Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Pozdrav i od mene! Već vas neko vrijeme pratim, a sad kad se približava moj prvi postupak skupila sam hrabrost da se prijavim i ubacim u vaše društvo. Danas sam obavila shoping u Mađarskoj i lijekovi za postupak kod Dr. L su na broju. Molim informaciju obavlja li se u IVF centru punkcija testisa i jel netlko imao s tim iskustva te kolika je cijena postupka?

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj sarahkay prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav i od mene! Već vas neko vrijeme pratim, a sad kad se približava moj prvi postupak skupila sam hrabrost da se prijavim i ubacim u vaše društvo. Danas sam obavila shoping u Mađarskoj i lijekovi za postupak kod Dr. L su na broju. Molim informaciju obavlja li se u IVF centru punkcija testisa i jel netlko imao s tim iskustva te kolika je cijena postupka?
    sarahkay,punkcija testisa se obavlja u IVF centru-i nije strašno.moj muž ju je odlično podnio.Mi smo išli na ICSI(9200+hormoni) i postupak je bio uspješan,samo što se kod nas plod nije nastavio razvijati(ali to je sad neka druga priča)Uglavnom,ne boj se,u odličnim si rukama.Ako te još nešto zanima,pitaj.Želim ti puno sreće,drži se!

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Charlie i Inna28, hvala puno! Sve su informacije korisne jer me na trenutke hvata panika pa su me baš razvedrile vaše riječi podrške. Inna28, stvarno mi je žao radi tvog ishoda, ali postignuta trudnoća je također uspjeh zbog čega vjerujem da je dr L. pravi izbor za nas i naravno, da je i kod tebe nova trudnoća samo pitanje vremena. Ja ga, na žalost, zbog godina nemam baš puno, pa se nekako nadam da će nam se od prve posrećiti.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

mona 20-hvala -da teško je... sad mi se čini da sam samo sve dalje od svog cilja a to boli...

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj miba prvotno napisa Vidi poruku
    mona 20-hvala -da teško je... sad mi se čini da sam samo sve dalje od svog cilja a to boli...
    draga miba ponekad tako izgleda, ali vjeruj ti se ipak sve više približavaš svom cilju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •