Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

sunceko1 dobrodošla na forum i još brže nam ostala trbušasta .
    Sa Podobnikom nemam osobnih iskustava, ali bilo je već pisanja na tu temu, pa malo preko pretražnika foruma pronađi što te zanima o Podobniku. Ja ti osobno preporučujem da izabereš neku kliniku sa MPO specijalistima sa više iskustva, Podobnik je više porodničar. Ako želiš ići isključivo privatno tu su ti poliklinika Vili, IVF poliklinika ili IVF Centar u Zg te veliki uspjeh ima i poliklinika Cito iz Splita. Cito i IVF poliklinika rade postupke i na teret HZZO-a.
    Što god izabrala želim ti svu sreću i da što prije dođeš do bebice .

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Marnie- hvala na dobrodošlici i preporukama. Nadam se da ću čim prije biti trbušasta . Inače ja sam već prošla jedan ICSI kod Podobnika. Uspjela sam doći do 5+3/7tj. trudnoće i onda je nakon toga za 2-3 dana moja beta pala na 25 i moj gest. mjehur se jednostavno smanjio (nestao). Sad čekam da se čim prije oporavim i da krenem ponovo. Ne znam da li je moj odabir Poliklinike najbolji, ali nadam se da ću što prije uspjeti. Iz tog razloga sam htjela čuti eventualna iskustva drugih cura s Podobnikom.

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj sunceko1 prvotno napisa Vidi poruku
    Marnie- hvala na dobrodošlici i preporukama. Nadam se da ću čim prije biti trbušasta . Inače ja sam već prošla jedan ICSI kod Podobnika. Uspjela sam doći do 5+3/7tj. trudnoće i onda je nakon toga za 2-3 dana moja beta pala na 25 i moj gest. mjehur se jednostavno smanjio (nestao). Sad čekam da se čim prije oporavim i da krenem ponovo. Ne znam da li je moj odabir Poliklinike najbolji, ali nadam se da ću što prije uspjeti. Iz tog razloga sam htjela čuti eventualna iskustva drugih cura s Podobnikom.
    ako smijem znati koja je cijena postupka i dal on sve sam radi? bas me zanima....

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

može jedno pitanje.. Dali je točno da IVF poliklinika radi postupke na teret HZZO-a?

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj miny prvotno napisa Vidi poruku
    može jedno pitanje.. Dali je točno da IVF poliklinika radi postupke na teret HZZO-a?
    to je istina samo ne znam dali mozes doci kao novi pacijent i ici kod njih preko hzzo-a,nazovi ih pa provjeri

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj ivanova prvotno napisa Vidi poruku
    to je istina samo ne znam dali mozes doci kao novi pacijent i ici kod njih preko hzzo-a,nazovi ih pa provjeri
    miny, citiram ti odgovor od ivanove, ako ti je promakao.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    miny, citiram ti odgovor od ivanove, ako ti je promakao.
    Hvala. Poslala sam mail, ali nitko ne odgovara.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •