Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Pozdrav svima! Ja sam relativno nova u svemu tome pa trebam par savjeta. Spremamo se na potpomognutu, ali s obzirom na moje godine (38 g.) idemo privatno. Baš ovih dana mislim dogovoriti konzultacije i pregled u poliklinici IVF Zg. Imate li kakva iskustva (dobra, loša, ikakva) s njima? Unaprijed hvala i sretno svima u novim borbama u 2012

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj piki prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima! Ja sam relativno nova u svemu tome pa trebam par savjeta. Spremamo se na potpomognutu, ali s obzirom na moje godine (38 g.) idemo privatno. Baš ovih dana mislim dogovoriti konzultacije i pregled u poliklinici IVF Zg. Imate li kakva iskustva (dobra, loša, ikakva) s njima? Unaprijed hvala i sretno svima u novim borbama u 2012
    ja nazalost imam jako lose iskustvo s njima. Kad jos nismo znali u cemu je problem tamo sam kod dr S. bila na prvom pregledu i dragi na prvom sp i moje iskustvo je da su jako neprofesionalni i slampavi. Napisat cu samo da su me krivo ljecili (ovo imam na papiru - da ne bi pomislila da je to moje misljenje) i na taj nacin mi potrosili skoro 6 mjeseci, a ako te zanimaju detalji javi mi se privatnom porukom.

Ja sam ih nakon te greske prekrizila i krenula na VV sa namjerom da se "upisem na listu" i paralelno isla u Vili kod dr R sa cilje da odradim postupak dok cekam red na VV. Na kraju sam zbog godisnjih na VV dosla na red za postupak u isto vrijeme kad mi je dr R rekao da dodjem pa sam svoj prvi i dobitni postupak odradila na VV, a sad trudnocu vodim kod dr R.

Mislim da su ti konzultacije kod dr R (znaci bez UZV, da ti pogleda tvoje nalaze i da svoje misljenje) 100kn pa ti je mozda opcija i da odes kod oba dr-a i vidis koji ce ti bolje "sjesti".

Stogod izaberes zelim ti puno puno srece!!!!

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pozdrav
    i ja sam nova ovdje i imam 37god i ja sam jako zadovljna sa ekipom iz IVF centra iako nisam uspjela ostati trudna u 12mj iako sam se toplo nadala uspjehu i dalje cu ici kod njih u kliniku jer su ok i jako puno pomognu razgovorom sa pacijentima.. jedva cekam da krenem opet iako se svaki put bojim neuspjeha...ali svanut ce i nama svima taj dan

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj medeni.angel prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav
    i ja sam nova ovdje i imam 37god i ja sam jako zadovljna sa ekipom iz IVF centra iako nisam uspjela ostati trudna u 12mj iako sam se toplo nadala uspjehu i dalje cu ici kod njih u kliniku jer su ok i jako puno pomognu razgovorom sa pacijentima.. jedva cekam da krenem opet iako se svaki put bojim neuspjeha...ali svanut ce i nama svima taj dan
    haj medena..sjecam te se iz cekaone..stimulirali ste sa merionalom..jel tako? žao mi je što ovaj put nije uspjelo
    sretno za nove pokušaje!!

ja sam iz navikane zemlje švabije došla kod lučija i isto sam više nego zadovoljna..kako god na kraju završilo..mirna sam jer znam da su L i njegov team savjesno učinili sve što je bilo potrebno..ok, nemirna u očekivanju bete..haha, ali da i bude negativna, znam da nije zbog lošeg tretmana - a to baš ne mogu tvrditi za prva dva postupka u DE.

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hy spodoba....sad mi je srcu lakse kad znam da ima jos netko sa mnom....bas mi je drago da se mozemo ovako dopisivati i dijeliti svoje probleme....meni je L rekao da cemo sad probati sa novom terapijom pa se nadam uspjehu...

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Hy spodoba....sad mi je srcu lakse kad znam da ima jos netko sa mnom....bas mi je drago da se mozemo ovako dopisivati i dijeliti svoje probleme....meni je L rekao da cemo sad probati sa novom terapijom pa se nadam uspjehu...
    Evo i mi smo tu. Ni nama nije uspijelo, dodushe u 11. mjesecu smo bili.... Dogovorili polustimulirani s dr.L. u veljači sad...

sretno svima

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

u koji biste protokol isli? koliko ste dobili JS/embrija s merionalima?

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Nismo se jos nista dogovorili konkretno za dalje....ja sam samo najavila da bih opet krenula u 2mj jer nemogu prije niti bas zbog posla a ni financijski...
    Sa Merinonalom (38ampula) i Suprefakt sprej imala sam 8JS....3 su mi trebala biti vracena ali s obzirom na moju situaciju uspjeli su mi vratiti samo 2 u lijevu stranu maternice a u desnu jednostavno nije htjelo proci pa su odustali...
    Sretno sa rezultatima....

ivana101 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Pozdrav
    Potpisujem sve što si navela....ni nama nije uspjelo u 12.mj, ali hoće......

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •