Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Da, razmišljam između Dmitrović i Baumana, ne znam tko bi bio bolji. Radončić mi nekako ne sjeda, ne znam zašto

Naručila bih se barem na konzultacije, drugo mišljenje. Možda mi netko od njih preporuči nešto imunološki provjeriti, ne znam više... Svaki puta sve super, a u ništa
    Nisam bila ni kod Radončića ni kod Baumana.. tako da ne znam. No iz prve ruke ti mogu preporučiti dr. Dmitrović.
    (Prije nje sam bila na konzultacijama i pregledu kod dr. Alebić i dr. Lučinger, no ona je prva u nizu koja mi je "sjela" i kojoj sam se prepustila s povjerenjem.)

Tijekom postupaka stekla sam dojam da:
    - ne daje lažna obećanja
    - čvrsto nogama na zemlji
    - obraća pažnju na nalaze
    - šalje dalje na pretrage ako smatra da je potrebno
    - zna saslušati par i njihove želje
    - draga je, nježna, suosjećajna
    - fleksibilna s terminima
    - uvijek na raspolaganju
    I tako... da ne ispadne plaćeni oglas. Željela sam samo reći da sam JA zadovoljna s dr. Dmitrović.
    Ako osjećaš zasićenje s liječnikom, onda je svakako vrijeme da ga promijeniš. Ne kažem da ćeš uspjeti iz prve (što ti želim od srca), ali ćeš se moguće osjećati bolje. Odmori se mjesec-dva, odvaži, procijeni, i onda odluči što dalje.
    Od srca ti želim da iduću Novu godinu dočekaš s malim mirišljavim smotuljkom u naručju!

Ana29 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Moe prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam bila ni kod Radončića ni kod Baumana.. tako da ne znam. No iz prve ruke ti mogu preporučiti dr. Dmitrović.
    (Prije nje sam bila na konzultacijama i pregledu kod dr. Alebić i dr. Lučinger, no ona je prva u nizu koja mi je "sjela" i kojoj sam se prepustila s povjerenjem.)

Tijekom postupaka stekla sam dojam da:
    - ne daje lažna obećanja
    - čvrsto nogama na zemlji
    - obraća pažnju na nalaze
    - šalje dalje na pretrage ako smatra da je potrebno
    - zna saslušati par i njihove želje
    - draga je, nježna, suosjećajna
    - fleksibilna s terminima
    - uvijek na raspolaganju
    I tako... da ne ispadne plaćeni oglas. Željela sam samo reći da sam JA zadovoljna s dr. Dmitrović.
    Ako osjećaš zasićenje s liječnikom, onda je svakako vrijeme da ga promijeniš. Ne kažem da ćeš uspjeti iz prve (što ti želim od srca), ali ćeš se moguće osjećati bolje. Odmori se mjesec-dva, odvaži, procijeni, i onda odluči što dalje.
    Od srca ti želim da iduću Novu godinu dočekaš s malim mirišljavim smotuljkom u naručju!

Potpisujem od A do Ž

barbi26 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Vrci ja imam osjećaj da se ti stalno opravdavaš, pa nemoj imati nikakvu grižnju savijesti, tvoje je pravo na izbor, zato ih i ima više. uostalom plaćaš ih svojim zarađenim novcem, nitko ti ništa ne poklanja! odi probaj, vidi, možda uspiješ zbog čiste promjene i drugog pristupa. ja osobno ne mislim da imaš problema s imunologijom, ali ako ćeš se ti bolje osjećati, napravi pretrage, inzistiraj!

mene je npr radončič odmah nakon punkcije stavio na fragmin (2500, preventivne doze), prvenstveno zbog hs, ja vjerujem da je taj fragmin pomogao kod implatacije, luči mi je dao decapeptil i izazvao još veću hs, to nije upalilo, ali isto tako moglo je... uglavnom, u 11 tj prve trudnoće završila sam u bolnici zbog izuzetno jakog krvarenja (drugi je bio b. ovum), bauman me htio istog trena skinuti s fragmina, r. nije dao, napravili su mi trombo. pretrage, koagulaciju i sve dr, nije bilo nikakve indikacije za fragminom, ali ipak sam ga uzimala do 14.tj. Ja opet vjerujem da je zbog njega sve dobro prošlo, krvarenje se lakše očistilo, bila je to čista intuicija s radončićeve strane.
    sad sam pričala s l. o tome, on kaže bezveze, čista sreća, ali jbg tko će znat.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •