Stranica 91 od 120 PrviPrvi ... 41818990919293101 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,501 do 4,550 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Meni uskreno optimisticnost doktora pomaze.... Ali to sam samo ja! Uvijek izadem vesela od doktora! A zelim vjerovati da ce i to pozitivno utjecati na oshod! Znam da one koje su se opekle ne vole takve price. I razumijem vas, a nadam se da ce prognoza u mom slucaju biti opravdana!

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Meni je statistika sasvim dobra početna informacija, ali je statistika ujedno samo hrpa brojki sa zajedničkim nazivnikom na jednom mjestu. Sve je stvar pojedinaca kako će je uzeti i protumačiti si je, jer dijelom statistike postajemo tek rezultatom, a ne prije njega. OK mi je da mi doktor realno procijeni šanse temeljem statistike, svog iskustva i naše dijagnoze, ali ako se ta procijena temelji samo na kvalitetnim embrijima, onda mi ne drži vodu. Imali smo ovdje nekoliko "rasprava" o kvaliteti embrija i, iako neki liječnici imaju maksimu kako je sve u dobrom embriju, ima nas podosta koji smo sa savršenim embrijima i/ili blasticama imali veliku nulu od bete, pa izgleda da ipak baš nije tako.

Različiti smo, i dok su nekima potrebne egzaktne informacije od liječnika i biologa, drugima je dovoljan optimizam i topla riječ doktora, a najčešće je ipak kombinacija navedenog.

Meni je osobno bila najdraža studija koja je dokazivala da pozitivno mišljenje ne utječe na ishod IVFa; dok sam nad većinom ostalih, koje su govorile o ishodu i potrebnom broju js/et kod azoospermije kako bi se ostvarila trudnoća, mogla samo sjesti i plakati, ova mi je davala pokriće za sumnju u uspjeh. Jer da je optimizam mjerilo uspjeha IVFa, ja drage moje ne bi nikada došla do transfera, valjda bi imala i negativnu aspiraciju... A viđe potpisa

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

bas si to ljepo rekla big
    blue! i najbitniji je tvoj potpis <3 nakraju pozitivan ishod!

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

To i ja kazem BB.kad su mi dali nikakve sanse, ja sam bila potonula i nisam uopće razmišljala da bih mogla biti trudna..kad ne vjeruju doktor ni biolog, kako bih ja. A prije toga sam bila sva sretna i optimistična, pa ništa.
    Naravno da je to samo moj slučaj, i da je uspjeh MPO spoj svih kombinacija, zvijezdanih, nebeskih i tjelesnih...da se dogodi i odrzi takvo čudo kao što je razvoj i rodjenje djeteta. Dobitnu kombinaciju zna samo onaj gore a mi se možemo samo nadati !
    Sretno svima!

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro Ivančice!Moraš mislit pozitivno crne misli ne pomažu tek ti je 26 jako si mlada i šanse su ti velike,nažalost morat ćeš se malo više potrudit (kao i ja) al na kraju će sve bit uredu!!!!!!!!!!(tako ja samu sebe tješim) Ja sam trenutno na odbrojavanju do bete,kad krećeš s postupkom?
    Ja sam ti bila na inseminaciji 3.10. tako da sada isto cekam.. kad ti vadis betu?

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

drage moje, dali netko zna gdje privatrno radi Prof. dr. sc. Dubravko Barišić, iz Petrove. On nije mpo lječnik, ali je navodno veliki stručnjak za miome i endometriozu. hvala vam i sretno svima.

ia30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj miny prvotno napisa Vidi poruku
    drage moje, dali netko zna gdje privatrno radi Prof. dr. sc. Dubravko Barišić, iz Petrove. On nije mpo lječnik, ali je navodno veliki stručnjak za miome i endometriozu. hvala vam i sretno svima.
    i mene interesira...

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

ivančice, ja sam imala tranfer 2.10. dan prije tebe,pratimo se!!!!
    Citiraj ivanica86 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam ti bila na inseminaciji 3.10. tako da sada isto cekam.. kad ti vadis betu?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

željkica, i moj transfer je bio 2.10.
    beta iduću srijedu

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    ivančice, ja sam imala tranfer 2.10. dan prije tebe,pratimo se!!!!
    a jooooj.. a kako se ti osječaš?ja sve normalno,jedino jučer ujutro imala baš bolove u jajnicima..

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Vrci, ah daleko je ta srijeda............valjda će sve bit ok!
    Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    željkica, i moj transfer je bio 2.10.
    beta iduću srijedu

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

a neznam ni sama pratim svaki simptom ovo ćekanje je za poludit,al isto me jajnici zabole tu i tamo,a vidjet ćemo još malo................
    a jooooj.. a kako se ti osječaš?ja sve normalno,jedino jučer ujutro imala baš bolove u jajnicima..

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam i dalje u laganim grčevima, po noći mi najgore. Eto danas mi krenule pomalo i grudi.

Al ne, ja nisam trudna, dok se ne dokaže drugačije Lakše mi se tako nositi s porazom

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Ja sam i dalje u laganim grčevima, po noći mi najgore. Eto danas mi krenule pomalo i grudi.

Al ne, ja nisam trudna, dok se ne dokaže drugačije Lakše mi se tako nositi s porazom
    Navijamo....

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Vrci,tako mi je i samoj danas grudi počele bolit liva više mislim se da napravim test al neznam jel rano!!!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Jesi primila koji booster?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Primila sam Coragon a 1500 IU 2x primila sam na dan transfera i u utorak, možda će ti biti smiješno al neznam točno šta je booster?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

To je to, hcg injekcija. Ja sam dobila Brevatcid, oko 1000 na dan punkcije-29.9. (nije htio dati cijelu dozu), i primila sam 4.10., ali ne znam da li cijelu dozu ili opet manje (mislim da sam vidjela da nije sve, ali nisam ziher).
    Znači isto u utorak.

Prošli puta mi je 4.dan nakon injekcije beta bila 6, tako da je test bio negativan. Sad bih taako htjela sutra opet raditi test, ali ne betu, samo clearblue (doma je ). Jer je mm-u rođendan pa ono...

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

željkica, evo što kaže net
    Wait 14 days after a 10,000 IU injection, 10 days after a 5,000 IU injection, or 7 days after a 2,500 IU injection.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

hvala ti na informacijama!!!!!!!!!a vidit ćemo za koji dan pa šta bude,sreeeeeeeeeeeetnoooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!! !!!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Matt, kako ste vi s doktorom dogovorili imunološke pretrage, i od koga ste dobili uputnice?

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Matt, kako ste vi s doktorom dogovorili imunološke pretrage, i od koga ste dobili uputnice?
    Vrci teško...dr.L je rekao da nam nisu potrebne da se one tek kod spontanog prepisuju tako da smo se vrtjeli u krug ,a htjeli smo ih napraviti. Onda je draga išla kod svog soc.gina, ne sječam se više po što, i taj dan je dobila katastrofalan nalaz AMH-a, tako da se kod njega rasplakala od jada i čovjek joj je prepisao sve živo što treba i ne treba. Eto, sasvim slučajno....

Kako si ti? Kakva je situacija?

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku
    Vrci teško...dr.L je rekao da nam nisu potrebne da se one tek kod spontanog prepisuju tako da smo se vrtjeli u krug ,a htjeli smo ih napraviti. Kako si ti? Kakva je situacija?
    Ne sviđa mi se ovo. Što njega košta napisati preporuku da vi obavite tu pretragu? A onda je stvar vašeg liječnika opće prakse i ginekologa hoće li vam dati uputnicu za to.
    Primjerice ja nisam imala nijedan spontani (srećom), pa smo svejedno išli obaviti kariogram (nakon 2 neuspješna MPO), iako navodno za kariogram daju uputnicu tek kad se dogode bar 2 spontana. Srećom nalaz je OK, al mogao je možda pokazati neku nepravilnost koja bi nam rekla "Aha, gle, imamo problem radi kojeg se zametak ne prima, nema smisla da se mučimo psihički i fizički s postupcima, i na kraju krajeva ih skupo ih plaćati; velika je šansa da se zametak neće nikada primiti, odustajemo. Hajdemo prioritete u životu prebaciti na nešto drugo. Hobije, pokušaj posvojenja djeteta, građenje karijere...whatever"
    Ionako ne koristimo resurse državnih ustanova za MPO, što po zakonu imamo pravo iz obveznog zdravstvenog osiguranja, nego MPO postupke plaćamo iz svog džepa privatnicima. Najmanje što onda možemo iskoristiti iz zdravstvenog osiguranja je obaviti te neke specifične pretrage.

Moja preporuka je - ako smatrate da vam to treba i želite to obaviti - inzistirajte na tome.
    Možda sam u krivu, ali eto - ja bih tako postupila.

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Meni je dr nakon dva neupjela mpo, odmah dao preporuku na dosta pretraba, sad, ja nemam pojma, jel ista toga ima veze s imunologijom. I od svega toga, moj soc ginic mi nije tija dat uputnicu za trombofiliju jer nisam imala spntane.

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Moe prvotno napisa Vidi poruku
    Ionako ne koristimo resurse državnih ustanova za MPO, što po zakonu imamo pravo iz obveznog zdravstvenog osiguranja, nego MPO postupke plaćamo iz svog džepa privatnicima. Najmanje što onda možemo iskoristiti iz zdravstvenog osiguranja je obaviti te neke specifične pretrage.
    Oprosti Moe, ali na ovo moram reagirati jer parovi koji idu privatnicima (i to je naravno njihovo pravo) isključivo idu zbog svoje volje i želje, pa zapravo vi vašom voljom, kako si se izrazila, plaćate iz svog džepa privatnicima. Nitko vas na to ne tjera. Pa eto, i ja za sebe smatram da imam pravo, kao i svi drugi parovi, bez obzira liječe li se privatno ili državno, nakon više neuspješnih MPO pokušaja na dodatne pretrage tipa za trombofiliju, kariogram... Pa ih nisam uspjela dobiti ni nakon 7 neuspješnih IVF/ICI postupaka. Ne znam zašto biste vi trebali biti u tome povlašteni (tako barem ispada iz tvog posta),
    Posljednje uređivanje od anddu : 14.10.2012. at 19:25

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    Oprosti Moe, ali na ovo moram reagirati jer parovi koji idu privatnicima (i to je naravno njihovo pravo) isključivo idu zbog svoje volje i želje, pa zapravo vi vašom voljom, kako si se izrazila, plaćate iz svog džepa privatnicima. Nitko vas na to ne tjera. Pa eto, i ja za sebe smatram da imam pravo, kao i svi drugi parovi, bez obzira liječe li se privatno ili državno, nakon više neuspješnih MPO pokušaja na dodatne pretrage tipa za trombofiliju, kariogram... Pa ih nisam uspjela dobiti ni nakon 7 neuspješnih IVF/ICI postupaka. Ne znam zašto biste vi trebali biti u tome povlašteni (tako barem ispada iz tvog posta),
    Žao mi je ako sam nekog uvrijedila, to mi nije bila namjera. Možda si malo izvukla iz konteksta rečenicu no dobro, ne zamjeram, kao što ne želim ni da se meni zamjera to što sam iznijela svoje mišljenje.

Mišljenja sam da svi imamo pravo na ravnopravno liječenje s postizanjem konačnog cilja, a to je upravo ovo što piše u tvom potpisu: "zagrliti svoje dijete", i da svatko treba ustrajati u svojim namjerama i vjerovati u uspjeh. Slažem se da ti (i svi ostali koji smo u istom problemu) imamo pravo na dodatne pretrage ako se za to ukaže potreba. Nisam istraživala tvoju arhivu postova, da vidim koja je bolnica, koji je liječnik, koje pretrage smatraš da trebaš, jeste li se raspitali kod MPO liječnika za te pretrage, tražili da ih obavite, koje je liječnikovo objašnjenje da pretrage nisu potrebne; ali mislim da je 7 neuspješnih postupaka definitivno indikacija za daljnje istraživanje u čemu je problem neuspjeha.

Ne smatram da smo "mi" povlašteni, nego da jednostavno liječnika privatnika apsolutno "ne košta" da napiše preporuku, jer mu neće HZZO brojati koliko je novaca/resursa potrošio na pacijent(ic)e. Pacijentica svakako mora otići liječniku koji ovisi o HZZO-u i onda o njegovoj dobroj volji ovisi hoće li izdati uputnicu.
    Ja sam osobno imala sreće da je liječnica MPO dala preporuku za pretragu, a liječnica opće prakse bezpogovorno napisala uputnicu za mm i mene.
    Moj prethodni post je bio više vezan za čuđenje zašto drugi liječnik MPO (privatnik) ne želi napisati preporuku za pretragu. Ni u jednom trenutku nisam pomislila na to da parovi koji se liječe kod privatnika imaju prednost ili veća prava na dodatne pretrage nego parovi koji se liječe u Vuk Vrhovcu, Vinogradskoj, Svetom Duhu, Rijeci, Osijeku.

Za liječnike MPO koji rade s HZZO-om se uopće ne čudim da neće dati preporuku obzirom na silna ograničenja koja im postavljaju radi gubitaka u zdravstvu, radi dugovanja prema veledrogerijama itd. Žalosno. Jako žalosno. I traumatično za sve kojima se uskraćuje pravo na liječenje, radi ograničenja broja pacijenata koje smiju primiti, broja uputnica koje smiju izdati, broja recepata koje smiju napisati, dugih lista čekanja itd itd. Upravo zato i odugovlače postupke, šalju na ponovljene spermiograme po 2-3 puta, pa andrologu, pa pronalaze ciste, pravno i psihološko savjetovanje, na koje se opet čeka, pa brisevi koji se čekaju, pa stavljaju žene na razne terapije, pa ne rade jer su godišnji odmori, praznici, blagdani itd itd.. samo da bi dobili na vremenu ili eventualno obeshrabrili pacijente.. A vrijeme leti, godine prolaze, mislimo da smo cilju sve bliže jer "jednom mora uspjeti" a ustvari su nam šanse s godinama starosti sve manje. Statistika živorođene djece iz MPOa uvelike ovisi o godinama pacijentice. Tako da sve to što cirkusiraju po bolnicama i odugovlače je definitivno na štetu nama koji trebamo liječenje.

Imam i slično negativno iskustvo, gdje me liječnik privatnik fizioterapeut uputio na dodatnu pretragu, liječnica opće prakse izdala uputnicu, a liječnik specijalist u bolnici koji radi tu pretragu nije htio napraviti pretragu, iako sam imala uputnicu jer "on za to ne vidi indikacije". Uputnicu su naravno zadržali, i ta bolnica će se naplatiti od HZZO-a za tu moju pretragu koju su navodno napravili, a liječnik specijalist u bolnici i ja znamo da nisu. Zašto nije napravio? Jer smatra da neće neki tamo privatnik njega učiti pameti, i govoriti koja meni pretraga treba... I tako sam ja otišla bez obavljena posla.

Vjerujem da ćeš se ipak uspjeti izboriti za pretrage koje smatraš da su vam potrebne, a sa ciljem što boljeg i uspješnijeg liječenja i u konačnici uspjeha - trudnoće!
    Ako nikako drugačije, možda da porazgovaraš s nekim od liječnika MPO privatnika o situaciji, i upitaš ga da bi prije daljnjih postupaka/liječenja voljeli obaviti pretrage i može li napisati preporuku?
    Od srca želim uspjeh već u sljedećem pokušaju, i da što prije zagrliš svoje dijete!

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Curke ako neka ima problema sa umetanjem utrogestana kao sto sam i ja imala nek javi.... Ja nasla super rjesenje!!! Bas sam si happy

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

E da i ne znam jel znate vise pravno i psiholosko nije potrebno!

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Od srca želim uspjeh već u sljedećem pokušaju, i da što prije zagrliš svoje dijete!
    Iz nekog razloga mi nije stavio na kraj poruke, iako sam ga odabrala.
    Sretno anddu!

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ma nisi nikoga uvrijedila, i naravno da imaš pravo na svoje mišljenje, ali je malo ta tvoja rečenica zvučala prepotentno pa sam reagirala.
    Vidim da se slažemo u bitnom, a to je da bi svi trebali imali pravo na dodatne pretrage. I moja anamneza ovdje nije ni bitna, niti s kim sam i o čemu razgovarala, samo sam htjela ukazati na to da se nekome daju pretrage, a drugima ne (mislim na soc. ginekologe koji su u konačnici ti koji daju uputnice).

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    Ma nisi nikoga uvrijedila, i naravno da imaš pravo na svoje mišljenje, ali je malo ta tvoja rečenica zvučala prepotentno pa sam reagirala.
    Vidim da se slažemo u bitnom, a to je da bi svi trebali imali pravo na dodatne pretrage. I moja anamneza ovdje nije ni bitna, niti s kim sam i o čemu razgovarala, samo sam htjela ukazati na to da se nekome daju pretrage, a drugima ne (mislim na soc. ginekologe koji su u konačnici ti koji daju uputnice).
    Važno da se kužimo.
    Vjerujem da bi možda promjena liječnika pomogla, ako već postojeći ne želi "surađivati". Svakako je važno da pitaš jer sumnjam da će te oni sami poslati na pretrage ako već dosad nisu.
    MM i ja imamo istu liječnicu opće prakse. Kad smo otišli kod nje po uputnicu za MM za kariogram, usput je izdala i meni, da ne moram kod ginekologa. Možda da probaš tako - kod liječnika opće prakse? Ali mislim da prije svega moraš imati neku preporuku liječnika MPO.

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Evo, ja MORAM reći..nikada, ali bas nikada mi doktori (opća i ginekologica) nisu pravili probleme oko uputnica sto se tiče silnih pretraga za MPO. Dapače moja me ginekologica poslala sama na bezbroj pretraga jer nisam nikada ostajala trudna (nakon 8 ET USPJELI). I sada, kad smo ponovno krenuli u bitku, čini mi se da mi maksimalno izlaze u susret.Kad vidim kakvih sve problema imate cure uvijek se zabezeknem. Pored svih čekanja i gubljenja godina na pokušaje, zar bi nas još i one trebale kočiti u tome?
    P.S. hvala mojim doktorkama :)

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

joj, užasno mi je ovo čitati... ginekolog ili liječnik opće prakse MORA izdati uputnicu ako postoji preporuka specijalista (bilo privatnika ili ne). prijavite ih, sjedite im na glavi i borite se rukama i nogama da ostvarite svoja prava! fakat ne kužim kako neki stvaraju užasne probleme dok drugi bez razmišljanja pišu sve što je potrebno i više...

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Tako je Frka!
    Recite tim spodobama od ginekologa koji vam uskraćuju pravo na receptne i uputnice za potrebne pretrage, da ste se informirali u Ministrstvu i HZZO-u o svojim pravima i ako vam ne napiše uputnice da znate što ćete poduzeti. (prijaviti ih)

Meni je uvijek odabrani ginekolog dao sve recepte i uputnice, imao je vremena za razgovor sa mnom, za savjet... i mada sam trudnoću vodila kod privatne liječnive, uvijek je, ustalom kako to i treba biti odabrani ginekolog, bio spreman me pregledati tijekom trudnoće.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja sam se s prvim primarnim svadila, jer mi nije htio dati više od jedne kutije utrogestana za 15 dana nakon transfera, a do tad mi je na osnovu privatne povijesti bolesti dao uputnice (SAMO hormoni i CB), al tada je rekao da on meni ne može davati sve što meni treba za moju umjetnu oplodnju. Nakon što sam ja rekla da je to moje pravo, rekao mi je da tražim drugOg ginekologa. I našla sam. Mijenjajte primarne ako vas zezaju (ja sam zaključila da ovaj moj ne voli mpo i otišla sam od njega). Za dodatne (posebne) pretrage mrate imati preporuku od MPO doktora, i na osnovu toga, MORATE dobiti uputnice.

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam se s prvim primarnim svadila, jer mi nije htio dati više od jedne kutije utrogestana za 15 dana nakon transfera, a do tad mi je na osnovu privatne povijesti bolesti dao uputnice (SAMO hormoni i CB), al tada je rekao da on meni ne može davati sve što meni treba za moju umjetnu oplodnju. Nakon što sam ja rekla da je to moje pravo, rekao mi je da tražim drugOg ginekologa. I našla sam. Mijenjajte primarne ako vas zezaju (ja sam zaključila da ovaj moj ne voli mpo i otišla sam od njega). Za dodatne (posebne) pretrage mrate imati preporuku od MPO doktora, i na osnovu toga, MORATE dobiti uputnice.
    Katastrofa, stvarno ima svakakvih liječnika.
    Ako netko treba preporuku za (HZZO) liječnika ginekologa, javite mi se u inbox. Izdaje uputnice i recepte bez problema, koliko sam čula i ima djecu iz MPO. Ne znam prima li nove pacijentice, ali možete pokušati.

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Željkica, Vrci kad pravite test? ja sam malo nestrpljiva... danas mi je 12. dan nakon inseminacije...jel prerano? jedini simptom koji bi mogao biti su bolne grudi,ali i inače me pred svaku menstruaciju bole,jedino što je sad jača bol..
    pitanje za sve: jel dobijete uputnicu za vađenje bete ili idete privatno i plaćate?

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Vrci sta se dogada, javljaj nam se!

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Katastrofa, stvarno ima svakakvih liječnika.
    Ako netko treba preporuku za (HZZO) liječnika ginekologa, javite mi se u inbox. Izdaje uputnice i recepte bez problema, koliko sam čula i ima djecu iz MPO. Ne znam prima li nove pacijentice, ali možete pokušati.
    I ja imam super primarnog ginekologa, nikakvih problema nikad nije bilo. Ako nekog zanima može na pp!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

ivanica86,ja idem sutra vasit betu pa vam javim!!!!!!!!!!!!!!!
    Željkica, Vrci kad pravite test? ja sam malo nestrpljiva... danas mi je 12. dan nakon inseminacije...jel prerano? jedini simptom koji bi mogao biti su bolne grudi,ali i inače me pred svaku menstruaciju bole,jedino što je sad jača bol..
    pitanje za sve: jel dobijete uputnicu za vađenje bete ili idete privatno i plaćate?

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ivanica ja uvijek dobijem uputnicu za betu.

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

curke sutra imam svoj prvi transfer, dali trebam ujutro utrice staviti ili ne

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

popij utriće

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

e pa da nisam se ni sjetila.. hvala

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj tikki prvotno napisa Vidi poruku
    Ivanica ja uvijek dobijem uputnicu za betu.
    Jucer sam radila test i negativan je!ne znam da vadim betu uopce! Danas je 13. dan nakon inseminacije! ((

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Što dr. Radončić radi i u Samoboru, kod Škvorca?
    Je li to nešto novo?
    http://www.poliklinika-skvorc.hr/ind...se-predstavimo

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Vrci, dr Radoncic radi u Viliju, ta informacija od poliklinike Skvorc je malo starija, iz vremena kad im je doktor uskakao kad im je trebalo

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pa Škvorc je napravio novu web stranicu, i njega i dalje navode... Mogli su to onda ispraviti

(naime, kako sam naišla na to - tražila sam broj telefona jer sutra tamo vadim betu. kad sam vidjela novi web odlučila sam malo prošnjofati)

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Beta 1,5

Kaže Luči da ga nazovem kad dođe menga, da ćemo vraćati ona dva smrznuta. Samo nisam pitala u kojem ciklusu, to ću onda ispitati
    Evo možda uskoro od mene saznate cijenu i iskustvo fet-a

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Zao mi je sto to moramo od tebe saznati

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •