Shadow toga se i ja bojim! Moj AMH je 2,4, točno prije godinu dana je bio 8,1...veliki pad Do sada sam bila a 4 IVF-a, 3 sa transferom po 3 embrija (prvi put su ih pusti sve do blastica), a ovaj 4-ti je rezultirao sa time da je na kraju bila samo jedna stanica koja se nije oplodila...prestrašno mi je to bilo. Treći IVF je rezultirao i biokemijskom, što su mi u tom trenu rekli da je dobar znak. Nakon toga je dr.tražio da ponovim AMH i dobila sam ovaj rezultat, dr.je rekao da moram biti svjesna da u "skladištu" imam još jako malo, ali da ne može se znati koliko još ima i da mi svaka stimulacija uzme jedan dio iz tog skladišta. Iz tog razloga smo sada 2 ciklusa probali u prirodnom, ali ni u jednom se nije ništa razvijalo. Budući sam očajna obišla sam ja i druge dr.-ove..dr.Radončić mi je na onom forumu odgovorio da AMH je relativno nova pretraga i da je ne treba uzimati zdravo za gotovo, to sam primjetila da vrlo često ponavlja. Bila sam i kod dr.B. on je rekao da situacija nije sjajna, ali da nije toliko ni loša, rekao je: AMH je 2,4, nije 0,4 gdje bih vam rekao odmah da idete na donaciju! I on mi je odmah prije ovih pokašaja prirodnih rekao da nek se toga okanem i da idem u stimulaciju. Dok je moj dr.u bolnici htio vidjeti i u prirodnom, on je rekao da ako je AMH dosta nizak (tad me tek poslao vaditi, pa nije znao koliki je) da je pitanje koliko se isplati ići u stimulaciju. Kod njega sam na listi za 4 mj, ali me sve to potaknulo da ipak odem kod dr.L i dam se u njegove ruke, jer vidim da više stvarno nemam vremena i da mi kasnije ne bude žao što nisam još probala i to jer možda, možda...
Nije mi ni padalo na pamet da bi nas odbio...koma