-
Kad sam već među rijetkim kritičarima dr. L., moram priznati da se ja nisam puno motala po našim bolnicama. Bila sam na VV na jednim konzultacijama/pregledu kod dr. L., vrlo neslavno s vrlo lošom procjenom mog zdravstvenog statusa i stanja mojih jajnika i jajovoda, bila sam kod dr. B. u SD, s njim puno sretnija, ali kad je naletila doktorica T. uspjela me rasplakati jer me zbog administrativne pogreške poslala s punkcije u svlačionicu - odbila me, poslije su me ipak vratili iz svlačionice na stol za punkciju
, u CITO-u kod dr. Poljaka - europska klasa!, kod dr. R. Vili- ne na IVF-u, ali na histero i na konzultacijama - izvrstan!, u MB - zamorna komunikacija s klinikom, al liječnici i biolozi su mrak!, u Postojni dr. R. - pitanje ukusa - prednost je što je sve dosta jednostavno uz najmanje utrošenog vremena, u dvije klinike na europskom sjeverozapadu - to je drugi svemir.
U hrvatske privatne klinike nisam išla u IVF zbog Milinovićevog zakona. Kad već plaćam da ne idem na bingo odabir stanica i substimulaciju. Očito meni treba puno više embrije, nego Milinović misli (a čini se i Ostojić).
Posljednje uređivanje od Jelena : 07.03.2012. at 17:19
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma