja i suprug privatno kod poznatog liječnika ovdje u RH. Nismo dugo čekali na red, od nalaza nam nije ništa tražio, što nam je odmah bilo malo neobično, iako sam ja na svoju ruku sama sve povadila (AMH 19,3, hormoni uredni, suprugov spermatogram ok), i krenuli smo sa terapijom. Iako iz prijašnjih iskustava znam da sam dobro reagirala na cetrotide i menopure, ovaj dr bio je od samog početka protiv toga. Uzela sam godišnji i bila cijelo vrijeme u zg. Dr osobno mi je svaki dan davao inekcije, ali bilo mi je malo čudno da me uopće ne gleda na uzv - za cijeli postupak stimulacije obavio je dva uzv, 3.d.c. i 14. kad je rekao sutra štoperica i prekosutra punkcija. Na dan punkcije iako sam došla u točno zakazano vrijeme, ostavio me je da čekam do k nije posljednju pacijenticu pregledao, a onda obavi punkciju. Strašno me je bolilo jer istu ne radi pod anestezijom, da sam jedva došla do stana. Imala sam 11 js. Nakon tri dana bila sam naručena da dođem u kliniku da vidim hoće mi vršiti transfer. Rečeno mi je da se stanice i predobro razvijaju, tako da ćemo čekati 5. dan. Došao je i taj peti dan. Obavljen mi je transfer i odmah čim su mi vraćena 3 embrija, rečeno mi je da ustanem i mogu ići. Bilo mi je malo čudno, jer je taj dan bilo još žena na transferu i sve su nakon njega ostajale malo ležati,o oko pola sata. Očekivala sam da će biti i zamrznutih, s obzirom da se 9 oplodilo i došlo do 5. dana, ali rečeno mi je da je došlo do neke greške i da smrzlića neće biti i da budem sretna da su spasili i ta tri koja su vratili. To me je jako potreslo i vratila sam se u stan, budući nisam htjela putovati kući odmah toga dana nakon transfera. To popodne dok sam ležala osjetila sam da sam počela krvariti i odmah sam nazvala dr kod kojeg sam bila, da bih dobila odgovor da mi je oštetio stijenke prilikom transfera i da teško da će išta biti od ovoga postupka. Nakon pet dana od transfera sam prokrvarila. Bila sam očajna, zbog toga što sam ulagala tolike nade jer odlučila sam se na dr koji je među najpoznatijim u HR, što od odnosa koji je imao prema meni, 2 folikulometrije za cijelog postupka, što što me je nakon transfera odmah poslao doma, krvarenje taj isti dan, njegov hladan odnos da me je ozljedio i da od postupka nema ništa, što što sam toliko novaca dala, a najviše što na kraju sam shvatila da je sve bilo uzaludno i da navikani dr nisu uvijek i najbolji. Trebalo mi je godinu dana da se od svega toga oporavim. Sada ako bude sreće, za koji dan čeka nas put u Maribor, a ako bog da sreće valjda će i našoj agoniji doći kraj. Ovo nam je posljednji put.

I svima drugima želim sreću koje će se ovih dana naći u mojoj situaciji.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Jao stvarno koma iskustvo... bas me zanima gdje je to bilo

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ornelka jako mi je žao zbog svega što si prošla. ovo što si ti napisala je strašno i zaista bi bilo ok da napišeš ime tog doktora.
    moram priznati da iako dugo pratim forum na ovako loš tretman u nekoj privatnoj poliklinici još nisam naišla.

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    Ornelka jako mi je žao zbog svega što si prošla. ovo što si ti napisala je strašno i zaista bi bilo ok da napišeš ime tog doktora.
    moram priznati da iako dugo pratim forum na ovako loš tretman u nekoj privatnoj poliklinici još nisam naišla.
    Da... ovo je stvarno grozan tretman u privatnoj poliklinici. Nisam još čitala za tako loše iskustvo privatno...
    Žao mi je zbog svega što si prošla i nadam se da će vam Maribor donjeti sreću!

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ornelka, stvarno bi bilo u redu da napišeš ime liječnika koji te je tako neprofesionalno i neljudski tretirao. Ne treba te biti strah, štoviše, on bi trebao biti u strahu. Zaslužuje prijavu i gubitak licence.

ORNELKA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Draga Bea, moj savjet ti je da KBO zaobiđeš u velikom luku, iz osobnog iskustva, nemoj gubiti vrijeme i pravo na besplatne pokušaje u toj bolnici, jer počev od liječnika, koji se prepucavaju preko pacijentica, njihovog odnosa prema nama, dugog čekanja na lijekove (ja sam jedanput išla tamo i morala sam čekati 12 mjeseci da dođem na red za lijekove, kad sam to čula odmah sam odustala i otišla u vg u za i na red za lijekove došla u roku 3 mjeseca), pa svega ostalog (međuljudskih odnosa, labaratorija) sve je totalna koma. Imaš u ZG toliko dobrih bolnica u koje možeš ići na teret HZZO, a tu ti je i dr Škvorc koji sada ima ugovor sa HZZO. Jedna moja frendica je išla kod njega još dok je radio privatno i ima jako pozitivna iskustva s njim, a posebno s biolozima. Svejedno imaš pravo i na putne troškove ako ideš preko uputnice. Bježi iz Osijeka.

Sretno

ORNELKA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Samo da nadodam što sam u prijašnjem postu zaboravila spomenuti, na temu dr od 13. 09. 2013. da mi je isti dao 60 ampula menopura, bez praćenja uzv. Niti sama ne znam kako sam to sve preživjela.

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ornelka tvoje je iskustvo zbilja grozno, ali molim te radi ostalih cura koje idu u postupke da napises o kojem se dr tocno radi?

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Da, u redu bi bilo da napišeš bar o kojoj se klinici radi.

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj ORNELKA prvotno napisa Vidi poruku
    I svima drugima želim sreću koje će se ovih dana naći u mojoj situaciji.
    Draga Ornelka, ja ću se uskoro naći u tvojoj situaciji. Upravo biram kliniku za slijedeći postupak pa bih rado izbjegla u širokom luku onu u kojoj si ti imala tako grozno iskustvo. Molim te da bar navedeš o kojoj je klinici riječ.

ORNELKA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Na pp ću odgovoriti, ne želim javno iznositi. Reći ću samo da se radi o poznatom, glasovitom dr iz Zagreba.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ornelka molim te pp

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Moze i meni na pp

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Može i meni na pp pliz

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj ORNELKA prvotno napisa Vidi poruku
    Na pp ću odgovoriti, ne želim javno iznositi. Reći ću samo da se radi o poznatom, glasovitom dr iz Zagreba.
    meni ovo nije u redu, javno si napisala svoje iskustvo sa tim doktorom pa bi bio red da isto tako napišeš javno i tko je dotični doktor. iz svega što si napisala meni pada na pamet samo jedan doktor jer koliko znam samo taj ne nudi anesteziju prilikom punkcije i jako je poznat (neka me netko ispravi ako ima još koji privatnik koji radi punkcije bez anestezije). teško mi je i pomisliti da si kod njega doživjela takvo iskustvo jer dosta je forumašica išlo baš njemu i zato bi bilo u redu da se zna tko je taj a ne da nagađamo.
    možda je još netko imao iskustvo slično tvome kod istog doktora pa se javi naknadno.
    ne zaboravi da je forum anoniman, a sve i da nije nisi ti ta koja bi se nečega trebala sramiti, uredno si platila postupak za koji očito nisi dobila što se od postupka očekuje.

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Slažem se sa blubelom u potpunosti ,ako sinapisala svoje iskustvo napisi i ime doticnog doktora

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Cure napisala je dosta detalja iz kojih se jasno da isčitati o kojem je doktoru riječ, barem nama koji smo česti gosti ove teme, tako da sam mišljenja da nema potrebe za iznošenjem točnih imena...

I mene inače čudi takvo iskustvo, baš sam neugodno iznenađen.

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Ornelka molim te na pp

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Evo ja neznam o kojem se dr. Radi pa ako me netko može prosvjetliti bila bi mu zahvalna!

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku
    Cure napisala je dosta detalja iz kojih se jasno da isčitati o kojem je doktoru riječ, barem nama koji smo česti gosti ove teme, tako da sam mišljenja da nema potrebe za iznošenjem točnih imena...

I mene inače čudi takvo iskustvo, baš sam neugodno iznenađen.
    I ja sam pomislila, ali nespojivo mi je ovo neljudskost i ne gledanje na uzv s njim.....

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moram reci da je i meni nespojivo, jer doktor na kojeg smo vjerujem pomislili svi po mom iskustvu gleda UZV cesce od drugih...
    Ornelka zao mi je zbog tvog iskustva. To se ne bi smjelo dogadjati Molim i meni PP.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    meni ovo nije u redu, javno si napisala svoje iskustvo sa tim doktorom pa bi bio red da isto tako napišeš javno i tko je dotični doktor. iz svega što si napisala meni pada na pamet samo jedan doktor jer koliko znam samo taj ne nudi anesteziju prilikom punkcije i jako je poznat (neka me netko ispravi ako ima još koji privatnik koji radi punkcije bez anestezije). teško mi je i pomisliti da si kod njega doživjela takvo iskustvo jer dosta je forumašica išlo baš njemu i zato bi bilo u redu da se zna tko je taj a ne da nagađamo.
    možda je još netko imao iskustvo slično tvome kod istog doktora pa se javi naknadno.
    ne zaboravi da je forum anoniman, a sve i da nije nisi ti ta koja bi se nečega trebala sramiti, uredno si platila postupak za koji očito nisi dobila što se od postupka očekuje.
    Potpisujem u potpunosti!!!
    Ja sam 100% sigurna koji je dr. ta samo je jedan privatnik u ZG koji ne daje anesteziju, koji nema med. sestru i koji čini mi se još niti embrije ne zamrzava...a teško li je pogoditi...
    I ja sam na tog dr. ogorčena dok je još bio na VV ( tada sam bila kod njega)...mislim da je sad sve dalje jasno...
    ORNELKA, jako mi je žao što ti se dogodilo, užasno, još mu i platiš, ma nemam riječi...

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Smrzava embrije, ja sam imala 2 smrznuta od 5 js... Još prošle godine na jesen.

Ja sam od njega otišla iz svojih razloga, i eto pogodilo se da je drugi pristup s novim idejama bio uspješan

Zapravo su me u priči iznenadile dvije stvari koje sam mislila da se tamo ne događaju - bez uzv-a, a koliko sam čula, on je dosta gledao cure. I to za neležanje nakon transfera...

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ležanje poslije transfera nema utjecaja na ishod postupka. i zbilja je u najmanju ruku čudno da nije bilo folikulometrija - mislim da to nikako nije praksa dotičnog dr-a. vjerujem da je loše iskustvo u pitanju, ali mislim da su neke stvari ipak greška u komunikaciji.

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ja isto čvrsto, najčvršće, vjerujem da ležanje nakon transfera nema nikakvu ulogu. U predzadnjem postupku mi je već na transferu bilo sila piškiti i kažem sestri odmah nakon transfera da ja idem na wc. Na što je ona rekla da ide provjeriti s doktorom. Za sekundu je doktor došao i kaže on meni sa smješkom: a kaj vas nije strah da budu ispali? Na što sam objasnila da ja u to ne vjerujem, rekao je i on da ne mogu oni ispasti i da je to ležanje iz razloga što je nekim ženama psihički lakše da odleže. Kome je lakše neka leži, kome nije neka se ustane
    U zadnje vrijeme su i po državnim klinikama (u petrovoj) smanjili to ležanje.

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

I meni se nekako čini da je dio tajne uspjeha u prepuuunom mjehuru na ET-iju i trčanje na wc odmah nakon transfera (moj slučaj)
    Šalu na stranu, dr B mi je rekao da mu je lakše "lansirat" embrij kad je mjehur pun a samim tim se i bolje ugnijezdi

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Dobro, ipak mislim da je u onoj priči ležanje najmanje problematično samoj autorici... sve joj se zapravo skupilo. Iako, ako su druge žene ležale, mogla je i ona.
    Meni je najviše koma ono s tim oštećivanjem stijenke maternice
    I to da je bila greška (?) pa nema smrzlića

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Meni je u toj priči sve problematično jer da mi netko prizna da je zbrljavio cijeli postupak tražila bih novi postupak gratis, bilo kakvo obeštećenje. Ali autorica se nakon dignute prašine više ne javlja pa se ni meni više neda mozgati o tome.

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Bea nemoj gubiti vrijeme u Osijeku. ja sam bila tamo i iskustvo kaže bježi!!!! Skupi novce i za Zg. Ako baš ne želiš privatno, puno je bolnica na raspolaganju. Sretno!!!!!!

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Evo ja poslala upit poliklinici Čkvorc. Pitala ih koliko se dugo čeka na postupak s obzirom da imaju potpisani ugovor s HZZO_m do kraja 2013.g Et čekam odgovor pa vam javim što su mi napisali.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Uf meni se ta klinika nikad nije javila na mail.. uvijek ih zovem kad nesto trebam pitati

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Krtica prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ja poslala upit poliklinici Čkvorc. Pitala ih koliko se dugo čeka na postupak s obzirom da imaju potpisani ugovor s HZZO_m do kraja 2013.g Et čekam odgovor pa vam javim što su mi napisali.
    mislim da ti je pametnije nazvati ih i pitati. koliko je meni poznato, još uvijek nisu počeli sa postupcima, pa mislim da bi se trebalo krenuti u postupak onda kad imaš napravljene osnovne pretrage tipa hormona i spermiograma.

sretno u svakom slučaju!!!

ORNELKA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Ja sam samo iznijela svoje grozno iskustvo koje mi se dogodilo prije godinu dana i koje sam željela podijeliti napokon na ovom forumu i to najviše zahvaljujući svojoj poznanici koja me nagovorila da objavim to. To je sada iza mene i kako nina 70 kaže, ne vrijedi mozgati o tome, što je bilo, bilo je, popraviti se ne može. Ja se sada psihički pripremam za Maribor, počela sam sa terapijom i nastojim razmišljati o lijepim stvarima, tako da me ispričate ako sam kako kažete, digla prašinu. Želim vam svima puno uspjeha.

ORNELKA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Koliko ja imam saznanja klinika Škvorc je počela s radom, zvali me prije 14 dana da dođem u prošli ponedjeljak na dogovor, jer ja sam ih prije zvala, dok se još nisam bila odlučila za Maribor. Međutim zahvalila sam im se i rekla da idem dalje.

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Sretno i da ovaj postupak bude bingo,,,

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •