Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Ma nečemo mijenjat doktora, nema smisla sad to... Kao što tikica kaže, sad je već upoznati sa našim slučajem pa bi mi bilo glupo nekud drugdje otić. Jedino ako nas prije financijska situacija ne primora da odemo koji put preko Hzzo-a jer svaki put davat tolko novce, em još nismo iz Zagreba... Ne znam...
    Ali da treba otić draga checkirat hormone treba, malo čemo onda pričekat kao što Gabi kaže pa onda po pretragama udarit...Jedino mi je onda glupo sa svim tim pretragama štitnjače i ostalim doći kod njega i počet priču o tome ako on tako ne radi. Šta mislite?

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

dragi Matt, samo da ti kazem, L.je moj 4.doktor. I to sa hormonima nema veze. Meni je prolaktin bio koma i jao otkrili smo ameriku. I onda pazi sad, prvi doktor nije vidio miome, druga doktorica je vidla. pa sam to operirala. Onda sam se vratila starom doktoru koji svaki tjedan ima novu metodu i svaki put kaze drugacije. Pa sam se vratila kod ove koja kao kontrolira hormone i to je pomno pratila i odlucila me sopati sa klomifenima 4 mjeseca i nije pazila i samo su mi nastajale ciste. Slucajno zavrsila kod L. i on kaze, pobogu pa tko vam daje klomifene, vi samo imate ciste. Tak da nakon 3 vrhunska doktora, eto me kod L. koji nije niti pogledao moje hormonske nalaze i iskreno bas me briga jer ja njemu vjerujem i mislim da je vrhunski strucnjak i da kuzi stvar.Ak nis drugo sve radi sam i trudi se. Pa kaj sad, nije kraj svijeta. Ima nas koji smo vise puta probali i kad se samo sjetim koliko sam se nadala nakon prvog puta ali ide kak ide. Onda kad se najmanje nadamo i uz Bozju pomoc dode i to bas onda kad je nabolji trenutak.Morate imat vjeru u sebe i vidjet cete kak ce vas to sve samo jos vise povezat.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •