-
i da, danas na uzv 8.dc dr.L. našao dva veća folikula i dva manja, dalje po 1 klomifen i 1 gonal...malo me zbunilo jer vidjela sam da ste vi primale 2 gonala....kako u sam u klubu 39+ to me potpuno iznenadilo jer kao gonali dižu kvalitetu js a ja primam samo jedan...
-
Za one koji eventualno razmisljaju izmedju dr. R i dr. L ja mogu reci da sam bila kod oba i oba dva su mi bila izvrsna.
Medjutim, kad sam bila kod L-a to je jos bilo na VV, sve je bilo jako uzurbano, pregled je trajao 5 min, cekalo se satima... to me ubijalo. Svaki put kad sam isla gore, morala sam uzeti godisnji jer bi mi cijeli dan otisao. MPO svijet je za mene tada bio nov, imala sam hrpu pitanja i nedoumica. Medjutim, sve je tako brzo islo (kao na traci) da ponekad se jednostavno u tom trenutku nisam mogla sjetiti sto sam jos htjela pitati, a kad bi se sjetila vec bih bila vani, u cekaonici. Jednostavno je bilo previse pacijenata. Zbog silnog cekanja i kasnije neuspjeha, odlucili smo pokusati u Viliju privatno.
Uspjelo nam je iz prve, medjutim trudnoca i porod su bili jako komplicirani. O dr. R mogu reci sve samo najbolje!!
Vjerojatno otkad je L u privatnicima moze vise vremena posvetiti svakom pacijentu. Meni je i tada na VV unatoc okolnostima u kojima je radio bio simpatican, susretljiv i profesionalan.
Nego, ja sad planiram ponovo u Vili. Imam smrzlice
tamo koji me cekaju, pa me zanima vise informacija o postupku, lijekovima koji su eventualno potrebni, cijeni takvog postupka....
Ima netko tko je bio nedavno?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma