Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Danna prvotno napisa Vidi poruku
    10.01. bila na drugom utzv. I eto sve je uredu, cula sam srce kako kuca. 7 tjedana i 4 dana. Sad sam napokon opustenija i ginekolog je zadovoljan iako je bio skeptican kod prvog utzv. Nadam se i dalje da ce biti sve ok. Pozdrav i sretno djevojke
    super!!!!
    znaci preksutra nam je 8 tjedana mi stvarno brojimo zajedno...
    Posljednje uređivanje od ivanova : 12.01.2011. at 15:33

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Pozdrav svima vama HRABRIM ŽENAMA, trudnicama i onima koje će to tek biti ! Konačno sam se odlučila i ja javiti iako vas pratim već neko vrijeme..Htjela bih vam zapravo zahvaliti jer sam uz vas uspjela ponovo stati na noge nakon mog neuspjelog postupka koji me nekako slomio...Inače , skupila sam hrabrost i sada sam ponovo u postupku - danas prvi dan pikanja! Pozdrav svima i SRETNO!

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj ivanova prvotno napisa Vidi poruku
    super!!!!
    znaci preksutra nam je 8 tjedana mi stvarno brojimo zajedno...
    hehe...

Kod dr L je ocito sada guzva, nije bila kad sam ja isla, ali vec poslije 1.12. sam i sama primijetila da se povecao broj.

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

moj dragi muzic ima velikih problema sa cekanjem bilo gdje,zato smo se mi i odlucili ici privatno...
    ja si mislim ako mmasno platis onda bas i nije ok da cekas satima!!!
    nadam se da ce vam tako biti samo dok se dr L ne ufura....a i navikao je raditi na VV gdje je to najnormalnije!
    kod nas svatko ima svoj termin i skoro nema nikoga kad sam ja narucena,a mislim da i oni imaju jako puno pacijenata! eto neka tako bude i kod vas.......................

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •