Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Matovila molim te napiši sve da ostali znamo šta ćemo, najava štrajka, KBC Osijek je ionako koma pokušala bi kod njih. Love za privatno nemam. Ovo mi je prilika.

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Bea prvotno napisa Vidi poruku
    Matovila molim te napiši sve da ostali znamo šta ćemo, najava štrajka, KBC Osijek je ionako koma pokušala bi kod njih. Love za privatno nemam. Ovo mi je prilika.
    Bea, Matovila ti ide privatno u Betaplus kliniku.

ORNELKA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Draga Bea, moj savjet ti je da KBO zaobiđeš u velikom luku, iz osobnog iskustva, nemoj gubiti vrijeme i pravo na besplatne pokušaje u toj bolnici, jer počev od liječnika, koji se prepucavaju preko pacijentica, njihovog odnosa prema nama, dugog čekanja na lijekove (ja sam jedanput išla tamo i morala sam čekati 12 mjeseci da dođem na red za lijekove, kad sam to čula odmah sam odustala i otišla u vg u za i na red za lijekove došla u roku 3 mjeseca), pa svega ostalog (međuljudskih odnosa, labaratorija) sve je totalna koma. Imaš u ZG toliko dobrih bolnica u koje možeš ići na teret HZZO, a tu ti je i dr Škvorc koji sada ima ugovor sa HZZO. Jedna moja frendica je išla kod njega još dok je radio privatno i ima jako pozitivna iskustva s njim, a posebno s biolozima. Svejedno imaš pravo i na putne troškove ako ideš preko uputnice. Bježi iz Osijeka.

Sretno

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Ornelka molim te na pp

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •