Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj ivanchi78 prvotno napisa Vidi poruku
    ali kako je Zagreb ipak jedno malo selo, a kako sam tračeve o Podobniku koje sam jučer čula od tog doktora bila čula i ranije, činilo mi se ok ovdje na javnom forumu napisati neke stvari o toj poliklinici u koje sam sigurna. Kad sam te tračeve bila čula od ljudi koji ih počinju s riječima 'jedna frendica od moje frendice mi je rekla' onda mi se nije činilo nužnim pisati ništa o tome. Svatko ima svoj dojam i stvara ga na svoj način. Tko sam ja da ga komentiram ili kiritiziram? Sad kad sam ih čula iz usta njegovog kolege, mislila sam da bi bilo ok da nešto napišem.
    Mislim da je ženama za ovaj thread važnije da o njemu pišu oni parovi koji se kod njega liječe i koji imaju neposredno iskustvo o njegovom radu.
    Nisam mogla odoljeti a da se bas na ovo ne nadovezem ovim linkom.Molim procitajte svako slovo.
    http://www.novilist.hr/2010/02/04/um...podobnik-.aspx

p.s. moderatorice ako sam ovim prekrsila ijedno pravilo slobodno micite i brisite.

azrijelka36 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ajme :eek:
    ja sam bila tamo, ali kod dr. Zmijanac i stvarno su svi preljubazni i dobri tamo..i daju si puno vremena da upoznaju pacijenta u detalje..i oprema im je super..
    ali ovakva priča...uf..ne znam
    dosta ljudi je oduševljeno..a neki nisu..izgleda da je ovo, nažalost jedna takva priča

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

pa bas i nemaju svi dobro misljenje mojoj frendici nije dao da prenese embrije u drugu kliniku prije 4 godine htio je da FET radi kod njega...

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj azrijelka36 prvotno napisa Vidi poruku
    ajme :eek:
    ja sam bila tamo, ali kod dr. Zmijanac i stvarno su svi preljubazni i dobri tamo..i daju si puno vremena da upoznaju pacijenta u detalje..i oprema im je super..
    ali ovakva priča...uf..ne znam
    dosta ljudi je oduševljeno..a neki nisu..izgleda da je ovo, nažalost jedna takva priča

samo da se nadovežem, na kirurgiji 2008 g. je sa mnom ležala jedna majka, inače liječnica, također joj se isto dogodilo s Podobnikom, izvadili su joj pola crijeva zato što je ovaj zaboravio posteljicu izvaditi nakon carskog i zbog toga dobila sepsu ( žena je jedva preživjela i imat će trajne posljedice fizičke, a psihičke neću ni spominjati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •