Stranica 94 od 120 PrviPrvi ... 44849293949596104 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,651 do 4,700 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

J&D ajme tako puno su vas dosli ljekovi? Mi smo jucer u autu racunali i dosli su nas cca 3000... Samo sto smo mi imali i masu benzina tako da smo na istom ja i ti...

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Zavisi koji lijekovi i koliko...mene su uprvom postupku došli puno više nego u trećem...ali u prvom sam imala sprej S i sve same Gonale...naravno,štopericu i nakon transfera opet Brevactid...u zadnjem sam imala par Gonala i klomiće...Tako da ovisi koliko ti lijekova treba i koji su to lijekovi...
    A benzina će uvijek biti ako nemaš MPO kliniku blizu...Mi u ZG kod dr L...a živimo u Rijeci...ja idem busom, osim na punkciju i transfer (tada ide i mm i idemo autom)

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ja ne bi imala benzin jer živim blizu)
    Hvala Vam na odgovoru, znači za punu stimulaciju mogu računati 15000kn, ako ispadne manje super.

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

darkica ja sam iz Istre i isto kod L-a, kupila sam vinjetu za slo pa sam tako usparala na cestarinama, a bus tamo i nazad me dodje skoro isto kao benzin... A satnica mi nikada nije odgovarala... Ah... Ali ok, bar sam s autom bila komotnija malo, a i usparala sam nase skupe cestarine... Isto sam imala s-sprej i gonale, sa bervacidom (stoperica i tri boostera) plus jedan decaptyl sada nakon transfera...

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Uh vi ste dobre, ja sam dobila sad cu lagati ali, cca. 35 gonala i 18 decapeptyla, stopericu, 3 boostera i opet decapeptyl!

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Meni je max. bilo 16 ili 18 Gonala...ne sjećam se točno

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

I kod mene dosta lijekova; 24 gonala, sprej, štoperica, 3 boostera, decapeptyl......ali u usporedbi s prošlim postupkom (Mb) 36 gonala, cca 25 decapeptyla ovo je još dobro

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Uz vrhunske dr. Dmitrović i dr. Baumana Betaplusu se pridružuje i dr. Radončić:
    link
    Lijepo! Čestitke!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Moe, baš si me razveselila, tamo nam je lijepo i ugodno,a velika je stavka parking, ovo oko Ilice je koma za parkirat se

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Moe, baš si me razveselila, tamo nam je lijepo i ugodno,a velika je stavka parking, ovo oko Ilice je koma za parkirat se
    Nisam bila konkretno u Viliju, ali sve klinike MPO (i državne i privatne) imaju cirkus s parkingom i prometom, zar ne? Onda nek ostaneš malo duže ističe parking jer je npr 2. zona.. Samo se stvara nepotrebna nervoza.
    Osim Betaplusa gdje se parkiraš pred vratima. Proglasite me gotovankom i razmaženom, al eto - meni je to važno. Naročito nakon punkcije i transfera.
    A meni je k tome i najbliža MPO klinika tako da - mogu i pješke
    I dobro si napisala - tamo je baš lijepo i ugodno Sad mi pomalo i nedostaju između pregleda

Ana29 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Potpisujem Moe od slova do slova i usput čestitam na "pojačanju"....

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Jel to znači da više ne radi u Viliju? Uf..meni je ovo ful predaleko. Kad je bio u Ilici mogla sam sama na folikulometrije, ovako ne mogu...nisam vozač

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

trudy, radi normalno ambulante u viliju, ali samo zasad mpo u Betaplus (meni se čini da ima možda 5-10 min hoda od avenue mall, nek me neko ispravi
    Posljednje uređivanje od mare41 : 13.11.2012. at 13:27

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

mare nije bas 5-10 min hoda, ali bus koji vozi za goricu (268 - gl. kolodvor) staje jako blizu klinike, prolazim njime tamo svako jutro.

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

trudy, radi normalno ambulante u viliju, ali samo zasad mpo u Betaplus (meni se čini da ima možda 5-10 min hoda od avenue mall, nek me neko ispravi
    ima točno 1 km

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

trudy, najnormalnije dr R radi u Viliju i sve preglede i folikulometrije obavlja u Viliju. u beti plus se rade punkcije i transferi.

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Cure, ja živim na istoku, a radim na sjeveru grada.
    Da probam ići tamo trebao bi mi slobodan dan

a niš ako još uvijek radi u Viliju dobro, ako ne, ne znam...

EDIT: sad sam vidjela poruku od tete - super, to mi već bolje paše
    Posljednje uređivanje od TrudyC : 13.11.2012. at 13:55

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

cure, sve koje putujete iz drugih gradova u Zagreb za MPO-skidam kapu! I mi smo se naputovali pa znam kako je...

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

I od mene sve pohvale cijelom Betaplus timu.......kad dođem tamo osječam se prekitički kao "doma".
    Nismo tamo bili na postupku jer nam se desilo čudo koje nitko nije očekivao i ostala sam prirodno trudna u išćekivanju prvog IVF-a.
    Ostala sam tamo voditi trudnoću kod dr. Baumana i više sam nego zadovoljna.
    Mi isto putujemo sa skroz drugog dijela grada-živimo na zapadu ali to mi nikad nije bila otegotna okolnost....radi dobrog doktora i vrhunske usluge
    putovala bih gdje god treba jer mislim da je povjerenje u doktora i dobar odnos između doktora i pacijenta temelj svega!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

cure, sve koje putujete iz drugih gradova u Zagreb za MPO-skidam kapu! I mi smo se naputovali pa znam kako je...
    eh, draga naša trudnice moja relacija je puno kraća od tvoje....
    nekad je malo teško sve uskladiti, al da je putovanje jedini problem, bilo bi to pis of kejk....

barbi26 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

bok svima! mene zanima imam li pravo na recepte za ljekove ako idem privatno u postupak?

ovo će nam biti prvi postupak nakon 4g pauze

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Nazalost nemas barbi! Koliko ja znam jedino utrogestan se moze dobiti, ali to je ndznatna cifra!

barbi26 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

dobro i to je nešto, a klomifen? s obzirom da mi ne treba jaka stimulacija, možda uspijemo s klomifenom i par gonala...
    Posljednje uređivanje od barbi26 : 14.11.2012. at 15:05

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

E sad to ti je sve upitno... Kod kojeg bi doktora isla i sta zelite postici, a i doktor! Tesko je reci jel bi to tebi bilo dosta... I godine su bitne... A cak ti je najspecificniji izbor klinika, neke imaju praksu jake stimulacije, a neki ne!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

barbi, vjerujem da klomifen možeš dobiti na recept. zavisi od ginekologa do ginekologa, neki spremno prepišu lijek kojeg preporuča privatnik, a neki ginekolozi znaju zezati oko toga.

barbi26 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

OK. Hvala cure puno! moj soc gin je inače super nisam do sad imala nikakvih problema oko bilo čega što sam tražila na preporuku privatnika... Inače zadnji put (prije 4.g.) je meni B. na SV. duhu napisao protokol za gonale ( idao termin za 4 mj za postupak) na temelju kojih sam dobila recept, i otišla privatno na postupak - taj put sam ja malo "zeznula" državu ! doduše kasnije sam potrošila još hrpu Fragmina koje sam kupovala, pa sam poslala prikupljene rčn u HZZO za povrat novca, ali mi nikad nisu ništa odgovorili... morala bih baš potražiti te papire i ganjat ih malo, možda mi vrate kaj.

kaj se tiče stimulacije, u pregovoru sam s doktorom... ovisi o tijeku situacije, broju antralnih, reakcij na klomid...

bebolinko avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

ja iz druge drzave

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam na Lučijev recept od socijalne ginićke dobila utriće i estrofem. Nisam se sjetila pitati da li mogu i klomifen, jer sam njega dobila od cura s foruma
    Samo sam došla tamo, bez naručivanja, rekla da trebam tablete. Ona je upisala što treba i dalje sam samo telefonski zvala za novu kutiju

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Je i meni je luci rekao odmah za utrice! A za druge ljekove koje sam ja primala, nista 0 bodova .... Vrci kako vi napredujete

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Nikako

Čekam FET, dogovaram se sama sa sobom kad bude to. Valjda idući mjesec

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Super draga...jesu vam po dvije smrzavali ili? Ti si i neke nalaze jos radila ako se ne varam! Jel to sve uredu

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mi krećemo po pojačanje ovih dana...Danas bila kod dr L i sve dogovorila...sve poprotokolu - javiti mu se 1dc,kontrola3dc...itd...

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Imam samo 2 smrznuta,za jedan postupak.
    Kontrolirala sam tsh,sve je ok. Ako ovo ne uspije (a ovaj puta se stvarno ne nadam),onda trazim daljnje nalaze

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Pa sta dr kaze dali bi on jos sta radio? Do cega je sta on kaze

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

On nista ne kaze. Mene zanima dal je sve ok (imunoloske pretrage). Al vidjet cemo

Sretna sam sto mi eventualna iduca stimulacija daje opet dosta embrija za smrzavanje, pa barem ne moram stalno sve prolaziti

Al ne da mi se vise o tome misliti, bezveze me iscrpljuje. Dan za danom,pa kako bude

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ma biti ce sve uredu... Stvar sudbine dobrog embrija, imuniteta...i kad se sve poklopi beta do krova

barbi26 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

curke, malo su me zbunili danas u ljekarni; došla sam pitati za klomifen, a farmaceutkinja kaže da ne ide više na recept jer nema belupovog, nego samo u prodaji neki iz uvoza... mislim ako se ne proizvodi onaj što može preko hzzo-a zar nije zakonom određeno da se daje na recept zamjenski, tj onaj kojeg ima, s obzirom da je sastav lijeka isti

inače sam bila kod soc gin radila kontrolne briseve, pa usput i pitala... rekao je da nema problema, dobijem recept za klomid

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj barbi26 prvotno napisa Vidi poruku
    curke, malo su me zbunili danas u ljekarni; došla sam pitati za klomifen, a farmaceutkinja kaže da ne ide više na recept jer nema belupovog, nego samo u prodaji neki iz uvoza... mislim ako se ne proizvodi onaj što može preko hzzo-a zar nije zakonom određeno da se daje na recept zamjenski, tj onaj kojeg ima, s obzirom da je sastav lijeka isti

inače sam bila kod soc gin radila kontrolne briseve, pa usput i pitala... rekao je da nema problema, dobijem recept za klomid
    Farmaceut ti je krivo rekao. Klomifen je na osnovnoj listi i na plavi recept mozes dobiti bilo koji zamjenski, bio on grcki, njemacki, talijanski...

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Samo da javim da sam sutra kod dr L. 3dc...i krećemo!

luci07 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Sretno, Darkica!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Darkica sretno

barbi26 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

evi i mene,od sutra (3.dc) počinjem s terapijom, nadam se chlomidom...

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Jučer smo krenuli. Jučer sam popila 3x Klomifen i 3x2 Estrofem. Od danas pa do ponedjeljka, kada idem opet u ZG, trebam piti 2 Klomifena dnevno i 3x2 Estrofema. Vidjet ćemo što će reći u ponedjeljak.Ne znam jesam li spomenula u nekom od ranijih postova, ali idemo u polustimulaciju.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Darkice pratim te , i ja planiram polustimulirani u veljači/ožujku u IVF centru, do sad probala dugi ( Mb) i kratki protokol (VV, IVF centar), pa eto došao i polustimulirani na red
    Šalu na stranu, ali s obzirom da u zadnja sva postupka u kojima je bilo 7 i 11 stanica, imam transfere 3 dan i nemamo smrzlića, možda su polustimulirani 'my cup of tea'

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Any, bubimitka kakvo je kod vas stanje

barbi26 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja imam sličan protokol kao i Darkica danas 3 klomifena, pa nadalje po dva, a estrofem 2*2 na dan (od 2mg). Antralnih ima, ne baš strašno puno, desno 5 lijevo 7-8.
    sve sam "posudila" u ljekarni dok im ne donesem recepte.

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

@cure koje su imale transfer pet dan i dobivale bostere - po kojoj shemi ste dobivale bustere, da li na dan punkcije i dva dana nakon transfera..ili kako?
    hvala

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Meni je transfer svaki put bio dva dana nakon punkcije...

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Spodoba mislim da uvijek ide 5dpo i 10dpo ako dobro racunam.
    Znaci ako vraća blastice na dan transfera i onda 5dpt

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Pod dpo mislim na dane nakon punkcije

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •