-
Kiarad i ja cu za tebe..evo vjerujem da ćeš vec sada uspjeti mila moja..reci mi u kojoj si fazi sad?
Ja sam se osjećala super, imala sam doduše na početku neki hematom i on je nestao u srijedu mi jedr.rekla da su bebe super da se opustim a vec iduću večer me počeli neki grcevi hvatati, ja sam mislila to je rastezanje maternice jer ipak su blizanci..u utorak na srijedu počeli jaki grcevi(čitaj trudovi) dok nisam prokrvarila otišla na hitnu i u bolnici su me ostavili dali utrice i rekli ne mogu ništa ...bebe su bile tada žive vidjela sam ih na uzv zadnji put jedna je bila 32mm druga 34mm
Zašto se to dogodilo ne znam..
Nina možeš nakon dva mjeseca na polustimulirani ako nisi imala hiper..sretno!
-
Tikica, sad sam u fazi da ne bi rekla jer idem na punkciju ovaj tjedan i ak budem urlala da bas svi ne znaju da sam ja. ali cu ti javiti cim to prode. jer ni sama ne znam dal ce folikuli izdrzati do punkcije. nekak mi je to predugo, ali valjda L. zna. Toliko mi je zao zbog tebe, da imam sad jednu zelju i da znam da ce se ostvariti, rekla bi Boze daj tikici bebu. sorry draga, ali nekak smo i mi svi sa tobom to prolazili i ne znam kako da ti sad rijecima opisem, kako da ti pomognem.
Svaka ti cast. ti ces biti najbolja mama na svijetu!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma