Nama nisu dali u postupak dok se nismo riješili ešerihije u urinu. Samo jedan savjet u vezi davanja urina za bakteriogram: dečki se ne bi smjeli brisati nakon što se operu (prije nego što se popiške, naravno) jer je teta ešerihija svuda oko nas, pa čak i na svježe opranim ručnicima.
Konfuzija di vam nisu dali postupak? Nama je dr.L. rekao da u urinu ne smeta i da slobodno idemo u postupak i ja mu vjerujem ako on tako kaže.... Hvala na ovom savjetu, nisam znao to...
Konfuzija di vam nisu dali postupak? Nama je dr.L. rekao da u urinu ne smeta i da slobodno idemo u postupak i ja mu vjerujem ako on tako kaže.... Hvala na ovom savjetu, nisam znao to...
U Petrovoj, mada vidim da gomila doktora ne obraća pažnju na to... Nda, nismo ni mi znali dok nismo popili nekoliko rundi antibiotika, a beštije se nikako riješiti.
Kod Lučija izgleda sve prolazi..
Mi smo možda još uvijek pozitivni na Ureaplazmu pa smo se bojali da će nam odgoditi postupak, ali eto nije..
Ne kažem da je to dobro, ali čisto informativno dajem na znanje...
Kod Lučija izgleda sve prolazi..
Mi smo možda još uvijek pozitivni na Ureaplazmu pa smo se bojali da će nam odgoditi postupak, ali eto nije..
Ne kažem da je to dobro, ali čisto informativno dajem na znanje...
Ma znam da i dr. R pušta u postupak s bakterijom u urinu. Za cerviks više nisam baš siguran... Mada oni koji ostanu prirodno trudni često imaju bakteriju ni ne znajući da ju imaju tako dugo dok ne zatrudne tako da...