Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Hoću bebu, pogledaj temu Imunološke pretrage i napravi te pretrage ako će ti dr dati uputnicu....ima doktora koji ne pridaju pažnju trombofiliji-a u to spada i Prag, a neki kod nas šalju pacijente na te pretrage nakon 3 neuspješna postupka (bez obzira bilo spontanih ili ne).
    i da, embriolog u Pragu zna reći nakon transfera-trudni ste! al to je više kao poticaj...
    Posljednje uređivanje od mare41 : 23.03.2012. at 08:28

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

btw ovo dole sam napisala koliko je vračeno))

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Da, luči ne pridaje pažnje previše pretragama u to smo se i mi uvjerili, i sve pretrage koje smo radili smo radili na svoju ruku nakon prvog Ivf-a. On smatra da ne treba slati na te pretrage baš kako kažeš nakon par neuspjelih postupaka. U početku je to i meni bilo čudno... Zašto davati sve te silne novce za postupke ako nešto ne valja s pretragama?? Ali dobro prihvatili smo to. A to da on govori da je ovaj postupak 100% dobitan isti slučaj je to kao što i mare kaže. Više poticajno i ohrabrujuće je to, jer nitko sa sigurnošću ne može tvrditi da je postupak dobitan ili ne pa ni on....

Samo da kažem da mi sutra vadimo betu, ali ne nadamo se ničemu. Draga nije imala ni jedan jedini simptom ovaj put, ali doslovce ni jedan. Već je isplakala svoje, ali ostaje pričekati do sutra za potvrdu toga.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •