Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj ORNELKA prvotno napisa Vidi poruku
    Na pp ću odgovoriti, ne želim javno iznositi. Reći ću samo da se radi o poznatom, glasovitom dr iz Zagreba.
    meni ovo nije u redu, javno si napisala svoje iskustvo sa tim doktorom pa bi bio red da isto tako napišeš javno i tko je dotični doktor. iz svega što si napisala meni pada na pamet samo jedan doktor jer koliko znam samo taj ne nudi anesteziju prilikom punkcije i jako je poznat (neka me netko ispravi ako ima još koji privatnik koji radi punkcije bez anestezije). teško mi je i pomisliti da si kod njega doživjela takvo iskustvo jer dosta je forumašica išlo baš njemu i zato bi bilo u redu da se zna tko je taj a ne da nagađamo.
    možda je još netko imao iskustvo slično tvome kod istog doktora pa se javi naknadno.
    ne zaboravi da je forum anoniman, a sve i da nije nisi ti ta koja bi se nečega trebala sramiti, uredno si platila postupak za koji očito nisi dobila što se od postupka očekuje.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    meni ovo nije u redu, javno si napisala svoje iskustvo sa tim doktorom pa bi bio red da isto tako napišeš javno i tko je dotični doktor. iz svega što si napisala meni pada na pamet samo jedan doktor jer koliko znam samo taj ne nudi anesteziju prilikom punkcije i jako je poznat (neka me netko ispravi ako ima još koji privatnik koji radi punkcije bez anestezije). teško mi je i pomisliti da si kod njega doživjela takvo iskustvo jer dosta je forumašica išlo baš njemu i zato bi bilo u redu da se zna tko je taj a ne da nagađamo.
    možda je još netko imao iskustvo slično tvome kod istog doktora pa se javi naknadno.
    ne zaboravi da je forum anoniman, a sve i da nije nisi ti ta koja bi se nečega trebala sramiti, uredno si platila postupak za koji očito nisi dobila što se od postupka očekuje.
    Potpisujem u potpunosti!!!
    Ja sam 100% sigurna koji je dr. ta samo je jedan privatnik u ZG koji ne daje anesteziju, koji nema med. sestru i koji čini mi se još niti embrije ne zamrzava...a teško li je pogoditi...
    I ja sam na tog dr. ogorčena dok je još bio na VV ( tada sam bila kod njega)...mislim da je sad sve dalje jasno...
    ORNELKA, jako mi je žao što ti se dogodilo, užasno, još mu i platiš, ma nemam riječi...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •