Stranica 24 od 120 PrviPrvi ... 1422232425263474 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,151 do 1,200 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Magnoli, četitam! Javljaj kako ide.
    baby, držimo figeeee!

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj sunceko1 prvotno napisa Vidi poruku
    Taca70-zašto misliš da ću ovdje teško naći nekoga tko se liječi kod dr. P.? Stvarno mislite da nije dovoljno iskusan ili su možda razlog cijene njegovih usluga? Pročitala sam svašta na forumima- iskustva su svakojaka. Ima i dobrih i loših. Ja se još uvijek nadam dobrome jer imam još 3 smrzlića kod njega. Inače imam 35god (zdrava), ali MM ima oligo. Jedini način za potomstvo je ICSI postupak. Kod dr. P. sam stimulirana sa Gonalima i Decap., sve normalno podnijela bez ikakvih poteškoća, punktirano mi je 6js, te su mi 3 zametka vraćena. Kraj priče znate, jer sam ga već prije napisala ((
    pa kolika je cijena usluga ako nije problem da nam kazes?
    ja sam isto cula svakojake price o njemu i biokemijskim trudnocama al ne znam nista iz prve ruke...
    bitno je samo da se ti tamo osjecas dobro i sigurno!! sretnoo

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj miny prvotno napisa Vidi poruku
    može jedno pitanje.. Dali je točno da IVF poliklinika radi postupke na teret HZZO-a?
    to je istina samo ne znam dali mozes doci kao novi pacijent i ici kod njih preko hzzo-a,nazovi ih pa provjeri

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Magnoli, ocito ste donijeli dobru odluku da odete kod dr.R. Cestitam na uspjehu i ~~~~~ da sve bude ok. Dobro si napisala da je dr.P poznat po svojim biok.trudnocama, skoro sve pacijentice imaju istu pricu.
    Miny, ne znam koliko dugo pratis ovaj forum i sta si sve do sada procitala ali sigurno si morala primjetiti da se pacijentice dr.P veoma rijetko javljaju. Ja ne znam koliko postupaka on godisnje radi ali je cinjenica da mu MPO nije primarna djelatnost sto je prilikom izbora Klinike jako bitna stvar.
    b.a.b.y., 4js su skroz ok. Sa ovakvim Zakonom je mozda i bolje da ih nemas vise, samo neka budu kvalitetni embriji.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Svatko mora sam odlučiti, ali ja bih s 35 godina ipak birala nekog malo ozbiljnijeg doktora, jer vrijeme prebrzo prođe s kojekakvim biokemijskim trudnoćama.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Magnoli, četitam! Javljaj kako ide.

Hvala ti

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Magnoli, ocito ste donijeli dobru odluku da odete kod dr.R. Cestitam na uspjehu i ~~~~~ da sve bude ok. Dobro si napisala da je dr.P poznat po svojim biok.trudnocama, skoro sve pacijentice imaju istu pricu.

Ja sam imala dvije biokemijske i da od svih mogućih doktora sam čula da je stvarno poznat po tome; ali u svom slučaju ne mogu zaključiti dali je tu on stvarno kriv za biokemijske ( zbog količine lijekova koje daje poslije transfera i tako održava trudnoću ) ili je kod mene problem implatacije, jer sam sada na fragminu i ostala sam trudna, i nadam se uspješno Hvala na ~~~~~~

U konačnici vjerujem da je on stvarno dobar doktor, porodničar, ali što se tiče oplodnje ima stvarno boljih doktora od njega.

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Meni je rekao 3-4 dana mirovanja, a onda sve normalno...samo bez naprezanja...nije nuzno leci i ne micati se sve dana iz kreveta, niti normalno ustati i sjesti za stol i pojesti, itd...Dr je super!!!

Citiraj BlaBla123 prvotno napisa Vidi poruku
    Onda cemo se sresti; Sretno i uspjesno svima kod dr L u postupku 04/05.
    Sta je dr. L preporuka nakon transfera u smislu mirovanja?

martinstoss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Cure, mm i ja se spremamo u ZG po drugo mišljenje i, nadamo se, u neki ozbiljniji postupak. Planiramo prvo u Polikliniku IVF, pa vas molim da mi kažete nešto o vašim iskustvima i da mi, eventualno, preporučite još neku. Unaprijed zahvaljujem

artisan avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

martinstoss on mene imaš preporuku za ivf centar - dr. lučinger. Prekrasan doktor, sa puno iskustva, i jako dobrim rezultatima.

martinstoss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj artisan prvotno napisa Vidi poruku
    martinstoss on mene imaš preporuku za ivf centar - dr. lučinger. Prekrasan doktor, sa puno iskustva, i jako dobrim rezultatima.
    Ej, a to nije ona klinika di je Šimunić, jel tako? Sve mi se pomiješalo, šta imaju isto ime? Ajde, molim, te napiši mi na kojoj je adresi ta tvoja.

martinstoss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

oh, pardon, mozak mi preopterećen, pa ne čitam pozorno, vidim da ti pišeš o ivf centru. Svejedno mi, molim te , napiši adresu i reci mi je li to državna ili privatna.

martinstoss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

vrijeme je da odem s interneta, mislim na podforumu sam o priv.klinikama, a ja te pitam je li privatna....odoh, laku noć, menga me probudila u 5 ujutro i od tada sam budna i tužna, nije ni čudo da sam otišla malo...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

martinstoss, u Zagrebu su 4 privatne klinike, i svako će pohvaliti svoju, osim poliklinike Vili, IVF centra i IVF poliklinike, postoji i Betaplus.

martinstoss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    martinstoss, u Zagrebu su 4 privatne klinike, i svako će pohvaliti svoju, osim poliklinike Vili, IVF centra i IVF poliklinike, postoji i Betaplus.
    E, sad mi je malo jasnije, hvala ti! Idem malo proguglat te šta si mi napisala. Ja svoju polikliniku sigurno neću hvalit, nikad! Hvala još jednom!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ajme, jesam ja to zaboravila Polikliniku Škvorc? Nije bilo namjerno.

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj artisan prvotno napisa Vidi poruku
    I od mene!

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

I ja preporučam dr Lučingera Divan čovjek, uvijek na usluzi.

Citiraj Mia Lilly prvotno napisa Vidi poruku
    I od mene!

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ima nas ovdje dosta i koji smo fanovi od dr. Radončića, poliklinika Vili

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Nekako je to dosta subjektivna stvar. Zbilja jako puno ljudi ima dobro mišljenje i o dr. L., a ja i MM smo bili jednom kod njega i nikad više. Ili je bio loš trenutak ili nam se "horoskopi ne poklapaju". U svakom slučaju, ako imate živaca, možda bi bilo dobro obići ih više da vidite koji vam najbolje leži.

martinstoss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Cure, puno vam hvala! Odoh u pohod na vaše doktore! Najviše ste mi nahvalile dr. Lučingera koliko vidim, pa ću onda prvo kod njega. Pusa i svima puno sreće!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Nekako je to dosta subjektivna stvar. Zbilja jako puno ljudi ima dobro mišljenje i o dr. L., a ja i MM smo bili jednom kod njega i nikad više. Ili je bio loš trenutak ili nam se "horoskopi ne poklapaju". U svakom slučaju, ako imate živaca, možda bi bilo dobro obići ih više da vidite koji vam najbolje leži.
    X Martinstoss, dokaz je i to što svi hvale tvoju dosadašnju kliniku, a vama nisu legli, i zaista je sve subjektivno, al nije dovoljno tražiti friendly doktora nego treba potražiti i najboljeg embriologa, a to zaista Vili (my favorite) i IVF centar imaju.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

X Martinstoss, dokaz je i to što svi hvale tvoju dosadašnju kliniku, a vama nisu legli, i zaista je sve subjektivno, al nije dovoljno tražiti friendly doktora nego treba potražiti i najboljeg embriologa, a to zaista Vili (my favorite) i IVF centar imaju.
    Čini mi se da smo se mi "iskusnjače" nekako nalijepile na dr. Radončića

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Jelena, ja sam kod njega od početka, nažalost već treću godinu, nije da sam nešto šarala i birala, a dobro je krenulo od prvog susreta pa nije trebalo ići dalje (tako je vjerojatno kod većine Viljevki).

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj martinstoss prvotno napisa Vidi poruku
    E, sad mi je malo jasnije, hvala ti! Idem malo proguglat te šta si mi napisala. Ja svoju polikliniku sigurno neću hvalit, nikad! Hvala još jednom!
    Betaplus is who? To nisam upratila.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Betaplus je ginek. podjedinica poliklinike Novaderrm, s dr Dmitrović i dr Bauman.
    Posljednje uređivanje od mare41 : 15.04.2011. at 08:25

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Jelena, ja sam kod njega od početka, nažalost već treću godinu, nije da sam nešto šarala i birala, a dobro je krenulo od prvog susreta pa nije trebalo ići dalje (tako je vjerojatno kod većine Viljevki).
    Ja bome prošarala sa skoro svim MPOovcima u Zg, St, Slo, a ponešto i na zapadu

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja bih pohvalila lab Poliklinike IVF - jako sam zadovoljna jer sam došla do blastica sa samo 2 js, a u prirodnjaku do 8-staničnih. Samo mi još fali lijepa beta Kod dr. Lučingera i ranije na Sv. Duhu na žalost niti jedan odličan embrij, stvarno ne znam zašto, ali takvo je moje iskustvo.
    Martinstoss mene zanima kakva su tvoja iskustva u CITU i zašto nisi bila zadovoljna, pa ako ti se da pls napiši nam.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
    Miny, ne znam koliko dugo pratis ovaj forum i sta si sve do sada procitala ali sigurno si morala primjetiti da se pacijentice dr.P veoma rijetko javljaju. Ja ne znam koliko postupaka on godisnje radi ali je cinjenica da mu MPO nije primarna djelatnost sto je prilikom izbora Klinike jako bitna stvar.
    b.a.b.y., 4js su skroz ok. Sa ovakvim Zakonom je mozda i bolje da ih nemas vise, samo neka budu kvalitetni embriji.
    ne znam jesmo li se razumjeli. Zanima me dali Poliklinika IVF http://www.poliklinika-ivf.hr/compon.../lang,hrvatski prof.dr. Velimira Šimunića radi preko HZZO?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj ivanova prvotno napisa Vidi poruku
    to je istina samo ne znam dali mozes doci kao novi pacijent i ici kod njih preko hzzo-a,nazovi ih pa provjeri
    miny, citiram ti odgovor od ivanove, ako ti je promakao.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj Charlie prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih pohvalila lab Poliklinike IVF - jako sam zadovoljna jer sam došla do blastica sa samo 2 js, a u prirodnjaku do 8-staničnih. Samo mi još fali lijepa beta Kod dr. Lučingera i ranije na Sv. Duhu na žalost niti jedan odličan embrij, stvarno ne znam zašto, ali takvo je moje iskustvo.
    Martinstoss mene zanima kakva su tvoja iskustva u CITU i zašto nisi bila zadovoljna, pa ako ti se da pls napiši nam.
    Charlie, možda ti znaš .. radi li Poliklinika IVF prof. Šimunića preko HZZO?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Cure vezano za ovo kaj se priča o broju biokemijskih kod dr. P., a kako se to lijekovima nakon transfera može utjecati na broj biokemijskih trudnoća, ne kužim??? Nije valjda da šiba injekcije HCG-a?
    Posljednje uređivanje od Charlie : 15.04.2011. at 08:57

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

miny, citiram ti odgovor od ivanove, ako ti je promakao.
    Hvala. Poslala sam mail, ali nitko ne odgovara.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Cure vezano za ovo kaj se priča o broju biokemijskih kod dr. P., a kako se to lijekovima nakon transfera može utjecati na broj biokemijskih trudnoća, ne kužim??? Nije valjda da šiba injekcije HCG-a?
    Poslat ću ti PP na temu.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Da, čujem puno takvih iskustava da je dobar Šimunićev lab. Thnx, mare, za info o Betaplusu.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj miny prvotno napisa Vidi poruku
    Charlie, možda ti znaš .. radi li Poliklinika IVF prof. Šimunića preko HZZO?
    Radi. Samo ti ne znam reći kako doći do takvog postupka, ja sam relativno nova pacijentica. Najbolje da ih nazoveš i pitaš (na mail ne odgovore baš brzo).

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Tj. Miny možda bi ti bilo najbolje se naručiti na konzultacije, i onda pitati direktno što i kako, jel imaju listu, koliko se čeka...

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Tj. Miny možda bi ti bilo najbolje se naručiti na konzultacije, i onda pitati direktno što i kako, jel imaju listu, koliko se čeka...
    hvala puno. Dobila sam odgovor mailom.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Miny, oprosti, odnosilo se na sunceko1, krivo sam oslovila.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Poslat ću ti PP na temu.
    Želim i ja znati! Može?

martinstoss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Magnoli prvotno napisa Vidi poruku

Ja sam imala dvije biokemijske i da od svih mogućih doktora sam čula da je stvarno poznat po tome; ali u svom slučaju ne mogu zaključiti dali je tu on stvarno kriv za biokemijske ( zbog količine lijekova koje daje poslije transfera i tako održava trudnoću ) ili je kod mene problem implatacije, jer sam sada na fragminu i ostala sam trudna, i nadam se uspješno Hvala na ~~~~~~

U konačnici vjerujem da je on stvarno dobar doktor, porodničar, ali što se tiče oplodnje ima stvarno boljih doktora od njega.
    Pliz pošalji mi na pp o kojim točno doktorima se radi.

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Da, čujem puno takvih iskustava da je dobar Šimunićev lab. Thnx, mare, za info o Betaplusu.
    najbolji lab!!!!!
    dokaz je u mom potpisu

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

miny sto su ti odgovorili da li mozes u postupak preko hzzo-a?

martinstoss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ivanova, ja naprosto obožavam tvoju betu i čestitam ti! Možeš li mi napisat kod kojeg si dr.?

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sam kod dr L i moram pohvaliti i dr Lanu, koja je veliki strucnjak na svom podrucju, a i prema meni je bila divna dok sam bila na punkciji i na transferu.Usla je dok sam bila sama i čavrljala je sa mnom o svakodnevnim stvarima...a dr je fantastican....uzitak mi je vidjeti ga dobro raspolozenoga...zapravo, nikada ga nisam vidjela neraspolozenoga...Sve pohvale!

azrijelka36 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

preporučam dr. Lučingera. Već sam ga dosta ovdje hvalla, pa ako imaš kakvih pitanja slobodno pošalji na pp.

martinstoss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

azrijelka, hvala ti! Pošaljem ti ono u ponedjeljak. Ovo ću još vidjet za doktore, mislim se između Šimunića i Lučingera...

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj martinstoss prvotno napisa Vidi poruku
    ivanova, ja naprosto obožavam tvoju betu i čestitam ti! Možeš li mi napisat kod kojeg si dr.?
    hvalaaaa,i ja ju obozavam kao i ove dve male mrvice u mom trbuhu! postupak mi je radila dr dmitrovic koja je nakon toga otisla u kliniku beta plus i dr je super!
    ostala sam voditi trudnocu u ivf pliklinici kod dr crvenkovica koji je dosao iz petrove,fenomenalan je,ne znam sta drugo reci...

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj ivanova prvotno napisa Vidi poruku
    miny sto su ti odgovorili da li mozes u postupak preko hzzo-a?
    Rade, ali se čeka. Naručila sam se na konultacije, pa ću onda znati detalje.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Moje mišljenje je (s kojim se ne moraju drugi složiti) je da u IVF polikliniku ne bi išla da oni meni plate, zbog svega što se događalo kod donošenja zakona o MO, a pozivam Vilijevke da pohvale svoju kliniku (kad se već hvalimo).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •