Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj aslan prvotno napisa Vidi poruku
    curke imam jedan problemcic nadam se da ce mi netko moci pomoci, naime idem na postupke u ivf centar kod dr L. i sad sam u postupku te bi trebala na bolovanje ali moj socijalni ginic mi nece napisati bolovanje jer nije pronasao dr L. u kompjuteru a veli da bi trebao biti, nije mi cak htio dati ni recept za Klomifen veli da nije prijavljen i ne moze mi on tek tako propisat recept i bolovanje. jel se to jos nekome dogodilo tko ide kod dr L.?
    Evo mi smo kod dr. L. Sutra smo na konzulatcijama baš i na naš 1. Ivf drugi mjesec.
    Pa zašto nisi uzela klomiće u onoj ljekarni kroz haustor što se ide malo dalje od zgrade di je ivf centar? Dr. L. bi ti dao recept i tamo si ih mogla odmah dobiti bez ikakvih problema. Ne kužim tvog socijalnog ginića, pa nek ide na net i vidi da ima registriranu djelatnost ili nek ga nazove ak ga ne nalazi u kompu. Baš glupo....

artisan avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

m@tt klomifen se može dobiti i na plavi recept i onda se ništa ne plaća, a meni ga je moj soc. gin. bez problema napisao, i sve što me tražio L. mi je socijalac dao bez problema.
    aslan neka on to malo bolje potraži...
    Posljednje uređivanje od artisan : 23.10.2011. at 18:58

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •