Konfuzija, nažalost kod nas u HR i te statistike koje kofol postoje su mačku za rep, falsificirane od strane Ministarstva zdravstva (Milinovićevog) i ostat će rezultati po meni vrlo upitni dok ne bude jedinstvenog registra u kojoj svaki lijčenik, biolog, amdinistrativni radnik...... (pa tako i dr. Lučinger koji je još na VV pisao na običnu mašinu, ne znam jesu li se u međuvremenu kompjuterizirali), mora upisati svaki započeti postupak..... te naravno isti dalje voditi na način da se upisuju otkazani postupci zbog HS ili praznih folikula ili nemogućnosti oplodnje j.s., pa tranfer pa trudnoća, klinička trudnožća pa sve do živorođene djece iz tog postupka. Do tada je to po meni sve podatak kao što piše tikica78 - brojanje pozitivnih beta u hodniku dok čekamo mi pacijentice - ili tek neko vođenje iz nekih bilježnica... takve su statistike i brojevi apsolutno bezveze..... i potpuno nevjerodostojno!
A kad već čestitate Valentinovo, ja i svom djetetu čestitam Valentinovo, pa mužu, mami, seki, braci i drugom bratu, nećakinji, susjedu koji mi je simpa, teti u dućanu koju jako volim..... pa na kraju krajeva i sebi čestitam Valentinovo![]()