Stranica 48 od 120 PrviPrvi ... 3846474849505898 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,351 do 2,400 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

nati avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ma brzo će petak..neću sigurno do petka biti tu(tlače me na poslu), ali u petak gledam koliko je velika tvoja beta ...SRETNO!

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj nati prvotno napisa Vidi poruku
    ma brzo će petak..neću sigurno do petka biti tu(tlače me na poslu), ali u petak gledam koliko je velika tvoja beta ...SRETNO!
    hvala draga.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj nati prvotno napisa Vidi poruku
    evo i mene, 9.dan ciklusa endometrij 9,5 i 5 folikula.zanima me cure koje ste koristile klomifen+estrofem koliko folikula ste dobile?
    ja sam dobila 3

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

nati i ja sam na punkciji dobila 3 js isto sam bila na klomifenima i estrofemu,bilo je 4 kaze dr ali jednu najvecu smo morali zrtvovat da pukne,da bi ovi ostali narasli,i sve tri su se oplodile i vratili su mi,sretno

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Koliko čekalica bete...
    Držim nam svima fige da ovaj 2. mjesec bude dobitni..

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

vidim, invazija ß čekalica, treba to pohvatati

@kiarad - jesu li prošli bolovi?

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj BigBlue prvotno napisa Vidi poruku
    vidim, invazija ß čekalica, treba to pohvatati

@kiarad - jesu li prošli bolovi?
    Hej, hvala sto pitas. od jutros vise nisam mogla ustati iz kreveta pa sam opet trpila strasne bolove. zvala L. naredio strogo mirovanje. lezim cijeli dan, boli trbuh na dodir i sav se izoblicio, sad vec imam temp. 37, test za sada negativan, ne znam koliko to ima smisla. jesam jako pozitivna uvijek, ali sada sam samo realna.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

teško je biti optimist kad te boli, a i temperatura 37 može biti upravo zbog bolova, ali ako prijeđe 37,5 + jaki bolovi, mislim da se trebaš odmah javiti doktoru.

za neg test se ne brini, ipak je (bilo) malo rano, pa držim fige za dalje.. javi se!

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj BigBlue prvotno napisa Vidi poruku
    teško je biti optimist kad te boli, a i temperatura 37 može biti upravo zbog bolova, ali ako prijeđe 37,5 + jaki bolovi, mislim da se trebaš odmah javiti doktoru.

za neg test se ne brini, ipak je (bilo) malo rano, pa držim fige za dalje.. javi se!
    ah, znam.,

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj kiarad prvotno napisa Vidi poruku
    ah, znam.,
    ali je teško čekati

kad se samo sjetim koliko sam testova popiškala u iščekivanju, mislim da sam komotno mogla uštediti za jedan IVF

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

bok
    ja sam isla u mađarsku po lijekove ali meni je dr luci napisao merionale i suprefact sprej..meni se isplatilo jer je tamo duplo jeftinije a pak ovisi sta ti bude napisao kao terapiju....

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

kiarad ti imaš sve simptome trudnice, a ti tvoji testovi su možda s manjom osjetljivošću pa su zato negativni.. još samo 3 dana jupiii!! i sretno vam valentinovo svima puno ljubavi i sreće!

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ja si nešto mislim da bih krenula liječiti se kod privatnika, pa vidim da ste većina vas kod dr. L., zanima me imate li iskustava s ostalima? Naročito me zanima Vili (tj. dr. R.) i poliklinika Škvorc u Samoboru, koji navodno imaju super embriologe, ali imam dojam da se tamo baš i ne ide... Svako mišljenje je dobro došlo, a može i pp.
    Posljednje uređivanje od Konfuzija : 14.02.2012. at 09:09

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Ja si nešto mislim da bih krenula liječiti se kod privatnika, pa vidim da ste većina vas kod dr. L., zanima me imate li iskustava s ostalima? Naročito me zanima Vili (tj. dr. R.) i poliklinika Škvorc u Samoboru, koji navodno imaju super embriologe, ali imam dojam da se tamo baš i ne ide... Svako mišljenje je dobro došlo, a može i pp.
    Draga, jedino sto ti bi svaka od nas rekla je dr.L i dr.R, nitko vise na ovom svijetu. To se odnosi na privatnike. bila sam kod S. ali bez veze sam izgubila godinu i pol, on je temeljit sa nalazima i bla bla ali nije mi vidio polipe koje je vidla dr.Marton i onda dr.R odstranio, a to ti je kao da imas spiralu i eto ode godina dana. nakon te operacije nisam niti bila spremna za bilo kaj drugo, a sad sam kod L. i on je mrak. osim sto je prijazan on tocno svaku od nas zna po imenu i prezimenu i njemu ne trebaju nikakvi nalazi koje cita prije nego sto ti udes kod njega jer dobro zna sto radi. Ak je danas Valentinovo, ja izjavljujem da ga volim!

Tikica, hvala na dobrim vibrama. Inace moji testovi su osjetljivi na 20, ali furam se skroz na tebe, kao navecer kad se tusiram budem jedan.

I vama svima cekalicama bete zelim sretno Valentinovo!!!!!

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

i ja ga volim! dr.L sretno Valetinovo i pusa od svih nas žena koje vas volimo!

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Kiarad, i svi ostali... Mene strašno smeta što su nam nedostupni podaci o uspješnosti, te nekakve komparativne analize mpo klinika. Transparentnost koju svi spominju u zadnje vrijeme, a od nje očito ništa.. Ali, good for you, lijepo je kad je čovjek zaljubljen.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Konfuzija ne znam za postotke uspješnosti, ali kod dr.L kad god dođem dok sam ja na pregledu njemu se bar dvije žene javi sa pozitivnom betom.. to mi uvijek tako probudi nadu.. budem na krilima ..

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
    Konfuzija ne znam za postotke uspješnosti, ali kod dr.L kad god dođem dok sam ja na pregledu njemu se bar dvije žene javi sa pozitivnom betom.. to mi uvijek tako probudi nadu.. budem na krilima ..
    Nda, tako sam si i ja mislila... "Nakon dokazane srčane akcije samo u 5% slučajeva dolazi do spontanog gubitka trudnoće..." Nisam valjda među tih 5%! No ipak... A da treba osvojiti jackpot ne bih bila među 5%. Tako da su i statistike za neku stvar...
    No, da ne navlačim bed lak i oftopičarenje na ovaj pdf.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Konfuzija mi smo obje bile očito u tih 5%.. ali moramo uspjeti.. idući postupak je naš.. vidjet ćeš..

ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Konfuzija draga,ne oftopičariš,baš naprotiv,objektivno i nepristrano mišljenje je i više nego dobrodošlo na ovaj pdf.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Kiarad, i svi ostali... Mene strašno smeta što su nam nedostupni podaci o uspješnosti, te nekakve komparativne analize mpo klinika. Transparentnost koju svi spominju u zadnje vrijeme, a od nje očito ništa.. Ali, good for you, lijepo je kad je čovjek zaljubljen.
    Konfuzija, nažalost kod nas u HR i te statistike koje kofol postoje su mačku za rep, falsificirane od strane Ministarstva zdravstva (Milinovićevog) i ostat će rezultati po meni vrlo upitni dok ne bude jedinstvenog registra u kojoj svaki lijčenik, biolog, amdinistrativni radnik...... (pa tako i dr. Lučinger koji je još na VV pisao na običnu mašinu, ne znam jesu li se u međuvremenu kompjuterizirali), mora upisati svaki započeti postupak..... te naravno isti dalje voditi na način da se upisuju otkazani postupci zbog HS ili praznih folikula ili nemogućnosti oplodnje j.s., pa tranfer pa trudnoća, klinička trudnožća pa sve do živorođene djece iz tog postupka. Do tada je to po meni sve podatak kao što piše tikica78 - brojanje pozitivnih beta u hodniku dok čekamo mi pacijentice - ili tek neko vođenje iz nekih bilježnica... takve su statistike i brojevi apsolutno bezveze..... i potpuno nevjerodostojno!

A kad već čestitate Valentinovo, ja i svom djetetu čestitam Valentinovo, pa mužu, mami, seki, braci i drugom bratu, nećakinji, susjedu koji mi je simpa, teti u dućanu koju jako volim..... pa na kraju krajeva i sebi čestitam Valentinovo

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Kaduna još dr.piše na mašinu i u bilježnici vodi svoje čekalice bete.. ali ja sam to pripisala njegovoj jednostavnosti kao osobe..ima on i komp..ali mu je zatrpan papirima i ima dobar sloj prašine.. ali ja to sebi objašnjavam ovako : who care! sve dok smo mi trudne!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Moram priznati da ja nikada nisam svhaćala ovakvu privrženost MPO liječniku
    Posljednje uređivanje od Kadauna : 14.02.2012. at 12:05

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    meni je tako draga moja zubarica, al rijetko je vidim (stvarno mi je draga)

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    Kaduna, nekoc davno sam i ja tako razmisljala. ali imala sam doktora koji je imalo svemirske laptope i premodernu ordinaciju i nije vidio osnovne stvari koje su emen mucile, i kad sa dosla kod L. mislila sam ajme majko ne bi se naslonila na nista osim na nesto sterilno, ali nako postupka i njegove ljubavi ne bi ga mjenjala nizasta na svijetu. probaj pa ces vidjeti.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

liječila sam se ja VV-u kiarad, znam ja kako to izgleda ili kako je izgledalo dok je i Lučinger bio na Vuku

ali ovo što sam rekla za kompjuter kod Lučingera.. se više ticalo državnog registra i vođenja statistike, ne umanjujem ja njegov rad ili uspješnost samo iskreno dovodim u pitanje SVE rezultate koje klinike prijavljuju.... pa tako i njegove.

A privrženost liječniku je i dalje nešto što ja nikako nisam kužila a niti sad kužim, ni kad sam se liječila na Vuku a niti osjećam takvu privrženost prema liječniku kod kojeg smo mi ostvarili IVF trudnoću i rodili bebicu.

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Kadauna Sretno ti Valentinovo

sorry morala sam....na ovoj temi se toliko četa da vam sigurno neće smetati moj upad

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

meni opet srce zatitra kad se sjetim ginića koji je s oduševljenjem prihvatio moju izjavu kad sam planirala prvu trudnoću..kažem planirala. odmah je odradio bez zapitkivanja briseve, hormone, pa je čaj uveo i folikumetrije, mada su mi hormoni bili ok..tj. malkoc na granici, ali toliko minimalno da se premišljao treba li mi uopće davati 1/2tbl klomifena ili ne. sve je odradio s tolikom predanošću i činilo mu se da na svako rođeno dijete gleda kao na svoje (unuče).
    sa žaljenjem sam prihvatila kad je predao ordinaciju nekoj drugoj doktorici jer se sa svojih 60tak godina odlučio studirati astronomiju i fiziku.
    s oduševljanjem mislim na dr. L jer sam se u staroj MPO ordinaciji u borbi za drugu bebu dobro opekla. ali kao što kiarad kaže, kad se opečeš u jednoj ordinaciji, utoliko te više oduševljava medicinska stručnost, detaljnost monitoringa, ljudskost liječnika u nekoj drugoj ordinaciji..itd..
    moja exMPO ordinacija je savršeno odradila pretrage pred IVF, ali su zakazali u monitoringu, određivanju tajminga..što mi vrijedi znati što mi je kad ostalo nije odrađeno kako treba..pobjegoh glavom bez obzira

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Valentinovo je,pa ću i ja pokleknuti.Uvijek sam za ljubav kada je dr.L u pitanju jer ju on i daje svim svojim pacijentima.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

istina, TrudyC... cure, imate temu Nakon transfera i Odbrojavanje, a i mogućnost pp-anja - ova bi tema trebala biti informativna da se i drugi članovi u njoj mogu snaći - znači bez chatanja, vibranja, zahvaljivanja i sl.

Konfuzija, Kadauna ti je odgovorila za statistike - nadamo se da će se to dovesti u red s novim Zakonom pa će se znati stvarna uspješnost po klinici... ovo dosadašnje tzv. vođenje statistika je bilo užas živi - muljanje i mazanje očiju od strane Ministarstva da bi opravdali postojeći Zakon, a na račun pacijenata

a Valentinovo ne podnosim pa vam neću čestitati

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pozdrav svima. Kojeg god da odabereš nećeš pogriješiti ( Dr. R ili Dr. L.). Mi smo kod dr. R. i zadovoljni smo. Biolog u našem slučaju čini čuda jer smo zbilja komplicirani (teška OAT). Stručni su i ljubazni. Jedna prijateljica je bila kod dr. L i bila je zadovoljna. Oboje su stručnjaci u svojem području, a to je najvažnije. Sretno

nati avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

curke koje ste bile u polustimuliranom koliko gonala ste primile? ja od nedjelje 11kom i sutra još 3,a sigurno će ih biti do punkcije.treba mi da znam financijski!hvala

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

mislim da ti je 20 kom maximalno. ali to sve ovisi od žene do žene od reakcije, ni dr ti to ne bi znao reći točno.
    meni je svaki put kad sam došla rekao koliko da kupim da ne kupim previše pa da mi ostane.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

20 Komada max veliš tikica? Ali ne kužim po čemu je onda to polustimulirani u biti?? Kad smo mi u full stimuliranom iskoristili 25 komada. Znači ako u polustimuliranom primiš max 20 komada kako veliš da je maximalno, pa to je onda samo 5 manje nego u full stimuliranom pa mi nije jasno onda zašto se zove polustimulirani kad je gotovo ista količina gonala u pitanju.

Dobro tu je još i suprefact sprej u full stimulaciji kojeg nema u polustimulaciji ako se ne varam, jel tako?
    Posljednje uređivanje od M@tt : 15.02.2012. at 14:58

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

da mislim da je tako.. ma i ja sam se to pitala jer sam mislila ajd ok par Gonala ono svaki put on kaže još dva dana po 3 kom.. na kraju se to skupi..

bubamara! avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

svaki dan vas čitam i upijam kao spužva
    sretno svim čekalicama bete

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

m@tt, mislim da je 20 kom za polustimulirani rijetka pojava - ja sam u polustim. potrošila kutiju klomifena i 8 gonala... mislim da se brojka više vrti oko 10...

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku
    20 Komada max veliš tikica? Ali ne kužim po čemu je onda to polustimulirani u biti?? Kad smo mi u full stimuliranom iskoristili 25 komada. Znači ako u polustimuliranom primiš max 20 komada kako veliš da je maximalno, pa to je onda samo 5 manje nego u full stimuliranom pa mi nije jasno onda zašto se zove polustimulirani kad je gotovo ista količina gonala u pitanju.

Dobro tu je još i suprefact sprej u full stimulaciji kojeg nema u polustimulaciji ako se ne varam, jel tako?
    ja sam ih 16 potrosila sad.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

ja sam ih 16 potrosila sad.
    Eto...
    Posljednje uređivanje od M@tt : 15.02.2012. at 18:48

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    m@tt, mislim da je 20 kom za polustimulirani rijetka pojava - ja sam u polustim. potrošila kutiju klomifena i 8 gonala... mislim da se brojka više vrti oko 10...
    Potpis. Sorrite na upadu, malo ste me zaintrigirali! Kakav je to polustimulirani sa 20 Gonala??? Ja sam ih u svom 2. ICSI-u primila 19. I nije bio polustim. Da li primate i Klomiće uz te Gonale ili ne? Znam da je inače polustim. klomifeni + PAR Gonala (ne 15-20) ili samo nekoliko Gonala. Ispravite me ako griješim!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

da i meni se čini da je to onda stimulirani a ne polu. ja sam jednom bila na klomifenu i od 2 dana sam primala i po 2 menopura pa mi se isto nakupilo jedno 16 kom ali sam primila i cetrotide inekciju i to je više nalikovalo punoj stimulaciji nego toj polu

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Potpis. Sorrite na upadu, malo ste me zaintrigirali! Kakav je to polustimulirani sa 20 Gonala??? Ja sam ih u svom 2. ICSI-u primila 19. I nije bio polustim. Da li primate i Klomiće uz te Gonale ili ne? Znam da je inače polustim. klomifeni + PAR Gonala (ne 15-20) ili samo nekoliko Gonala. Ispravite me ako griješim!
    e pa sad ne znam niti ja, pila sam 2 klomifena dnevno i onda mi je npr. 9.dan ciklusa poceo davati gonale, kako ja nisam bila brza sa rastom, imala sam punkciju 16 dc, pa sad ako netko brzo reagira, onda moze imati punkciju i 14 dan, pa ustedi 6 gonala...e sad opet netko treba dva gonala na svoju tezinu netko tri, ja imam 53 kile pa sam ih uzimala tri jer je moja produkcija zakazala. i to je to, nikad ne znas.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    da i meni se čini da je to onda stimulirani a ne polu. ja sam jednom bila na klomifenu i od 2 dana sam primala i po 2 menopura pa mi se isto nakupilo jedno 16 kom ali sam primila i cetrotide inekciju i to je više nalikovalo punoj stimulaciji nego toj polu
    A nije kod dr.L. On veli da je polustimulirani, tj. barem je cijena takva. Eva kiarad veli da je uz Klomifene dobila i 16 gonala, a nati do sad već 11 komada i još će ih potrošiti... Ali očito čim nema Suprefact-a i Brevactida je to polustimulirani.... Ne znam....

Baš kako kaže kiarad, nikad ne znaš kako češ odreagirat, ali bit svega je da je to polustimulirani i da se plača kao polustimulirani, a ne kao puna stimulacija.
    Posljednje uređivanje od M@tt : 15.02.2012. at 19:08

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku
    A nije kod dr.L. On veli da je polustimulirani, tj. barem je cijena takva. Eva kiarad veli da je uz Klomifene dobila i 16 gonala, a nati do sad već 11 komada i još će ih potrošiti... Ali očito čim nema Suprefact-a i Brevactida je to polustimulirani.... Ne znam....

Baš kako kaže kiarad, nikad ne znaš kako češ odreagirat, ali bit svega je da je to polustimulirani i da se plača kao polustimulirani, a ne kao puna stimulacija.
    sjedi pet! ha,ha,ha
    i u stimuliranom ides cesce kod njega pa je i u tome razlika. ja do 9dc nisam isla.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

sjedi pet! ha,ha,ha
    i u stimuliranom ides cesce kod njega pa je i u tome razlika. ja do 9dc nisam isla.
    E da da... To sam zaboravio da se cesce ide kod njega. . Ali ipak ostaje misterij zasto je polustimulirani, a kolicina gonala tek neznatno manja...

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ja nisam sad u polustimuliranom koristila uopce gonale Dr.L je procijenio da nisu potrebni,da sam odlicno reagirala na klomifene,a u stimuliranom sam potrosila 15 kom.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

e pa sad ne znam niti ja, pila sam 2 klomifena dnevno i onda mi je npr. 9.dan ciklusa poceo davati gonale, kako ja nisam bila brza sa rastom, imala sam punkciju 16 dc, pa sad ako netko brzo reagira, onda moze imati punkciju i 14 dan, pa ustedi 6 gonala...e sad opet netko treba dva gonala na svoju tezinu netko tri, ja imam 53 kile pa sam ih uzimala tri jer je moja produkcija zakazala. i to je to, nikad ne znas.
    količina gonala koju primaš nema nikakve veze s tvojim kilogramima već s reakcijom jajnika na stimulaciju. tako npr. žena s PCOS može dobiti i preko 20 js s jednim gonalom dnevno dok low responder može dobiti 1 ili nijednu js s 5 gonala dnevno.
    a stimulirani postupak može biti i bez supresije (suprefact) i brevactida... polustimulirani s 20 gonala...hmmm...

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

količina gonala koju primaš nema nikakve veze s tvojim kilogramima već s reakcijom jajnika na stimulaciju. tako npr. žena s PCOS može dobiti i preko 20 js s jednim gonalom dnevno dok low responder može dobiti 1 ili nijednu js s 5 gonala dnevno.
    a stimulirani postupak može biti i bez supresije (suprefact) i brevactida... polustimulirani s 20 gonala...hmmm...
    Frka, a zasto mi je onda par puta rekao L., da sam presitna za tri gonala, da bi on dao dva ali da se ne razvijaju dosta brzo. to mi je oba puta ponovio. Ima veze za gradom osobe.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

polustimulirani s 20 gonala...hmmm...
    Dobro nije 20 ali je s 16 kao što je kod kiarad slučaj ovaj put. Ja to gledam ovako, ti s dr. dogovoriš polustimulirani, on ne može znat kako češ ti odreagirati na klomifene pa ako slabije reagiraš onda uvede gonale ili poveća njihovu količinu ali se to još uvijek vodi kod njega kao polustimulirani ako nikako drugačije onda barem cijenom, znači tolko je fer da ne poveča cijenu postupka bez obzira što se potrošila veča količina gonala...
    Posljednje uređivanje od M@tt : 15.02.2012. at 19:46

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Frka, a zasto mi je onda par puta rekao L., da sam presitna za tri gonala, da bi on dao dva ali da se ne razvijaju dosta brzo. to mi je oba puta ponovio. Ima veze za gradom osobe.
    ne znam zašto, kiara - ja sam imala 54kg na 174cm kad smo krenuli u dobitni postupak i nije bilo druge nego s 3 menopura jer mi jajnk ne reagira adekvatno na manju količinu... ne kužim što ti ovo znači "da bi on dao dva ali da se ne razvijaju dosta brzo"? sad je ovo baš i mene zaintrigiralo, ali sudeći po formskim iskustvima, gotovo sam sigurna da jedno nema veze s drugim - po toj bi logici ženi od 100kg trebalo 5, 6 gonala, a nije tako... obično baš žene s PCOS imaju višak kg, a reagiraju burno na najmanje doze gonala i menopura... možeš i drugdje postaviti pitanje pa možda netko odgovori drugačije s obzirom na svoje iskustvo...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •