Stranica 46 od 120 PrviPrvi ... 3644454647485696 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,251 do 2,300 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj ivica_k prvotno napisa Vidi poruku
    kako je bilo, podijeli dojmove s nama
    Dakle, Lučinger je fenomenalan, nas je totalno oduševio
    Drag, pristupačan, sve lijepo objasni, sve u svemu super!!
    Dogovorili smo se da već od sljedećeg ciklusa startamo sa našim prvim IVF-om.
    Znači, sad slijedi čekanje, a nakon toga ono još gore čekanje..

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Mala Emma prvotno napisa Vidi poruku
    Cure samo da vas pozdravim sve,nova sam ovdje ali vas vec jako duuugo pratim.Nakon neuspjelih pokusaja u Svicarkoj odlucila sam i ja krenuti kod doktora Lucingera krajem 8.mjeseca jel su u 8.mj na godisnjem...Zaboravila sam ga pitati da li mi treba i vjencani list osim ostalih nalaza koje cu obaviti ovdje,zna li netko?Naravno nadam se da ce do tada sigurno vec biti i usvojen novi zakon.
    Ajme pa kako ćete dočekati 8.mj, svaka čast na strpljenju. Ja bih sve odmah sada
    Tražit će ti i kopiju vjenčanog lista i potvrdu od psihologa i od pravne službe.
    Sretno.

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

evo i ja sam danas napokon imala punkciju 18 dc.i dobili smo 3 j.s. samo sa klomifenima,i u petak transfer

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

pozdrav cure ovako zanima me ak nije problem cijena kod dr.L. ET i preseljenje smrzlića sa VV
    imamo u planu ali nikako da se odlućimo

hvala sretno svima u svemu od

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Elena 85 prvotno napisa Vidi poruku
    evo i ja sam danas napokon imala punkciju 18 dc.i dobili smo 3 j.s. samo sa klomifenima,i u petak transfer
    Elena, opet si sa nama! super

crna ovca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

UPDATE!

Jucer transfer tri 3dn mrvice. Sam postupak je potpuno bezbolan, osjetila sam jedino kada mi je dr. L uvodio kakteter u maternicu. Ostala sam lezati na stolu jedno 10 minuta i kasnije jos pola sata u sobi za odmor. Nakon transfera dok sam jos lezala ma stolu do mene je dosla biologica i pitala me imam li kakvih pitanja i ostala sa mnom jos pola sata. Ja sam imala puno pitanja hehehehe i ona mi je na sva odgovorila . Dr. L mi je propisao mirovanje do cetvrtka i Utrogestan 3x2.
    U cetvrtak trebam doci na kontrolu i primiti prvu inekciju Brevactida 1500. Sada odmaram i nikako se ne mogu naviknuti da nesto maleno cuvam u busi. E da, rekli su nam da imamo 60% sanse da se implantira jedna bebica, 35% za blizance i 5% za trojke!! Jeeee!!!Meni su ovo super statistike...

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Mala Emma,
    U HR će do kraja 8. mjeseca sigurno biti na snazi novi Zakon. Nadam se da se tada doktori neće morati baviti sa time je li netko u braku ili ne, tražiti vjenčane listove i potvrde od javnih bilježnika. Ako su odrasli muškarac i žena pri zdravoj pameti, sa svojom voljom i sa problemom neplodnosti došli na postupak medicinski potpomognute oplodnje-doktori su tu da im pomažu a ne da se bave vjenčanim listovima i potvrdama o zajedničkom životu.
    Na sreću novi Zakon je blizu, tada ćeš imati još veću šansu za trudnoću jer će se ukinuti restriktivne odredbe Zakona koji je još uvijek na snazi-oplodnja najviše 3 jajne stanice i nezamrzavanje embrija čime će se neplodnim parovima (i vjenčanim i nevjenčanim) omogućiti optimalno liječenje, liječenje koje u sklau sa znanstvenim i medicinskim spoznajama.

Mala Emma avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hvala Bubimitka na odgovoru.Nema mi druge nego cekati...NE mogu prije dobiti slobodno da odem u Zagreb.Mozda dok ja dodem vise nece trebati psiholog i pravna sluzba...nadajmo se da ce i to ukinuti sto prije.Sretno svima,ljubim vas sve i pratim!

Mala Emma avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hvala Inesz na odgovoru,tebe sam isto pratila i znam za tvoju srecu najvecu, hvala bogu.Veselim se i tugujem sa svima vama.Pozz!

nati avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

[QUOTE=tikica78;2063846]Ha,ha i ja sam se prestravila kad sam to pročitala ali to je super lijek , piti ćeš ga jos dugo..ja sam eto bila11 tj.trudna ali jos sam pila2x1 a iz početka pa sve do 8tj trudnoće 3x2..ma biti će to sve super, opusti se zna on sto radi..i sretno![/QUOTE
    hvala ti puno..

Mala Emma avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mozete si sada zamisliti ovo:imam mengu danas vec 5.dan i doktor je inzistirao da idem vaditi betu,maltretirao me da dodem jucer da bi mi sad kao sto vec znam ovih 5 dana beta bila=2,pa znam valjda razlikovati svoju normalnu mengu od neke lazne ili nekog mrljavljena pa nisam luda,znaci samo dodatna maltretaza koju treba jos jednom platiti.Inace to je bio taj drugi Fet kojeg imam u potpisu.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

kiarad kako znaš da bi noćas to trebalo biti?
    ja znam kad je meni bilo , usred dana došla sam na posao normalno i onda me počeli neki bolovi trgati, do popodne više na nogama nisam mogla stajati od bola, imala sam osjećaj da će mi svi organi poispadati..a slijedeće jutro ništa više ..
    ali nije svaka žena ista, znam jako puno žena koje nisu ništa osjetile i nisu imale ni kasnije nikakve simptome..
    sretnice! možda ćeš i ti biti jedna od njih, samo polako .. sve će biti dobro!kissy..

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ana pusu ti šalje mama3x...

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj crna ovca prvotno napisa Vidi poruku
    UPDATE!

Jucer transfer tri 3dn mrvice. Sam postupak je potpuno bezbolan, osjetila sam jedino kada mi je dr. L uvodio kakteter u maternicu. Ostala sam lezati na stolu jedno 10 minuta i kasnije jos pola sata u sobi za odmor. Nakon transfera dok sam jos lezala ma stolu do mene je dosla biologica i pitala me imam li kakvih pitanja i ostala sa mnom jos pola sata. Ja sam imala puno pitanja hehehehe i ona mi je na sva odgovorila . Dr. L mi je propisao mirovanje do cetvrtka i Utrogestan 3x2.
    U cetvrtak trebam doci na kontrolu i primiti prvu inekciju Brevactida 1500. Sada odmaram i nikako se ne mogu naviknuti da nesto maleno cuvam u busi. E da, rekli su nam da imamo 60% sanse da se implantira jedna bebica, 35% za blizance i 5% za trojke!! Jeeee!!!Meni su ovo super statistike...
    Super ovčice!!!!
    Držimo fige da bude uspješno do kraja.

p.s. obožavam ove tvoje detaljne opise postupka

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
    ana pusu ti šalje mama3x...
    hvala jube i mi tebi šaljemo največe ovog svijete

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

kad bi išla po svoje smrzliće?

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

kad bi išla po svoje smrzliće?
    sad čekam pregled da se vidi stanje i da vidimo jel smijem
    s obzirom na situaciju
    pa nas zanima koliko bi došlo jer je on reko kad smo išli
    da vidi klince zadnji dan na VV pa je reko da mu se javimo da bu on organizirao
    ali bar da znamo financijski se propremiti

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ne vjerujem da se to plaća ..misliš?
    baš super.. samo nek bude sve dobro ,pa da i ti kreneš po treću mrvicu, jednu malu djevojčicu ti želim.

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ne vjerujem da se to plaća ..misliš?
    baš super.. samo nek bude sve dobro ,pa da i ti kreneš po treću mrvicu, jednu malu djevojčicu ti želim.
    plača se koliko znam ali neznam cijenu
    joj baš bi jednu pišuljicu uz ova dva hahara moja,a kakve sam sreće
    nebu sam jedno sigurno

crna ovca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ana, kad vidim tvoju dijagnozu znam da ima nade. Zelim ti pisuljicu malenu!!! Idem sutra kod dr. L pa ti mogu pogledati na cijeniku pise li sta.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

jel itko vidi vapaj? jel ikoga briga?

Podižem jer vas trebamo!
    je li se netko možda predomislio, odvažio, ohrabrio? Imate li volje, želje mogućnosti?
    Tražimo nova lica da nam budu glasnogovornici kad zatreba, ne samo oko borbe protiv zakona, nego i u situacijama kad netko želi napisati neku MPO priču....
    Nije bitno jeste li uspjeli, koliko postupaka, jeste li odustali, jeste li tek na početku....bitna je volja za promjenom, želja da se Mpo približi svima i da ljudi napokon shvate da se neplodnost ne dešava nekom drugom i da naša djeca nisu "Umjetna, manje vrijedna ili štotijaznam"
    Dakle, ako ste spremni progovoriti pred kamerama, u novinama ili na radiju - javite se s kontakt podacima na pp.
    Unaprijed zahvaljujemo

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ana, kad vidim tvoju dijagnozu znam da ima nade. Zelim ti pisuljicu malenu!!! Idem sutra kod dr. L pa ti mogu pogledati na cijeniku pise li sta.
    ja se nadam da ima nade da naši pingvinići ipak budu nam vračeni
    još čekamo nalaze citološkog i patološkog tek onda bumo znali
    aj pogledaj ak ti nije problem

barkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    121

Početno

Mala Emma,betu si vadila zbog toga da se tocno utvrdi da nebi bilo kakvih komplik. ili mozda vanmaternicna tr. Tak je i mene slao da se uvjerimo obadva da bude 100% sigurno da je m.!

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Evo mi danas zvali dr. L. Nažalost danas dobili rezultate urinokulture koja je pozitivna na Echerichiju pa smo mislili da će dr.L. stopirati postupak zbog toga ali nije, rekao neka popijemo terapiju koju če nam dat dr. opće prakse i neka 3dc dođemo kod njega. eto...

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

kiarad kako znaš da bi noćas to trebalo biti?
    ja znam kad je meni bilo , usred dana došla sam na posao normalno i onda me počeli neki bolovi trgati, do popodne više na nogama nisam mogla stajati od bola, imala sam osjećaj da će mi svi organi poispadati..a slijedeće jutro ništa više ..
    ali nije svaka žena ista, znam jako puno žena koje nisu ništa osjetile i nisu imale ni kasnije nikakve simptome..
    sretnice! možda ćeš i ti biti jedna od njih, samo polako .. sve će biti dobro!kissy..
    Tikica moja, ništa ja više ne znam. i opet si u pravu. ovaj put je nekako sve drugačije, i vrlo dobro podnosim svoje trenutno stanje. razgovaramo se kao da su i njih dvije tu, pa kaj tko mi što može. za sad su tu i u meni dok god se drugačije ne pokaže. nisam šenula, nego tako. Uživam u tome da me ništa ne boli.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

bravo draga moja, znaš šta taj stav je najvažniji.. ja sam u zadnjem postupku bila tako opuštena i na neobičan način bila spremna na sve ..valjda jer mi je bio i 5 postupak.. ali dotad sam se uvijek živcirala i grizla nokte jel mi ovo jel mi ono.. jesam trudna nisam trudna..i sad kad sam se najmanje s tim zamarala imala sam dvije dušice u meni..
    prekrasan je osjećaj saznati da ti je beta ogromna.. želim ti to uskoro..

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj nati prvotno napisa Vidi poruku
    evo i mene ponovno...zanima me da li dr.L traži friške nalaze(cervikalne briseve,papa,hormone-moji stari oko 10mj.) pošto mi nije ništa rekao a sutra idem na uvz(3.dan ciklusa)
    men i je tražio papu i briseve...

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ja sam imala stare kad sam došla kod njega, ali sad mislim da je ipak bolje imati najnovije briseve i papu.. iz mog iskustva koje nije dobro prošlo mislim da sam imala neku bakteriju i da je to razlog moga missed. tako da moj je savjet napraviti najsvježiji mogući nalaz prije postupka..

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Cure kolika mora biti pauza između 2 postupka?
    Ja krećem sa punom stimulacijom krajem ovog mjeseca pa me zanima u slučaju da ne uspije iz prvog pokušaja kad možemo opet?
    Mislim, nadam se naravno uspjehu, ali eto da budemo spremni na sve...

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Bubimitka81 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure kolika mora biti pauza između 2 postupka?
    Ja krećem sa punom stimulacijom krajem ovog mjeseca pa me zanima u slučaju da ne uspije iz prvog pokušaja kad možemo opet?
    Mislim, nadam se naravno uspjehu, ali eto da budemo spremni na sve...
    kad sam došla prvi put kod dr.Lučingera bio mi prvi ciklus poslije pune stimulacije,rekao mi je da bi on iduću punu stimulaciju radio ne prije 4-5 mjeseci,pa mi je predložio polustimulaciju na što sam ja naravno pristala .......puno sreće....

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Kod pune stimulacije pauza iznosi šest mjeseci, barem tako traži dr L.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ako ne uspjije a hoće.. možeš u polustimulaciju a meni je to zakooooon!
    sretno!

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

da polustimulacija je puno bolja,(jednostavnija)iako ti nece trebati,držim ti fige bubi

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hvala curke.
    Jedva čekam da krenemo (tko bi rekao da ću se veseliti inekcijama ikada )

Očekuj najgore, nadaj se najboljem...

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj jelena1m prvotno napisa Vidi poruku
    da polustimulacija je puno bolja,(jednostavnija)iako ti nece trebati,držim ti fige bubi
    Hvala i ja tebi
    Nestrpljivo iščekujem i vaše rezultate, tj. pratim Vas sve.
    Ovaj forum je genijalna stvar...

nati avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

tikica 78interesira me da li si nakon transfera mirovala ili si išla radit? što preporuča dr.L?

crna ovca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj ana- prvotno napisa Vidi poruku
    ja se nadam da ima nade da naši pingvinići ipak budu nam vračeni
    još čekamo nalaze citološkog i patološkog tek onda bumo znali
    aj pogledaj ak ti nije problem
    ana, na cijeniku dr. L nema nista o smrzlicima i takvom postupku. Mozda bi bilo najbolje da nazoves i pitas.

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ana, na cijeniku dr. L nema nista o smrzlicima i takvom postupku. Mozda bi bilo najbolje da nazoves i pitas.
    hvala ti draga
    bumo saznali

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

nati inače sam uvijek mirovala zalijepila se za krevet , ovaj put ležala prva 3 dana i onda išla raditi i mislim da mi je to pomoglo da se bebice uhvate, malo sam se kretala , cirkulacija je bila bolja a i nisam toliko mislila samo na to..

ana- a zašto ga lijepo ne nazoveš i ne pitaš šta i kako.. imaš broj ako ne dam ti ja..

Mala Emma avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

cure su ti vec odgovorile,ovdje u mojoj klinici je za ponovni stimulirani isto 6 mj.pausa.Pitala si me kako mogu izdrzati do 8.mj.,al imam ja jos jedan adut u rukavu a to su moja 2 smrzlica,pa ako ne uspije ja idem kod Lucingera kojeg sam vec zvala i dogovorila se.Odmah planiram dalje jer mi je tako lakse podnijet razocarenje..a ti ces uspijet iz ovog pokusaja ako bog da...pozz

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Tikica hvala. Ovaj put sam turbo napuhnuta i cijelo tjelo me svrbi, otalo ništa. temeperature nema.

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj kiarad prvotno napisa Vidi poruku
    Tikica hvala. Ovaj put sam turbo napuhnuta i cijelo tjelo me svrbi, otalo ništa. temeperature nema.
    kiarad i mene isto svrbi cijelo tjelo,stalno mislim da je nesto od robe ali prije mi nije smetala,sad vidim da i tebe,a jel znas od cega je to

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

kiarad i mene isto svrbi cijelo tjelo,stalno mislim da je nesto od robe ali prije mi nije smetala,sad vidim da i tebe,a jel znas od cega je to
    draga Elena, mozda bi lakse skuzili da znam na cemu si ti sada, jer u potpisu ne vidim. sorry, zaboravljam.i da, ja sam jako žedna i jedem jogurte što nikad u životu nisam. čudno

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

draga Elena, mozda bi lakse skuzili da znam na cemu si ti sada, jer u potpisu ne vidim. sorry, zaboravljam.i da, ja sam jako žedna i jedem jogurte što nikad u životu nisam. čudno
    kiarad ja sam bila na klomifenima,i danas mi je bio transfer,ali sve me svrbi pomalo vec par dana,ali ovaj put mi je sve super proslo i brzo,tako da sam skroz opustena,za razliku od prvi put,i mislim da mi puno vise odgovara polustimulacija

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

kiarad ja sam bila na klomifenima,i danas mi je bio transfer,ali sve me svrbi pomalo vec par dana,ali ovaj put mi je sve super proslo i brzo,tako da sam skroz opustena,za razliku od prvi put,i mislim da mi puno vise odgovara polustimulacija
    pa svima nam više odgovara polustimulacija, očito svima koji smo osamdeset i neko godište. za mene je isto ovo pjesma za razliku od prosli put. rekao mi je L. da je to od hormona ali nije me tako svrbilo prvi puta, možda od estrofema, jel piješ to? daj si u potpis stavi kad vadiš betu da znam pratiti.

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

da moguce je i ja ih pijem,beta mi je 24.0,evo mjenjam potpis

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

da moguce je i ja ih pijem,beta mi je 24.0,evo mjenjam potpis
    odlično, ja majko, ja prva vadim i onda ste svi poslije mene. a joj.
    e onda nam je to od estrofema. nema kaj drugo biti, jer na gonalima sam bila, nije svrbilo i na klomifenima.

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

odlično, ja majko, ja prva vadim i onda ste svi poslije mene. a joj.
    e onda nam je to od estrofema. nema kaj drugo biti, jer na gonalima sam bila, nije svrbilo i na klomifenima.
    ajde draga ti nam otvori pozitivan sljed

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

samo da vam kažem i mene je koža svrbila nenormalno a jogurte sam tamanila ko blesava.. kairad i Elena mislim da ste mi vas dvije trudnice..

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

samo da vam kažem i mene je koža svrbila nenormalno a jogurte sam tamanila ko blesava.. kairad i Elena mislim da ste mi vas dvije trudnice..
    Draga Tikica daj Boze,dali si ti osjetila implantaciju,koji dan od transfera i kavu bol,sad razmisljam da ja prvi put nisam nikakvu taku ostru bol osjetila i nije nista bilo,pa bas pratim sada dali ce sta biti,mislim da si ti pisala da je kod tebe bilo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •