Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ma ja ti to kažem iz dobre namjere ja sam mislila samo da mi je vidjeti pozitivnu betu, i vidjela sam je..ali evo kak sam prošla ali ja nisam bas neke sreće , to sto se meni dogodilo je jako rijetko, naime moj Spontani je bio najvjerojatnije zbog infekta koji sam unijela s utricem ..eto sta ti je sudbina, zato želim da vam svima pomognem svojim iskustvom da ne patite kao ja i da se nikome ovo ne dogodi nikad vise!

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ja ti to kažem iz dobre namjere ja sam mislila samo da mi je vidjeti pozitivnu betu, i vidjela sam je..ali evo kak sam prošla ali ja nisam bas neke sreće , to sto se meni dogodilo je jako rijetko, naime moj Spontani je bio najvjerojatnije zbog infekta koji sam unijela s utricem ..eto sta ti je sudbina, zato želim da vam svima pomognem svojim iskustvom da ne patite kao ja i da se nikome ovo ne dogodi nikad vise!
    jako mi je zao zbog toga. Mozda to ima veze i sa doktorom. ko zna kaj sve gurnem a da niti ne znam. ah, jesmo jadne ponekad. nisam ni mislila sa mi nesto kazes iz lose namjere. najsretnija sam kad mi bas ti bilo sto napises, ne znam zasto. crpim energiju od tebe.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •