Darkice,Elena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
danas je točno godina dana od mog "zadnjeg" ET![]()
Darkice,Elena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
danas je točno godina dana od mog "zadnjeg" ET![]()
darkice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Elena kad se najmanje nadaš dogodi se čudo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Uz tebe sam, želim veliku betu i lijep novogodišnji doček s mrvicom/ama u buši
Nego - prilično brzo ste se odlučili na drugu bebu?
Evo, sad ćeš reći da te tješim - ali to podrigivanje je dobar znak po mom mišljenju, ali o tome sam pisala i prije mjesec dana. I ne samo jaPogledaj ovdje.
Moe bas mi je ljepo to procitat,i prosli put kad sam bila trudna sam prvo tromjesecje stucala i podrigivala,ali sad si mislim dali je to nuspojava od utrica,ali nije jelda
Barbi dao Bog,iako mislim da se cuda uvjek dogadaju drugima,a meni ono najgore,ali necu crnjaciti,hvala ti draga.
Sonjic moj vrijeme brzo leti kad je lijepo,nek vam tako lijepo bude uvijek![]()
ja sam opet u HS, sva napuhana, i natečenih jajnika... danas mi je treći dan nakon punkcije, a najgore mi je! nadam se da će do utorka biti ok.
barbi, žao mi je.
jesi išla ka doktoru po pomomoć?
u utorak je transfer?
nemoj čekati draga ako ti je loše-idi na hitnu.
Posljednje uređivanje od Inesz : 15.12.2012. at 18:31
ajoj barbi draga,nadam se da ce biti bolje,jel pijes puno vode,jesi se cula sa dr.![]()
Barbi, zovi dr L...na raspolaganju je stalno!
čuli smo se, al ne može mi ni on sad puno pomoći, eventualno mogu početi s fragminom, al ne da mi se opet "navuč" na njega...
pijem puno, uredno mokrim, problem su jedino povečani jajnici i nadutost abdomen dijela.
čini mi se da mi estrofem i utrići još više pogoršavaju situaciju, a i brevactid poslije punkcije...
u utorak je transfer, valjda će proći do tada
hahaha to je duga priča, jednostavno si nismo kliknuli ovaj put, a taman kad sam krenula u postupak dr. R je bio do pola puta prema beti, nije bilo definirano što gdje plaćam, i što gdje obavljam... sve u svemu činilo mi se to pomalo zamršeno, pa sam se odlučila za dr. L
Moje iskustvo s dr. R je bilo divno, stvarno smatram da je dao sve od sebe i sve se dobro završilo. Ok nije me baš uvijek slijedio moju volju, išao je malo i razumom, al to nikad nitko ne može znati. Ovaj put ja sam htjela krenuti s klomifenom, a on nije bio baš za to (bojala sam se ponovne HS), dok je luči rekao da može.
Mislim da sam noćas sanjala da sam čitala da je Bubimitka81 trudna...
Ja inače još uvijek ne znam cijenu FET-a kod L-a, čim saznam javim, ako nekog zanima
Posljednje uređivanje od Vrci : 17.12.2012. at 10:21
hej cure i dečki da vas sve pozdravimo nas 3.. i poželimo vam puno sreće u postupcima koji dolaze!
Elena draga za tebe sve vibre svijeta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
M@tt ajd vise da to rijesimo ovaj put da ne visimo vise na forumu (bar ne u iscekivanju)
J&D idem ispocetka u polustimulirani ovaj put..
S Iva hvala ti, nadam se da ces cim prije kuci
Vrci nek ti se ostvare svi snovi
Tikiceeeee samo da ti mahnem, sitno brojis?
M@tt, želim vam da ovaj put uspijete! Zaslužili ste!
Bubi, tebi i mužu tako želim trbušastu 2013.!
Hvala curke moje, nadam se da ćemo svi biti trbušasti sljedeće godine
M@tt ovo se ne odnosi na tebesamo na tvoju dragu
Posljednje uređivanje od Bubimitka81 : 17.12.2012. at 17:48
evo ga transfer obavljen! sad je sve u božjim rukama!
zametak je bio odličan i endometrij isto, hs još prisutna (jajnici u promjeru 10cm), al puno je lakše
beta 02.01.
barbi, sretno~~~
koliko emrbija je transferirano?
imate li smrzlića?
samo je jedan transferiran ja nisam željela više, zadnji puta su mi se primila obadva, a u drugome se nije pojavio plod, nego je ostao prazan GM, i samo sam imala komplikacije, tak da se ovaj puta nisam dala nagovoriti na dva. imati ćemo i za zamrznuti, ali ne znam još točno što, javit će mi kasnije
bravo barbi,
dobro da se nisi dala nagovoriti na transfer 2 embrija. mlada si, zdrava i već si rodila iz prvog IVF pokušaja, zašto bi onda riskrala dvoplodnu trudnoću? meni je posve opravdano u ovakvom slučaju ići na transfer jednog embrija.
ma tko li te je samo nagovarao na transfer 2 embija?
Bubi sitno brojim da evo ušli smo u 32 tjedan.. pomalo se sad već lakše diše u smislu da su bebe izvan opasnosti a teže se diše od ogromne pupe.. al neka kad stanu lupkati nema nikog sretnijeg od mene..
Darkice draga ja sad tek vidim da si ti u novoj akciji.. baš mi je drago zbog tebe! nek bude uspješno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
m@tt i vama iduća godina mora biti trušasta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i našoj Eleni ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ma svima tako vas puno volim i obećajem pratim odsad sve! <3
moe, što se tiče podrigivanja, meni je to bio pravi simptom, i to je počelo odmah nakon transfera, i eno sada čujem gore u sobi kako me zovu moje srećice... sretno i želim ti uspjeh!!
J & d trebam savjet i pitanje...ovako danas mi je 8dnt poslje embrijotransfera..pojavilo mi se je prvo smeđi iscjedan kasnioj ko sluzasta krv malo neznam dal bi to već bila menstroacija ili implatancija'???molim te za odgovor jako sam u brizi
Draga gotovo sam sigurna da nije menstruacija, jer nebi bilo niceg smedeg, smede znaci stara krv! To je ili implantacijsko ili jos od punkcije nesto sto je zaostalo pa cak moze bigi neki hematomcic od transfera. Dok god imas to pij utrice, i mozes uzeti jedan magnezi dnevno, cisto ako je hematom da se smanje kontrakcije u maternici! Ali svakako bi prvo rekla da je implantacijsko!javljaj sta se desava i miruj svakako ako si u mogucnosti... Samo na wc sama!
Curke blagoslovljen Bozic Vama i Vasim obiteljima, i sve najbolje... Sta Vam zelim svima??? Samo zdravlje i mirisljave smotuljke!!!!!
Cure drage sretan i blagoslovljen Božić,puno zdravlja i veeeeeeeeeeeeeeeeelikih beta vam želim!!!!!!!!![]()
Drage moje sretan Božić svima, trbušaste sve do jedne bile!!!
barbi molim te za odgovor dal je normalno nakon neuspjelog ivf a jaka al jakaaaa mjesecnica puno krvi i ugrušaka???
ništa od naše srećice(( tužni Božić
Lana žao mi je drži se
Meni je isto nakon neuspjelog ivf-a bila obilna.
[QUOTE=lana2401;2303775
barbi molim te za odgovor dal je normalno nakon neuspjelog ivf a jaka al jakaaaa mjesecnica puno krvi i ugrušaka???[/QUOTE]ž
je naravno, takva je radi debljeg endometrija kojeg isforsiramo ljekovima, pa kad nastupi menga endić se mora odljuštiti sa stjenke maternice, i ugrušci se podrazumijevaju. žao mi je lana, sigurna sam da već imate plan za dalje i da će sigurno uspjeti!!!
Posljednje uređivanje od barbi26 : 27.12.2012. at 12:05
Darkice kakva je beta?
Cure zna li tko što je na kraju bilo s Elenom? Nigdje joj ni traga nakon onih zbrkanih nalaza bete
Vidjela sam da je pisala na pdf ceska-raspitivala se o postupcima u pragu
Beta mi je bila 4.5...najvjerojatnije posljedica svih boostera nakon transfera. Uglavnom, krajem siječnja idemo opet...Već sam sve dogovorila s dr L...Nema odmora dok traje obnova!
Ugalvnomveselimo se Novoj godini s našom curom...a sljedeća će donijeti pojačanje,uvjerena sam!
![]()