Citiraj Gaga76 prvotno napisa Vidi poruku
Ivanchy78, htjala bih te pitati koliko košta cijeli postupak kod Podobnika? Čula sam da je inače cijena po privatnim klinikama oko 12.000-15.000 kn, a u Mariboru je navodno poskupjelo pa je oko 25.000 kn. Ja sam naime u nedoumici kamo dalje s obzirom da je dr. Lučinger otišao s Vuk Vrhovca. Razmišljam otići privatno a dvoumim se gdje? Nisam znala da Podobnik isto radi postupke, baš me iznenanadilo. Ako već moram platiti htjela bih kod najboljega ,a to je teško izabrati. Molim savjet... Hvala puno unaprijed
Oprosti Gaga, nisam jucer vidjela tvoj post pa zato nisam odgovorila. Nadam se da se smiju pisati cijene. Ja bum napisala pa molim moderatorice da izbrisu ako se ne smije.
Dakle, ICSI je 10.000kn, a AIH su mi bili po 2.500 kn. Ono sto je razlicito od nekih drugih mjesta na kojima sam ja pitala je da se naplacuje i dio uzv pregleda u sklopu postupka (ne svi), u pravilu izmedju 200kn i 400 kn.
Ako hoces moj savjet kako da odlucis, preporucila bih ti da sama posjetis par klinika i popricas s doktorima. Tako ces moci vidjeti sto bi oni preporucili za tvoju situaciju, sto nude i po kojoj cijeni i kakvu uslugu nude. Tako ces najbolje znati sto ti odgovara jer mislim da je u MPO postupcima jako vazno kako se osjecas s doktorom koji te lijeci. Sretno i brzi uspjeh ti zelim!