Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Nema E. Coli!!! Napali je sa svime i svačime i povukla se. U nedjelju smo kod dr. L.

Sad me samo interesira kolika je mogućnost da je rezultat lažno negativan jer sam čuo kao nekve priče da bi se trebalo ić ponovno vadit nalaz tek za dva tri tjedna nakon što se popiju antibiotici, a mi smo evo zbog toga jer idemo u postupak sad, išli ponovit nalaz za 4 dana nakon što smo popili turu antibiotika. Mada sam ja mišljenja da se povukla zbog popijene dvije ture onog pripravka sa vinom i češnjakom, a ne zbog antibiotika...

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku
    Nema E. Coli!!! Napali je sa svime i svačime i povukla se. U nedjelju smo kod dr. L.

Sad me samo interesira kolika je mogućnost da je rezultat lažno negativan jer sam čuo kao nekve priče da bi se trebalo ić ponovno vadit nalaz tek za dva tri tjedna nakon što se popiju antibiotici, a mi smo evo zbog toga jer idemo u postupak sad, išli ponovit nalaz za 4 dana nakon što smo popili turu antibiotika. Mada sam ja mišljenja da se povukla zbog popijene dvije ture onog pripravka sa vinom i češnjakom, a ne zbog antibiotika...
    mislim da je 10-ak dana nakon antibiotika preporučljivo ponoviti UK!

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Evo mi vec gotovi... Nazalost ne bas s lijepim vijestima.

Ogromnu cistu ima draga na desnom jajniku tako da je luci rekao da nas ne pusti u postupak s takvom cistom. Ide jos u utorak draga na uzv da vidi da li ce mozda puknuti do onda pa bi onda mogli, a ako ne definitivno pauziramo ciklus.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •