Stranica 26 od 120 PrviPrvi ... 1624252627283676 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,251 do 1,300 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Već sam napisala gore

martinstoss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ah, da...

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj martinstoss prvotno napisa Vidi poruku
    E, a nitko ne piše o Poliklinici IVF i dr. Šimuniću, zar su baš toliko ozloglašeni? Ne znam da li da uopće idaem tamo na razgovor, vidim na njihovoj stranici da nešto puno pate od zakona i pravilnika...
    Ja sa bila u Poliklinici IVF, ali ne kod prof. Simunica nego kod dr. Dmitrovic i imam samo rijeci pohvale za svo osoblje.

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

E, a nitko ne piše o Poliklinici IVF i dr. Šimuniću, zar su baš toliko ozloglašeni? Ne znam da li da uopće idaem tamo na razgovor, vidim na njihovoj stranici da nešto puno pate od zakona i pravilnika...
    kako ne,pa mi smo pisali i to vise puta...samo ne prof Š nego dr Crvenkovic a prije dr Dmitrovic!
    Posljednje uređivanje od ivanova : 21.04.2011. at 22:22

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ja sam pacijent IVF poliklinike i dalje,imam samo sve pohvale za njih i baš sam pacijent dr. Š i on je zaslužan za moj potpis dole!!!!!
    Ako imš kakvih pitanja samo pitaj na pp!

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    I još nešto tako i meni ljudi hvalili VV još u ona "zlatna vremena" i kako tamo sve žene zatrudne bez problema no eto na mom slučaju se nije obistinilo, pa sam onda isto tako čula hvalospjeve za Maribor i ostala još više razočarana, eto sad sve manje slušam druge i pokušavam se voditi za nekim svojim filingom
    X

Kad sam ja išla u Mb, stvarno su bili dobri, ali mi nismo ostvarili trudnoću. Dvaput smo išli u stimulirani kod njih, ali čini se da nisu našli pravi put. Sad zbilja ne znam što je s labom, kad tako malo stanica oplođuju, ali ionako mislim da možda treba neka druga ruka probati. Dr. Bauman nije oduševljen mojom idejom da treba isprobati različite doktore, on misli da će isti dr. kroz više iteracija naći pravi put. Meni je prof. V. iz Mb bio totalno super, ali nakon 5. transfera smo ipak odlučili probati negdje drugdje.
    Pokušavam filtrirati reklamne informacije. Nekad netko hvali dr-a jer zna da sestre čitaju forume, pa dok su u postupku tamo čini im se da je zgodno pohvaliti doktora.

martinstoss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hvala, cure! Ma, idem sljedeći tjedan na razgovor kod 2-3 doktora, pa ću vidjet, sad nisam više pametna.

Jelena, zar sestre stvarno čitaju forume? Šta, nemaju pametnijeg posla?

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

jesen82, baš me veseli tvoj post u vezi IVF centra i dr. Lučija, jer se baš spremam tamo iza Uskrsa, a čula sam se s njim telefonom i oduševio me svojim načinom komunikacije, tako je divan i fin i sve će ti objasnit, a tretira te kao sebi ravnoj. Ma, divota! Vidim da si prvo bila u Citu, jesi li ti iz ST?
    nisam iz Splita... ali muž je.. pa smo onda odradili jedan aih dolje za vrijeme prošlog ljeta... i onda čim je Luči otvorio kliniku sam prešla k njemu.... ja sam jednostavno nekako slušala svoj instinkt i nisam se prevarila... ne bi ga za ništa mijenjala... naravno mogle bi neke stvari biti bolje, ali meni on kakav je kompenzira sve mane

Citiraj azrijelka36 prvotno napisa Vidi poruku
    koliko se meni čini dr. L uvijek sve oduševi..
    ja ću ga uvijek i svakome preporučiti . ja idem na 3d-4d preglede u vili (prema preporuci dr. L) i tamo su mi stvarno svi ljubazni i ok, ali dr. L je stvarno drugačiji-puno pristupačniji-odmah ti se nekako zavuće pod kožu, više imaš s njim odnos kao da ti je otac a ne doktor.
    druga stvar koja ga razlikuje od ostalih-mislim da je jako jako dobar uspjeh u postizanju trudnoća, i sumnjam da ostale klinike imaju tako dobre rezultate.
    jedino što je možda mala mana je čekanje u čekaonici, ali ako uzmemo u obzir da doktor nikoga ne odbija, da dolazi u slobodno vrijeme, na praznike, navečer,sve prilagodi pacijentima, da radi sve sam(uz Lanu-naravno)--onda ja na tu manu totalno zaboravim!

evo jučer bila na trbalobit zadnjem pregledu u viliju-ali moja curka nešto malo šteka sa rastom, pa moram doći još 1 za 4 tj..i sva sam se splašila tih silnih mjera..male glavice, protoka na granici i bla bla...makar jee i dr. Kos sve objasnio i rekao da se nemam čega plašiti, samo da mirujem i da ležim na lijevom boku, ali dolazak dr. L me tek smirio i njegov pristup i objašnjenje..odmah mi je bilo lakše

a da ne pričam kako je skakao od sreće kad sam ostala trudna..bio je sretniji nego mi svi doma skupa

eto..dosta moje hvale- za sad
    nadam se da će za 4 tj. sve bit uredu i da će to stvarno biti moj zadnji posjet zg doktorima sa mojom curkom u buši
    ovo sve potpisujem... meni on u trudnoći znači sve... kaže mi muž da me nitko ne može smiriti kao on uvijek me nazove kad mu pošaljem sms, malo popričamo, meni je super što on shvaća koliko su naše trudnoće dragocjene... ikada me pita kako sam a ja kažem prestravljeno.. onda on veli to je sve ok... ne zove se trudnoća drugo stanje beez razloga

ako te još neke stvari zanimaju javi se na pp... da ovedje ne zachetavamo....

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    X

Kad sam ja išla u Mb, stvarno su bili dobri, ali mi nismo ostvarili trudnoću. Dvaput smo išli u stimulirani kod njih, ali čini se da nisu našli pravi put. Sad zbilja ne znam što je s labom, kad tako malo stanica oplođuju, ali ionako mislim da možda treba neka druga ruka probati. Dr. Bauman nije oduševljen mojom idejom da treba isprobati različite doktore, on misli da će isti dr. kroz više iteracija naći pravi put. Meni je prof. V. iz Mb bio totalno super, ali nakon 5. transfera smo ipak odlučili probati negdje drugdje.
    Pokušavam filtrirati reklamne informacije. Nekad netko hvali dr-a jer zna da sestre čitaju forume, pa dok su u postupku tamo čini im se da je zgodno pohvaliti doktora.

ovo što kažeš za Baumanovu ideju da ne treba isprobavati druge dr. možda je istina ali u slučaju da se oni trude pronaći neke odgovore a ne da su mrtvi hladni i da nemaš koga pitati npr. zašto nije došlo do transfera.
    Dakle puno ovisi i o tome kakva je klinika i kakvi dr. i ostali koji u njoj rade. Ja sam takva da želim znati neke odgovore i ne mogu se prepustiti totalno nekome ako vidim da ne zna što bi mi rekao na neka moja pitanja kao npr. što mi se desilo u MB ( a nažalost skupo smo to platili). No nije bio dr. V u pitanju njega smo vidjeli samo jednom i to na onim konzultacijama.
    Ovo da i osoblje bolnice čita po forumima je poznata stvar, i ne znam što bih na to rekla
    Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 22.04.2011. at 14:10

martinstoss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Mali Mimi, slažem se s tobom. Nije problem ostati u istoj poliklinici ako ti se sve sviđa. Uostalom, jasno je da ne odlazimo od nekih doktora jer nam postupak nije uspio, normalna stvar je da to ovisi o puno drugih čimbenika, a ne samo o doktoru, ali ako ti se ne sviđa doktorov odnos prema tebi, pristup tvom slučaju, ostalo osoblje, itd. onda je definitivno vrijeme za pokret.

I nadam se da i sestre moje poliklinike čitaju ovo, jer se uopće ne sramim reć im svoje mišljenje.

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Drage moje....prvo vam svima od srca želim sretan Uskrs i da vam se što prije ostvari ono što najviše želiteEvo mene opet... nakon kraće pauze krećemo dalje iako sam mislila da se od kiretaže i svega toga neću nikad oporaviti,ali eto...opet sam iznenadila samu sebe.Sad čekamo transfer i nadamo se da će ovo biti treća sreća!!!Sretno svima i drži te se !!!!!!!pusa

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

inna28, sretno!

b.a.b.y avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Eto nažalost moj prvi postupak u Viliju nije uspio no čim skupim novce idem opet. Znam da su bile male šanse da uspije iz prve no tako sam se nadala . No tko me razumije bolje od vas, znate vi kako se ja osjećam... Pozdrav svima.

ina7 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Drage moje, dugo nisam pisala na forumu ali nema boljeg trenutka nego da vam se javim sa predobrim vijestima. Uspjelo nam je..... Zahvaljući dr.L i Lani čekamo jednu malu bebicu.
    Posljednje uređivanje od ina7 : 29.04.2011. at 20:57

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ina7, čestitam!

ina7 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Mia Lilly prvotno napisa Vidi poruku
    ina7, čestitam!
    Hvala....Danas smo bili na UZV i još sam pod dojmom.Sad preostaje mirovanje, laganini šetnjice,zdrava prehrana i uživanje....
    Posljednje uređivanje od ina7 : 29.04.2011. at 21:04

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

To je prekrasno!
    Vidim, krenulo je dr.L. Nadam se da će se taj niz pozitivnih beti nastaviti i u petom mj. kada je ja vadim!

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj ina7 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala....Danas smo bili na UZV i još sam pod dojmom.Sad preostaje mirovanje, laganini šetnjice,zdrava prehrana i uživanje....
    Ina7,čestitam!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Drage moje, dugo nisam pisala na forumu ali nema boljeg trenutka nego da vam se javim sa predobrim vijestima. Uspjelo nam je..... Zahvaljući dr.L i Lani čekamo jednu malu bebicu.
    Ina čestitam!

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Curke vi koje ste u Vili isle imam jedno pitanje Cula sam da oni imaju ugovor s Croatia osiguranjem ili s Uniqa
    Dali kod IVF postupaka ista placa osiguranje,,,naravno ako ga imate ili ?

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

bojim se da to u viliju nije izvedivo...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Zdravstvena osiguranja imaju navedeno koje medicinske usluge pokrivaju, a u to ne spada MPO.

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Zdravstvena osiguranja imaju navedeno koje medicinske usluge pokrivaju, a u to ne spada MPO.
    Aha to sam i mislila

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Podrazumijeva se da pričamo o privatnim osiguranjima koje si navela, da ne bi neko pobrkao sa HZZO-om (neke privatne klinike imaju ugovor s njima).

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

pozdrav svima,
    u petak sam bila na et 4dnevnog embrija u IVF, tamo se preporuča utrogestani 3x1 oralno i vaginalno Crinone gela navečer, mene je jučer počeo boljeti donji dio trbuha vrlo neugodno, puno spavam, kada zaspem preko dana ne čujem niti telefon pa mi se čini da mi je to od Crinone gela jer ga prvi puta uzimam, a +3 utrića možda mi je to puno progesterona. Da li je još nekoga bolio trbuh od njega? Kako ste se vi osjećale?
    hvala

azrijelka36 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

čestitam!!!
    želim ti urednu, školsku trudnoću!!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

čestitam!!!
    želim ti urednu, školsku trudnoću!!
    azrijelka da mrvicu offtopičarim... ti budeš rodila dan prije mog ročkasa.. mala račica

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

zlatta ivf poliklinika? ja nikad nisam dobila taj gel! kako te tocno boli trbuh?

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

ivanova, donji dio trbuha, nije to bol koja se ne može izdržati već je neugodna i meni do sada nepoznata pa sam zato povezala da bi moglo biti od crinone gela, ne znam možda je od utrogestana jer ga uzimam oralno (a do sada uvijek vaginalno), zato sam i pitala ovdje jer ovdje su pacjentice s ivf poliklinike
    danas manje boli pa se i panika smiruje....
    tebi čestitam na DVIJE bebice!! prekrasno

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

hvala hvala... mene ti je bolio donji dio trbuha kao da imam upalu misica i to je bio prvi znak hiperstimulacije pa sam te zato pitala!
    drzim fige!
    kod kojeg si dr? prof ili dr C?

azrijelka36 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Jesen82 prvotno napisa Vidi poruku
    azrijelka da mrvicu offtopičarim... ti budeš rodila dan prije mog ročkasa.. mala račica
    i najbolja frendica (kuma) i mužev kum su rođeni na isti datum kao i ti..a muž nekoliko dana prije...
    hehe..sami račići
    samo da bude sve uredu i da ja to dočekam...ne mogu se dočekat slij. pregleda u viliju i kod dr L..uf

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

ivanova, punkciju je radio prof.Š., a et dr.C. Zašto tako ne znam, očekivala sam da će i et raditi prof. ali eto nije. Bol je sada samo povremeno, ali sam zvala polikliniku pa i utriće od sada uzimam vaginalno jer sam bila drogirana od njih, a možda je bol bila od njih??
    samo da se bebica čvrsto drži za mene, ovo sve ću zaboraviti

niki78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj zlatta prvotno napisa Vidi poruku
    ivanova, donji dio trbuha, nije to bol koja se ne može izdržati već je neugodna i meni do sada nepoznata pa sam zato povezala da bi moglo biti od crinone gela, ne znam možda je od utrogestana jer ga uzimam oralno (a do sada uvijek vaginalno), zato sam i pitala ovdje jer ovdje su pacjentice s ivf poliklinike
    možda te boli donji dio trbuha jer si imala traumatičan transfer? ne vjerujem da bi te bolio trbuh od crinone gela ili utrogestana.

niki78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

meni se isto jako spavalo kad sam oralno uzimala utriće, ali bila sam cijelo vrijeme doma pa mi nije smetalo

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj zlatta prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih ti savjetovala da nastavis sa crinone to je najbolji oblik progesterona za odrzanje trudnoce jer se stavi tamo gdje se najuspjesnije absorbira ja sam sada 11 tjedana trudna i samo koristim crinone.Oralno uzimanje progesterona nije dovoljno i nemoj ni slucajno samo to koristit.Zelim ti veliku betu

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

zvala ivf, tako da sada i utrogestan uzimam vaginalno, ali crinone i dalje. Trbuh i dalje po malo boli, ali sada puno manje i podnošljivo, možda je doista bilo od utrogestana jer i njega sam prvi puta sada uzimala oralno.

I ja si želim veliku betu u iduću srijedu

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Cure koje ste u Viliju možete li mi reći koliko se čeka na prve konzultacije kod dr. R?

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj modesty4 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure koje ste u Viliju možete li mi reći koliko se čeka na prve konzultacije kod dr. R?
    Ne čeka se dugo.Kad nazoveš,ovisi kada tebi odgovara,jutro ili popodne..
    Možda je brže ako ideš ujutro-pretpostavljam..

Ja sam u 10.mj prošle godine čekala cca 10 dana.

BlaBla123 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Pacijentice dr L. jeste li imale neke "prve simptome". Ja trenutno cekam betu. Sve je islo ok u postupku.

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ne. Nisam nikad imala simptome.. ni sa pozitivnom ni negativnom betom.
    Svrati na temu nakon transfera. Tamo možeš pročitati kakve sve cure imaju simptome.
    Sretno!

ina7 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj BlaBla123 prvotno napisa Vidi poruku
    Pacijentice dr L. jeste li imale neke "prve simptome". Ja trenutno cekam betu. Sve je islo ok u postupku.
    Ja sam imala blagu hiperstimulaciju pa sam sve simptome pripisivala tome. Mislim da to sve ovisi od osobe do osobe. Ali jedno je mislim zajedničko da svi moramo imati vjeru i puno,puno optimizma. Samo slijediti upute dr.L i sve će biti ok.
    Sretno!!

CRomy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Pozdrav svima!
    Ne znam da li ste već pisale o tome, ali trebam pomoć!!!! Da li je itko od vas prebacivao smrzliće sa VV i koliko je ta procedura trajala i da li je bilo kakvih problema???

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ja sam prebacivala zamrznuto sjeme sa VV u privatnu kliniku, bez ikakvog problema. Samo mi je privatna klinika dala prijenosni kontejnerić s tekućim dušikom.

king avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

dobila sam informaciju da zamrznutu spermu prenosi djelatnik klinike u koju se idete liječiti. Pretpostavljam i da je sa smrzlićima isto,al nisam sigurna.Uglavnom, to su mi na VV rekli onak usputno(kao to je po novom zakonu...a ja si mislim neće to meni ni trebati). No ipak se na jesen spremamo u Slo ,pa ću se i ja detaljnije raspitati uskoro.I da, ako idete van HR mora se od ministarstva tražiti "dopuštenje". Mislim da unutar HR zapravo i nije komplicirano.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Mislim da je bolje ne opterećivati se simptomima-ja sam ih imala hrpu al opet ništa- jednostavno se pokušaj opustiti i uživaj -želim ti da dočekaš veliku i lijepu ß- sretno

CRomy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ja sam podnijela zahtjev i rekli su mi da nema nikakvih problema, samo da čekam sjednicu, međutim, sjednica je prošla i sad je nastala neka zavrzlama..... Kao nije do ministarstva, mjenjali su zakon i šta ja znam što još i ne mogu dobiti odobrenje, ministarstvo kaže da je do doktora, a ne do njih....
    Rečeno mi je da se to riješi u dva-tri tjedna, a kako sada stvari stoje, razvući će se i do 4-5 mj, a upitno je da li će i tada biti????

king avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ne mogu ja čekati mjesecima...ustvari, radi se o NEZNANJU. Donijeli su novi zakon i sad ne znaju kako ga provoditi. A najbolje bi bilo da sami prenosimo, u tim "kontenjerima" , onako kako je sbonetic napisala....uf kak to mene ljuti.

azrijelka36 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

samo sam prdila ko luda

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

mi smo došli na VV i razgovarali s Lanom iz labaratorija,i sve nam je ona sredila u jednom danu još je bila ljuta jer smo platili VV 400 kn za pohranu sjemena a pohranjeno je radi maligne bolesti.Nosili smo i sjeme u Maribor bez problema i savjetovali su nas u Mb da ništa ne prijavljujemo tako smo i napravili i bez problema smo ga prenjeli.

ina7 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

samo sam prdila ko luda
    E da to je totalno ludi simptom ali meni je još uz to bilo i napadaj smijeha poslije toga!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •