-
Pozdrav cure, dugo vas već čitam pa evo da se i ja javim. Nakon borbe s neplodnošću zbog muškog čimbenika neplodnosti, uspjelo nam je i sada sam trudna iz zamrznute jajne stanice. Iza nas su dva ICSI postupka, u prvom sam imala tri vraćena zametka, ali je nažalost završilo biokemijskom trudnoćom. U drugom pokušaju (izvađeno 6 jajnih stanica, 3 oplođene, 3 zamrznute) nakon 14 dana i 3 vraćena zametka beta je bila 0. I nakon toga je slijedio pokušaj iz zamrznutih jajnih stanica. Moram priznati da sam se ovom pokušaju najmanje nadala. Gdje god sam čitala o takvim postupcima, izgledalo je da nemam šansu. Ali, čini se da je baš ovaj postupak bio dobitni. Sve tri stanice su uspješno odmrznute, dvije su se oplodile. Beta 270! Ne možete vjerovati koja sreća. Trenutno sam u 13-om tjednu. Postupke sam obavljala u poliklinici Vili kod doktora Radončića. Svima vama koji još uvijek čekate pozitivne bete, želim svu sreću i pokušajte i onda kada se čini da su šanse najmanje. Meni su baš zamrznute jajne stanice donijele sreću!
JA - ok
ON - oligoasthenoteratospermija
1. ICSI - biokemijska trudnoca.
2. ICSI - 6 jajnih stanica (tri oplođene, tri zamrznute) - beta 0
3. ICSI iz zaleđenih jajnih stanica - beta pozitivna
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma