Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Kad sam već među rijetkim kritičarima dr. L., moram priznati da se ja nisam puno motala po našim bolnicama. Bila sam na VV na jednim konzultacijama/pregledu kod dr. L., vrlo neslavno s vrlo lošom procjenom mog zdravstvenog statusa i stanja mojih jajnika i jajovoda, bila sam kod dr. B. u SD, s njim puno sretnija, ali kad je naletila doktorica T. uspjela me rasplakati jer me zbog administrativne pogreške poslala s punkcije u svlačionicu - odbila me, poslije su me ipak vratili iz svlačionice na stol za punkciju , u CITO-u kod dr. Poljaka - europska klasa!, kod dr. R. Vili- ne na IVF-u, ali na histero i na konzultacijama - izvrstan!, u MB - zamorna komunikacija s klinikom, al liječnici i biolozi su mrak!, u Postojni dr. R. - pitanje ukusa - prednost je što je sve dosta jednostavno uz najmanje utrošenog vremena, u dvije klinike na europskom sjeverozapadu - to je drugi svemir.

U hrvatske privatne klinike nisam išla u IVF zbog Milinovićevog zakona. Kad već plaćam da ne idem na bingo odabir stanica i substimulaciju. Očito meni treba puno više embrije, nego Milinović misli (a čini se i Ostojić).
    Posljednje uređivanje od Jelena : 07.03.2012. at 17:19

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •