Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

cure npratim vas i nemoj te se ljutit, ja sam trudna 12 tjedana( tata ginekolog) i ne mogu vjerovati da ne pijete nista od vitamina ali tu kolicinu sigurno nece nadomjestiti s narancicom i brokulom !!!!!!!!!!! malo ste needucirane inače se folna pije i 3 mjeseca prije zatrudnjivanja......

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj gabica80 prvotno napisa Vidi poruku
    cure npratim vas i nemoj te se ljutit, ja sam trudna 12 tjedana( tata ginekolog) i ne mogu vjerovati da ne pijete nista od vitamina ali tu kolicinu sigurno nece nadomjestiti s narancicom i brokulom !!!!!!!!!!! malo ste needucirane inače se folna pije i 3 mjeseca prije zatrudnjivanja......
    bas sam htjela i ja napisati da je dr L.ocito jedini koji ne preporuca folnu koja je kod svih drugih pod obavezno,meni su to i u petrovoj svi doktori naglasili...
    al valjda i on zna sto prica,ima iskustva...

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj gabica80 prvotno napisa Vidi poruku
    Gabice, nemozemo mi sve znati sto se tice ginekoloske struke. Ja znam sta je moj posao, a smatram da je doktor taj da kaze sta smijem, a sta nesmijem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •