meni opet srce zatitra kad se sjetim ginića koji je s oduševljenjem prihvatio moju izjavu kad sam planirala prvu trudnoću..kažem planirala. odmah je odradio bez zapitkivanja briseve, hormone, pa je čaj uveo i folikumetrije, mada su mi hormoni bili ok..tj. malkoc na granici, ali toliko minimalno da se premišljao treba li mi uopće davati 1/2tbl klomifena ili ne. sve je odradio s tolikom predanošću i činilo mu se da na svako rođeno dijete gleda kao na svoje (unuče).
sa žaljenjem sam prihvatila kad je predao ordinaciju nekoj drugoj doktorici jer se sa svojih 60tak godina odlučio studirati astronomiju i fiziku.
s oduševljanjem mislim na dr. L jer sam se u staroj MPO ordinaciji u borbi za drugu bebu dobro opekla. ali kao što kiarad kaže, kad se opečeš u jednoj ordinaciji, utoliko te više oduševljava medicinska stručnost, detaljnost monitoringa, ljudskost liječnika u nekoj drugoj ordinaciji..itd..
moja exMPO ordinacija je savršeno odradila pretrage pred IVF, ali su zakazali u monitoringu, određivanju tajminga..što mi vrijedi znati što mi je kad ostalo nije odrađeno kako treba..pobjegoh glavom bez obzira