joj oprostite vi meni na takvim lapsusima....ja se svercam sa posla pa onda sve na brzinu napisem.....
Medeni.angel dali si ti bila krajem 11.mj.na punkciji,ja sam bila tad i odmah poslje
mene je bila djevojka koju je jakooo bolila punkcija,pa sam ju cula iz hodnika,tak da su mi odmah suze pocele teci,kako mi je to bilo zalosno,samo sam u sebi ponavljala jos malo izdrzi i bit ce gotovo.
Elena, i ja sam bila kraje 11 mjeseca, mozda sam to ja bila, jer mi smo ih vadili 8 i bilo je prestrasno, nisam mogla ustat sljedecih 45 minuta. i rekla sam L. neka stane da ja ne mogu vise izdrzat, kako on nije stigao sve izbusiti dobila sam hiper, a kak tek to boli. a joj. rekla sam mu da sljedeci put sve zbusi i ja obavezno uzimam normabel i voltaren. druge nema.zadnji puta nisam pa sam odapela...
ja sam bila na punkciji 12.12.11 pamtiti cu dugo taj dan....a ET je bio 15.12.11
jedino moram pohvaliti ekipu iz IVF centra sto su me odvezli iz klinike na autobusni kolodvor jer se nisam mogla pomaknuti od bolova...