Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj medeni.angel prvotno napisa Vidi poruku
    OOOO Darkica blago tebi kad nisi osjetila punkciju....ja sam skoro umrla na onom stolu od jakih bolova dr Luci je skoro prekinuo punkciju jer me je jako jako boljelo.....a ne bih se cudila da me je cijela zgrada cula...tako kad se toga sjetim jeza me uhvati da se pitam da li sam sigurna za drugi put da cu ici....lezala sam dosta dugo i imala sam bolove 2 dana.....a i nakon ET sam lezala dugo ......ja sam sebi sama komplicirana
    Nisam nikada rekla da nisam osjetila punkciju. Naravno da sam osjetila punktiranje folikula, ali ništa neizdrživo...više je bilo neugodno nego bolno...Rekla sam samo da sam nakon punkcije normalno ustala sa stola i mogla se odjenuti i sve ostalo...i odvoziti se 2,5 sata do doma.
    Bolna punkcija ili ne...sve je to individualno...Mene isto boli, ali ništa strašno i neizdrživo...dok je na zadnjoj punkciji sa mnom bila žena čiji se vrisak prolomio čekaonicom...sve to varira od žene do žene...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bol osim o individualnom pragu osjetljivosti ovisi i o smještaju folikula (ako se prolazi kroz cijeli jajnik to booooli) i zrelosti folikula (manji, manje zreli folikuli = jače zaboli). Mene je kod dr. L. jače boljela jednom punkcija jednog folikula (Darkice da nisi to mene čula u listopadu nego slijedeći put tri komada...ali kako god okreneš Normabel + nešto protiv bolova pomažu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •