-
Hvala na podijeljenom iskustvu ivanchi78. S obzirom na tvoje godine i dosadašnji tijek zaista imaš lijepe izglede. AIH ionako nema neku uspješnost, dobro je da ste pokušali, ali sad kad si krenula s ICSIjem, prema statistikama dr. Podobnika trebala bi u idućem stimuliranom postupku imati više sreće. Godine su na tvojoj strani, ipak moraš biti oprezna, jer vrijeme brzo prođe.
Ja sam ipak isto na strani onih koji više cijene profesionalno liječenje, nego karakter. Iskreno, jako sam skeptična prema statistikama dr. Podobnika. Slušala sam ga osobno kako izlaže rezultate i meni je zvučao jako neozbiljno i neprofesionalno. Ustvari, nema to veze s mojim subjektivnim stavom, on naprosto ne poznaje osnovne znanstvene metode. I kao što cure kažu, s našim restriktivnim zakonom nema nikakve šanse da bi netko ostvario takvu uspješnost, to svakako moraš uzeti s dozom opreza.
Žao mi je ako smatraš napadom iznošenje vlastitog mišljenja. Ja isto imam svog favorita u RH, ali ustvari spadam u onu skupinu pacijenata koji su direktno diskriminirani ovim zakonom (imam puno stanica, problem s implantacijom), pa nemam što ni tražiti kod nas, pa mi je ustvari svejedno, nemam potrebu nekog posebno izdizati u zvijezde ili kritizirati.
Sretno!
Posljednje uređivanje od Jelena : 12.10.2010. at 00:12
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma