-
Mary26, usudila bih se reći da ti psiho stanje nema veze sa zatrudnjivanjem, osim ako nećeš bit toliko živčana da će ti past serotonin, skočit prolaktin u nebesa, toliko da bi omelo postupak, ali to bi trebala bit jedna žešća patologija da bi se to dogodilo.
Taj savjet - opustite se i mislite pozitivno - je totalni dime a dozen - a niko nikad nije dokazao jednoznačno da je to uopće bitno.
Zato - lijepo se živciraj, ako ti tako paše (većina se, po mom iskustvu, živcira, osim rezigniranih ili početnika) i, najvažnije - ne živciraj se zbog živciranja! Pusti svojim živcima na volju.
Di bi mi svi bili kad bi živjeli idealno, bez stresa itd. Ako već misli da si toliko ustresirana, nek' ti šibne neki lijek (ziher neće, ali onako... lako je ispratit svakoga s tom "mudrom rečenicom", težina toga je ko i ona "pustimo institucije pravne države bla-bla".). Najbitnija ti je sreća i dobar lab!
Zato - puno sreće! Frigaj ove na titaniku što su mislili pozitivno i svirali na brodu - nije ih to spasilo, bez sreće ne ide.
Ovo sve je bilo namijenjeno da te - nasmije
. Ako sam uspjela, ja sretna!
Last edited by ina33; 22.10.2010 at 16:21.