Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

tikice jesam napuhana sam od jucer stalno,ali sam u pidzami pa ne osjetim to toliko,nisam ni probala obuci nesto usko ,ali me isto boli trbuh svuda,da vas pitam,dali svi dobijemo one injekcije poslje et-a,i zasto ih dobivamo,ja moram jednu sutra pitknuti jednu 3.12.i 7.12.,a neznam cemu sluze

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Elena 85 prvotno napisa Vidi poruku
    tikice jesam napuhana sam od jucer stalno,ali sam u pidzami pa ne osjetim to toliko,nisam ni probala obuci nesto usko ,ali me isto boli trbuh svuda,da vas pitam,dali svi dobijemo one injekcije poslje et-a,i zasto ih dobivamo,ja moram jednu sutra pitknuti jednu 3.12.i 7.12., a ne znam cemu sluze
    Kako se zove injekcija koje si dajete? Brevactid, Decapeptyl, Pregnyl...? Ako je hCG u pitanju, onda morate paziti s testiranjem, jer će vam biti lažno pozitivan test, ako ga radite prerano.
    Posljednje uređivanje od Jelena : 01.12.2011. at 15:30

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Elena, drago mi je da ste ti i tikica napuhane i da se nesto vrti. Meni je trbuh napuhan ali malo i samo me boli ko pred m.
    Ove inekcije su potpora jedna zutom tijelu a jedna ne znam ni sama cemu, uglavnom zdravo seljacki da se bolje primi. valjda...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •