prekosutra idem vaditi betu...držite mi fige
nervozna sam ko pas
a još sad imam i neke bakterije u urinu
i već me par dana svrbucka dolje
za pop....![]()
TNX azrijelka!
A kod Vilija, koliko je kod njega pregled, odnosno folikulimetrija ako tko zna....
350 kn sam platila u Viliju u 9.mj. pregled s uzv.
sama folikulometrija u Viliju 200 kn, al rekla bi da kad se radi o postupku da ulazi u cijenu postupka, trebalo bi sve cijene složiti i staviti na prvu stranu...
Pozdrav svima,imala sam slicne probleme kao i vi.Malo sam istazivala alternativne med.postupke,koristila sam kapsule VITEX i ostala trudna.4 god prije toga pokusavala i obisla doktora i doktora.ako koga interesira neka se javi.
Grety, kakvu dg ste vi imali i koliko ti je bilo godina? Vitex je Agnus cactus ili konopljika koja najvise djeluje na PRL i regulira ovulaciju ako je vec nema. Zato me interesira sta si konkretno uspjela rijesiti s tim.
bok cure.. da sve pozdravim.. ja idem kod Lučija na inesminaciju sad sljedeći mjesec.. evo čekam mengu...moram reći da me baš oduševio... imamo jedan neuspjeli AIH u Citu...
pregled s ultrazvukom je kod Lučija 400kn
inseminacija 2400kn
folikulometrija sama ne znam jer će mi biti uračunata u postupak inseminacije....
baš me vesli da dr. Lučinger jednako toplo i optimistično djeluje na svoje pacijentice u svojoj privatnoj klinici, baš kao što je zračio i trudio u onoj silnoj gužvetini na Vuku Vrhovcu, da malo bapski parafaraziram "vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada", nikada neću zaboraviti njegovu srdačnost i entuzijazam![]()
žao mi je što imate tako negativno mišljenje o Podobniku formirano po člancima u novinama a ne po osobnom iskustvu
Mislite da se po bolnicama to ne događa i to puno češće nego kod njega?
Samo se sve zataška (neće svoj svoga datu novine ne brinite) i ne dospije u novine a podobnika (i ostale privatnike da se razumijemo) svi jedva dočekaju na nož i jedva čekaju da objave priče u novinama
moju ujnicu su isto tako zeznuli na sv duhu prije dosta godina, jedva ostala živa, ali ih je tužila i dobila dobru odštetu - i zamislite - nije bio sv duh u novinama niti ime odgovornog doktora jer su se nagodili na sudu
nije neka utjeha u novcu ali dobro dođe nakon svega
Ovo da su se nagodili na sudu mi zvuci kao da su priznali pogresku, isplatili odstetu itd. a u slucaju dr.P. to nije slucaj, on tvrdi da je svemu uzrok njena debljina!!!
Nitko ne kaze da se i drugdje ne dogadjaju pogreske i propusti, nazalost dogadjaju se ali za ovoliko slucajva za koje sam ja osobno cula i saznala e to nema nigdje.Ja o svom osobnom iskustvu kod njega sigurno nikada necu pisati!
Ni ja nemam osobno iskustvo kod njega ali sigurno ga neću ni imati jer ponekad se želim poštediti učeći na tuđim greškama a ne na svojim. Toliko loših kritika nisam čula niti za jednog drugog privatnika, pa možda imam predrasude ali ne vjerujem da su sve neutemeljene
Francesca, ovdje imamo jako malo informacija o radu dr.Podobnika vezano za MPO. Bilo bi dobro da se napisu konkretne informacije, koji su doktori, biolozi, kakvi protokoli i koje sve pretrage se mogu kod njega obaviti. Postove od Ivanchi78 nisam smatrala relevantnim jer su vise pokazivali njen revolt prema drugom dr. bez ijednog konkretnog argumenta .
Pozdrav svima! Danas sam bila na punkciju u IVF centru kod dr Lučingera. Uglavnom, znam da su neke pitale...nema anestezije ni ičega drugoga...ali, nije neizdrživoJa sam imala 11 folikula i dobila 11 jajnih stanica. I nisam ni pisnula
Uglavnom, sada čekam da me pozove da dođem na transfer.
![]()
Od 1dc Suprefact, a od 3dc Gonal F. Od 3dc do 8dc po 2 Gonala, a od 8dc do kraja po 3 ampule. Punkcija 14dc. Sada čekam da me zove dr L na transfer. Sve skupa - Suprefact, 25 Gonala F i Brevactid 5000 me je došlo 6000,00 kn.Postupak 9 225,00 kn (sve uključeno u tu cijenu).Sam postupak je 7500,00, ali imaš onaj famozni PDV od 23%, pa ti to dođe na cifru od 9 225,00kn.
Darkica, zamrzavaju js?PDV se obracunava na med.usluge?
Posljednje uređivanje od taca70 : 03.11.2010. at 22:57
I još nešto....gdje si kupovala Gonale? Čula sam da neki kupuju u Mađarskoj ( navodno je nešto jetinije)
Samo da javim novosti...dr L me nazvao u 14:30 i rekao da sutra u 9:00 dođem na transfer.
Već transfer? A je li rekao koliko će vratiti i što je s drugim jajnim stanicama? čini mi se malo prerano da te zvao s obzirom na tako velik broj jajnih stanica i potencijalnih embrija.
Darkice, možeš li još napisati kolika je cijena Brevactida po ampuli? ja sad imam prirodnjak pa ću ga morati sama kupovati.
Brevactide 1500 - 1 ampula oko 92 kn (uglavnom se koriste 3 kroz polustimulirani-stimulirani)
Brevactide 5000 - 1 ampula oko 172 kn (uglavnom se koriste 2 ampule)
Decapeptyl oko 50 kn
Neka me netko ispravi ako sam nešto krivo navela.
jučer ujutro radila test..negativan...
danas ujutro vadila krv...beta 214,9 :jumping:
u ponedjeljak idem ponovo
Darkica i Azrijelka36 - Držim fige!!! Sretno!!!!
Posljednje uređivanje od ina7 : 04.11.2010. at 19:50
ane nije prva danas sam srela jednu i trudna je 4 tjedna ,priča se da mu ide jako dobro valjda če i mene taj dobri duh uhfatiti.
azrijelka čestitke,darkice tebi sretno danas na transferu iznenadi nas sa velikom betom za 15 dana ,ja sam u nedjelju na punkciji moji jajčeki su se probudili napokon ,imamo ih puno ali koliko od njih če biti pravi znat če se u nedjelju pozz
Darkice, MALECKA, gdje ste s vijestima????????????
Čestitam novim trudnicama, btw. jel se Lucijeva praksa isto zove IVF centar kao i Šimunićeva
Dobro jutro, cure! Ovako...jučer sam bila na transferu, vraćene su mi 3 mrvice.Sada 3-4 dana mirovanje, pa u utorak moram primiti injekciju Decapeptyl 0.1...
a onda bi se sve moglo normalno, naravno izbjegavati teže fizičke poslove. Lijep pozdrav svima
![]()
Odlično Darkica! Što ti je bilo sa ostalim js? Da li dr. L radi zamrzavanje?