-
dragi Matt, samo da ti kazem, L.je moj 4.doktor. I to sa hormonima nema veze. Meni je prolaktin bio koma i jao otkrili smo ameriku. I onda pazi sad, prvi doktor nije vidio miome, druga doktorica je vidla. pa sam to operirala. Onda sam se vratila starom doktoru koji svaki tjedan ima novu metodu i svaki put kaze drugacije. Pa sam se vratila kod ove koja kao kontrolira hormone i to je pomno pratila i odlucila me sopati sa klomifenima 4 mjeseca i nije pazila i samo su mi nastajale ciste. Slucajno zavrsila kod L. i on kaze, pobogu pa tko vam daje klomifene, vi samo imate ciste. Tak da nakon 3 vrhunska doktora, eto me kod L. koji nije niti pogledao moje hormonske nalaze i iskreno bas me briga jer ja njemu vjerujem i mislim da je vrhunski strucnjak i da kuzi stvar.Ak nis drugo sve radi sam i trudi se. Pa kaj sad, nije kraj svijeta. Ima nas koji smo vise puta probali i kad se samo sjetim koliko sam se nadala nakon prvog puta ali ide kak ide. Onda kad se najmanje nadamo i uz Bozju pomoc dode i to bas onda kad je nabolji trenutak.Morate imat vjeru u sebe i vidjet cete kak ce vas to sve samo jos vise povezat.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma