Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ja si nešto mislim da bih krenula liječiti se kod privatnika, pa vidim da ste većina vas kod dr. L., zanima me imate li iskustava s ostalima? Naročito me zanima Vili (tj. dr. R.) i poliklinika Škvorc u Samoboru, koji navodno imaju super embriologe, ali imam dojam da se tamo baš i ne ide... Svako mišljenje je dobro došlo, a može i pp.
    Posljednje uređivanje od Konfuzija : 14.02.2012. at 09:09

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Ja si nešto mislim da bih krenula liječiti se kod privatnika, pa vidim da ste većina vas kod dr. L., zanima me imate li iskustava s ostalima? Naročito me zanima Vili (tj. dr. R.) i poliklinika Škvorc u Samoboru, koji navodno imaju super embriologe, ali imam dojam da se tamo baš i ne ide... Svako mišljenje je dobro došlo, a može i pp.
    Draga, jedino sto ti bi svaka od nas rekla je dr.L i dr.R, nitko vise na ovom svijetu. To se odnosi na privatnike. bila sam kod S. ali bez veze sam izgubila godinu i pol, on je temeljit sa nalazima i bla bla ali nije mi vidio polipe koje je vidla dr.Marton i onda dr.R odstranio, a to ti je kao da imas spiralu i eto ode godina dana. nakon te operacije nisam niti bila spremna za bilo kaj drugo, a sad sam kod L. i on je mrak. osim sto je prijazan on tocno svaku od nas zna po imenu i prezimenu i njemu ne trebaju nikakvi nalazi koje cita prije nego sto ti udes kod njega jer dobro zna sto radi. Ak je danas Valentinovo, ja izjavljujem da ga volim!

Tikica, hvala na dobrim vibrama. Inace moji testovi su osjetljivi na 20, ali furam se skroz na tebe, kao navecer kad se tusiram budem jedan.

I vama svima cekalicama bete zelim sretno Valentinovo!!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima. Kojeg god da odabereš nećeš pogriješiti ( Dr. R ili Dr. L.). Mi smo kod dr. R. i zadovoljni smo. Biolog u našem slučaju čini čuda jer smo zbilja komplicirani (teška OAT). Stručni su i ljubazni. Jedna prijateljica je bila kod dr. L i bila je zadovoljna. Oboje su stručnjaci u svojem području, a to je najvažnije. Sretno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •