-
Mene ustvari zanima kako se uopće rade statistike uspješnosti u privatnim centrima. Izlazi li se s brojem naplaćenih ili brojem odrađenih postupaka. Pod naplaćenih mislim da postoji trag da je nešto plaćeno. O utaji poreza da ne pričam.
Druga je stvar to istovremeno naručivanje. Po meni je problem ovdje sasvim krivo postavljen. Ja mislim da je jako lijepo kad par ide zajedno u postupak. A mislim da je jako šlampavo naručivati sve u isto vrijeme. Pišem šlampavo uz pretpostavku da se ne krije nekakvo promišljanje iza toga, al inače bi meni bilo vrlo prepotentno i omalovažavajuće tako se ponašati prema vremenu pacijenata. Čak i da se kratkotrajno potrefi više pacijenata u čekaoni, to mora biti iznimka, a ne pravilo. Sve klinike u kojima sam bila (a bila sam u dosta!) razdvajaju pacijente za UZV, za punkciju i za transfer. Nije mi jasno kako se čeka transfer istovremeno s ovima za UZV. Stav dr. L. prema muškim pacijentima se vidio i na VV-u, kad nije osigurao pristojan prostor za uzimanje ejakulata, al vidim da ima i supruga koje podržavaju takvo ponašanje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma