Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Cure, oprostite sto upadam ko padobranac, ali me zanima da li se može na postupak u IVF polikliniku preko HZZO-a? Sretno svima

kekis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj špelkica prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, oprostite sto upadam ko padobranac, ali me zanima da li se može na postupak u IVF polikliniku preko HZZO-a? Sretno svima
    Može - samo moraš provjeriti da li su popunili kvotu za 2011 godinu. Javit će se valjda netko tko zna. Sretno!

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

danna drzim fige da sutra ugledas svoju mrvicu na uzv!
    jel zna tko koliko NAJMANJE mora proci izmedju dva postupka kod dr L.? ovo mi je drugi pokusaj bio i sto prije bi htjela u treci....

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj aslan prvotno napisa Vidi poruku
    jel zna tko koliko NAJMANJE mora proci izmedju dva postupka kod dr L.? ovo mi je drugi pokusaj bio i sto prije bi htjela u treci....
    aslan to moraš s njime dogovoriti ovisni u kakvom si postupku bila i koliko je on opterećen odnosno koliku gužvu ima

Sanela-Naja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Dobro jutro

išla sam vaditi betu ....za 2 sata stiže rezultat..
    jutros test opet negativan /imam neke jeftine sa ebay-a/+
    počelo mi brljaviti .Svejedno sam se nafutrala i čekam..
    aslan,draga,mi ćemo u drugoj turi

je li neko išao u prirodnom ciklusu kod dr.L..cijena je ista ? osim lijekova, naravno...

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Sanela-Naja prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro jutro

išla sam vaditi betu ....za 2 sata stiže rezultat..
    jutros test opet negativan /imam neke jeftine sa ebay-a/+
    počelo mi brljaviti .Svejedno sam se nafutrala i čekam..
    aslan,draga,mi ćemo u drugoj turi

je li neko išao u prirodnom ciklusu kod dr.L..cijena je ista ? osim lijekova, naravno...
    mene isto zanima jel netko isao u prirodni ciklus kod dr L.? negdje sam procitala da je najbolje ici odmah sljedeci mjesec poslije stimuliranog dok je organizam jos pod hormonima i gonalom?

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mene isto zanima jel netko isao u prirodni ciklus kod dr L.? negdje sam procitala da je najbolje ici odmah sljedeci mjesec poslije stimuliranog dok je organizam jos pod hormonima i gonalom?
    I ja sam radila pauzu jedan ciklus.

MAJA14 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Aslan,pozdrav i nisam baš upućena u tvoju situaciju al mislim da smo obje ovu bitku izgubile...moja beta je tri puta zaredom rasla a onda bum pad dr.L je rekao da je bila trudnoća a zašto je otišla ne zna se.Al ja jo ne znam što mi sljedi jer još nisam dobila,samo se bojim kiretaže...i ja ću malo tugovati jer ovo mi je bio 4.pokušaj pa opet nakon stimuliranog postupka gonalima pauza treba biti oko 6.mj.ako se nešto nije mjenjalo...tako da pakujem za zag.nadam se opet u lipnju...pozzz svima i želim da sve što prije dobijemo naše bebe

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

špelkica ja sam isla kod simunica preko hzzo-a ali sam njihov pacijent vec jako dugo,ne znam da li mozes doci kao novi i odmah preko hzzo-a ali svakako pitaj. mislim da imaju pravo na 60 postupaka godisnje.
    sad im je dosao jedan jako cijenjeni dr iz petrove i rekli su mi da imaju neki najnoviji ultrazvuk.
    Posljednje uređivanje od ivanova : 30.12.2010. at 12:19

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •