Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Matt, samo polako.
    Ja molim nekog, ako mi može pomoći. Znam da nije ovo tema ovdje ali očajnim ljudima svašta pomaže. Trudna sam 8 tjedana i imam užasne mučnine, ne povraćam ali sve kaj pojedem imam užasnu mučninu i kiselinu. Probala sam sve od jogurta, čok, mlijeko, banane, jogurti, bademi (fuj), čajevi, đumbir (ajme majko), mentol bomboni, dvopek....ako netko može pomoći sa bilo čim, bila bih zahvalna.

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kiarad prvotno napisa Vidi poruku
    Matt, samo polako.
    Ja molim nekog, ako mi može pomoći. Znam da nije ovo tema ovdje ali očajnim ljudima svašta pomaže. Trudna sam 8 tjedana i imam užasne mučnine, ne povraćam ali sve kaj pojedem imam užasnu mučninu i kiselinu. Probala sam sve od jogurta, čok, mlijeko, banane, jogurti, bademi (fuj), čajevi, đumbir (ajme majko), mentol bomboni, dvopek....ako netko može pomoći sa bilo čim, bila bih zahvalna.
    za kiselinu meni pomaže rennie od bayer-a a za mučninu na žalost ništa

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj kiarad prvotno napisa Vidi poruku
    Matt, samo polako.
    nekada davno procitala da treba cuclati kosticu od masline ili sljive, mozda nije neki savjet ali probaj
    caj od dumbira inace pijem i prefini mi je, ali o ukusima se na raspravlja, mozda predugo drzis dumbir pa ti je preljut, a inace dumbir mozes naribati u cijedeni sok od narance, no medutim ako ti je okus dumbira fuj onda nema bas pomoci

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Ona koja nije pisala prvotno napisa Vidi poruku
    nekada davno procitala da treba cuclati kosticu od masline ili sljive, mozda nije neki savjet ali probaj
    caj od dumbira inace pijem i prefini mi je, ali o ukusima se na raspravlja, mozda predugo drzis dumbir pa ti je preljut, a inace dumbir mozes naribati u cijedeni sok od narance, no medutim ako ti je okus dumbira fuj onda nema bas pomoci
    Hvala, ocito da drzim predugo jer mi je ljut, al kak s enista u taj dumbir ne kuzim, nema pomoci.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •