Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Darkica, sorry, ja sam se osvrtala na sve napisano a ne isključivo na tvoje riječi.

Spodoba, ovo što ti pišeš da ti je naplatio L. samo prirodnjak iako je trebao biti polustimulirani jeste nešto što je normalno i nije nešto posebno fair odnos nego ti je naplatio ono što je stvarno odrađeno...... Naplatiti tebi polustimulirani iako je na kraju bio prirodnjak bi bilo krajnje bezobrazno. SRETNO!

Bubimitka, i ja se zahvaljujem što si podijelila svo je iskustvo s nama, nemoj se osjećati loše zbog toga nego iz toga nauči da se moraš izboriti za sebe. Evo ti prijedlog, ako je tebi naplatio postupak 12300 HRK sveukupno (ne znam jel bio IVF ili ICSI?), to je onda bar 2000-3000 HRK previše, svakako bih tražila da ti taj iznos uračuna i smanji kod sljedećeg postupka. Ja to ne bih skrivala od muža.

Kiarad, iskreno... užasno mi je teško razgovarati argumentirano kad pročitam ovo što si napisala ranije:
    Ja volim L. jer mi je omogucio da ostanem trudna a ostalo mi je totalno nevazno.
    jer je krajnje egocentrično da ne kažem egoistično takvo stajalište i ne dozvoljava trezvenu raspravu. No pokušat ću......

Ovaj je forum informativan - nekad i ženski kokošinjac - a ja sam dio njega već dugo. No kad sam bila na svojim počecima u IVF-vodama tad se već pisalo o jednom liječniku da je primao kuverte pa bi slučajno u njegovoj tekici bilo mjesta za postupak već sljedeći mjesec a ne kao ranije rečeno tek za godinu dana. I tad kad su se neke cure to usudile na forumu napisati o tom simpa liječniku koji je iza sebe imao masu trudnica, uspješnih postupaka, druge cure su ga bezobzirno branile, rekle tim curama koje su spominjale kuverte da izmišljaju, da lažu.

Isto tako je bila priča o jednom liječniku da je prodavao ispod pulta lijekove za stimulaciju u privatnoj poliklinici. Cijela hajka, strka, zbrka, ali je taj liječnik koliko čujem nakon toga prestao na crno prodavati lijekove i ubrzo otišao iz te privatne prakse

U oba slučaja se uistinu nadam da je forum odigrao svoju ulogu u prestanku opisanih praksa. Kako forum čitaju sve klinike, vjerujem da će i dr. Lučinger sljedeći put vrlo dobro razmisliti koliko što naplatiti. A tvoje objašnjenje vezano za naplaćivanje Bubimitki:
    ko zna zasto je on to naplacivao. i to samo njoj i nikom drugom, to je stvarno malo cudno.
    mene opet ostaje bez daha, em zato što dovodiš u pitanje istinitost onog što je Bubimitka napisala, a em zato što slijepo vjeruješ liječniku i onom što radi, a i oni su draga Kiarad na kraju krajeva samo ljudi, koji čine dobro, ali i loše, koji su divni ali i griješe, kojima se potkradaju greške, među koijma ima onih koji uzimaju kuverte i onih koji to ne čine, ima onih koji su vrlo stručni i uspješni i ima onih koji su to manje, itd. Na nama pacijentima je Kiarad da se izborimo za svoja prava, a forum je vjeruj mi mjesto i za razmjenu iskustava i za informiranje, pa i za kritiziranje a ne samo za čestitanje Valentinova svojim liječnicima i sveukupno vibranje, hopsanje i pozitivno razmišljanje. I na kraju Kiarad, bilo bi krasno kad bi napisala gdje se na taj način dijele lijekovi i to po 60 ampula koje onda možeš iskoristiti u privatnoj ordinaciji za postupak a ostatak prodati (što je za mene također neetično, no tko sam ja da sudim
    Posljednje uređivanje od Kadauna : 24.03.2012. at 08:28

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •