Stranica 62 od 120 PrviPrvi ... 1252606162636472112 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,051 do 3,100 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Evo da i tu javim i prekinem ovu zakuhtalu raspravu ovih dana beta posljivih 15,3! . Ne kuzim, zasto jednostavno nije 0 nego je uvijek takva nekakva mizerna brojcica? Bolje da je 0 nego ovako...

Znao sam da cemo biti tuzni. sad opet treba skupit snage za dalje...

Sretno svima
    Posljednje uređivanje od M@tt : 24.03.2012. at 11:45

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    anddu cijena se u polustim. diže zbog većeg broja j.s. to znači da je više u posla u labu, dakle nisu u pitanju ni lijekovi ni folikulometrije nego ono što biolog odrađuje, koliko medija troši i sl.
    Ja sam imala u jednoj drugoj klinici stimulirani i na kraju dobila samo 1 embrij pa mi je dr. naplatio kao prirodnjak.
    curke ako sam dobro shvatila kod dr.L nema zamrzavanja js?
    o kakvom onda poslu u labu govorimo ako je ogranicenje na 3 js
    ok ja sam plava

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da i tu javim i prekinem ovu zakuhtalu raspravu ovih dana beta posljivih 15,3! . Ne kuzim, zasto jednostavno nije 0 nego je uvijek takva nekakva mizerna brojcica? Bolje da je 0 nego ovako...

Sretno svima
    Tuzna sam

Skupite se i u nove pobjede

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Sretno svima
    matt jako mi je žao

ja bih na vašem mjestu sada ipak potražila i drugo mišljenje.

držite se i čuvaj dragu, vjeruj mi ipak je njoj trenutno najteže!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Ona koja nije pisala prvotno napisa Vidi poruku
    curke ako sam dobro shvatila kod dr.L nema zamrzavanja js?
    o kakvom onda poslu u labu govorimo ako je ogranicenje na 3 js
    ok ja sam plava
    Ajd razmisli malo, ne mozemo sve nacrtat na javno

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Sretno svima
    M@tt jako mi je zao, ali iz svog nkakvog iskustva s betama, nije li to bila biokemijska, sto citajuci ovaj forum kazu da je dobro.
    Mozda malo prouciti temu imunoloskih pretraga, evo ja sam iako zapravo nemam indikaciju (osim PAI-1) dobila heparin.
    u svakom slucaju sretno dalje

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

I prvi put je bila biokemijska. Beta je bila 50 na 15-ti dan, tak da ne znam kako bi to bilo dobro... Ma jadni smo...

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

dobro je u tom smislu da do trudnoce dolazi
    a sad zbog cega ne dolazi do odrzanja iste je mozda razlog u imunologiji, zato predlozih temu imunoloske pretrage

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj thinkpink prvotno napisa Vidi poruku
    matt jako mi je žao

ja bih na vašem mjestu sada ipak potražila i drugo mišljenje.

držite se i čuvaj dragu, vjeruj mi ipak je njoj trenutno najteže!
    Iskreno sad i mi vec razmisljamo o drugom misljenju. Ljuti nas sto ne uzima u obzir imunologiju. Draga smatra da je problem u previsokom TSH-u od 3,34...mada luci veli da nije, njen soc. dr i gin vele da nije, cak je i dr.r na forumu zdravlje i zivot napisao da ne bi trebao biti problem u tome ali da mozemo doc na pregled kod njega...

Ma ne znam vise ni sam sta da mislim. Idem probam uzivati u vikendu na moru, mada ne znam kako?

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

M@tt, baš mi je žao! Znam kako se osjećate. Želim vam da što prije dođete k sebi i dogovorite što dalje.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Iskreno sad i mi vec razmisljamo o drugom misljenju. Ljuti nas sto ne uzima u obzir imunologiju. Draga smatra da je problem u previsokom TSH-u od 3,34...mada luci veli da nije, njen soc. dr i gin vele da nije, cak je i dr.r na forumu zdravlje i zivot napisao da ne bi trebao biti problem u tome ali da mozemo doc na pregled kod njega...

Ma ne znam vise ni sam sta da mislim. Idem probam uzivati u vikendu na moru, mada ne znam kako?
    M@tt, poslala sam ti PP. I ja svakako savjetujem drugo mišljenje. U PP sam ti sve rekla! Držite se i sretno za dalje!!!

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

M@tt Žao mi je...

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ovo ti nije previsoko. meni je bilo daleko više od toga i to pod turbo terapijom lijekova za štitnjaču pa sam svejedno ostala trudna.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

M@tt 2 biokemijske zaredom i meni pobuđuju sumnju da vam nešto s imunologijom "šteka" svakako odite po drugo mišljenje

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

ovo ti nije previsoko. meni je bilo daleko više od toga i to pod turbo terapijom lijekova za štitnjaču pa sam svejedno ostala trudna.
    Mislili smo da je previsoko jer smo citali da bi ideal o bilo oko 2 za ostvarivanje trudnoce.

M@tt 2 biokemijske zaredom i meni pobuđuju sumnju da vam nešto s imunologijom "šteka" svakako odite po drugo mišljenje
    A ocito cemo morati. Dosta pretraga smo napravili sad i prije drugog ivf- tak da sad stvarno ne znamo odkud krenuti. Kod nekog na konzultacije ili sta? Ima tko kakvu preporuku osim spomenutog dr.R?

Zahvaljujem na pomoci cure...

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Kod Lučija ima zamrzavanja j s,pa on je i imao prvu trudnoću iz js nakon primjene novog Zakona,samo što on ne preporuča zamrzavanje j s jer je postupak dosta skup,a rezultat .....
    Pisalo se o tome negdje na počecima otvaranja IVF centra

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

M@tt ne znam u Zg baš nekog tko je u MPO vodama i tko bi vas uputio na te pretrage od dr. R., a što ste odradili od pretraga?
    Čula sam i za dr. Đelmiša al on nije MPO-vac pogledaj na temi IMUNOLOGIJA

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ok santana. hvala na info. ali i dalje ostaje da oplodnja tri stanice u labu nije puno posla po mom skromnom misljenju
    Posljednje uređivanje od Ona koja nije pisala : 24.03.2012. at 13:13

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

M@tt ,

i meni je jako zao

Ja mislim da TSH ne bi trebao biti visi od 2 ako se planira trudnoca, naravno nisam doktor. Ja sam tenutacno u fazi da zelim probati sve sto mi moze pomoci u ostvarenju trudnoce, mozda je to nekome glupo i ne razumije ali bas me briga.
    Znam samo da su prosle dvije godine u cekanju jer moj ginekolog nije smatrao da bi trebala otici ne HSG jer nema nikakvih naznaka da nesto nije u redu. Otisla sam na pregled privatno i za 30 minuta dobila odgovor na pitanje zasto; jajovodi totalno neprohodni jedina mogucnosat IVF.
    Na zalost mi smo ti koji puno puta moramo sami istrazivati, postavljati pitanje i djelovati ako zelimo pomak sa mrtve tocke.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

M@tt ne znam u Zg baš nekog tko je u MPO vodama i tko bi vas uputio na te pretrage od dr. R., a što ste odradili od pretraga?
    Čula sam i za dr. Đelmiša al on nije MPO-vac pogledaj na temi IMUNOLOGIJA
    Hsg smo obavili, hormone vadili na 3. I 21. Dan, tsh, ft3 i ft4. Mislim da je to to sta smo obavili. Htjeli smo i AMH ali iz same pune stimulacije u prvom postupku je bilo vidljivo da je AMH mali kad je draga s 24 gonala dobila tek 6 stanica tako da ga nismo isli kontrolirat kasnije.

Mury znaci velis trombofiliju? Mali Mimi jos sta? Budem se prebacio na temu imunoloske pretrage pa cu vidjet tamo sta bi bilo dobro.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Pogledajte na toj temi mare41 je kopirala nedavno sve pretrage, one se obično odrade nakon više neuspješnih IVF-ova ili ponavljajućih spontanih trudnoća. Vjerojatno vam neće biti lako doći do uputnica jer su to skupe pretrage ali probajte se izboriti

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Pogledajte na toj temi mare41 je kopirala nedavno sve pretrage, one se obično odrade nakon više neuspješnih IVF-ova ili ponavljajućih spontanih trudnoća. Vjerojatno vam neće biti lako doći do uputnica jer su to skupe pretrage ali probajte se izboriti
    No super... Pa koja je svrha onda uopce ako nam nece dati uputnice?

Privatno bi bilo preskupo?

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

gle privatno je definitivno preskupo. ali ne znas dok ne pitas da li ces dobiti uputnice.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

osim toga izvoli skupiti zenu i brisi na more
    pretrage i daljnji koraci mogu cekati da prode vikend
    ajd upecati neku ribu za roštilj

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ma ne znam ovisi kakav je tvoj dr. opće prakse ili ginekolog...ja sam najprije tražila preporuku specijaliste jer se oni obično ne kuže u te stvari i tek s tim išla kod dr. opće prakse, a za neke pretrage i oni moraju tražiti odobrenje HZZO jer inače sami snose račun. Privatno bi bilo preskupo da sve obavljate
    Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 24.03.2012. at 13:55

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Ona koja nije pisala prvotno napisa Vidi poruku
    osim toga izvoli skupiti zenu i brisi na more
    pretrage i daljnji koraci mogu cekati da prode vikend
    ajd upecati neku ribu za roštilj
    Vec smo na moru. Narucali se pa sad malo odmaramo. Draga je isla prilec jer ju je opet uzasno pogodilo.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

naravno da ju je pogodilo, ali ce proci, jer inace nista od daljnje borbe.
    dodite malo k sebi pa dalje, nema druge
    pusa velika tuznici

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

M@tt tako mi je zao.. budi uz dragu reci joj da se nećete predati mislim da joj te rijeci trebaju sAd vise od icega.. Mene je to izvuklo kad sam bila na samom dnu..
    Znam da je svakome njegov kriz najteži , ali sjeti se mene..
    Idemi zajedno u nove pobjede.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Probajte ne shvaćati to kao poraz, jednostavno se nešto nije poklopilo kako je trebalo što ne znači da drugi put neće (možda uz kakvu terapiju ako se pokaže potreba)

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

matt, izostanak spontane trudnoće i 2 biokemijske nakon 2 IVF-a već i je indikacija za pretrage pa bi i mogli dobiti uputnice. odite dr. R na konzultacije ili trazite dr.L da vam napiše da trebate obaviti imunologiju i trombofiliju i to pokažite dr-u opće prakse ili ginekologu. za TSH smo već pisali - nekome ne radi probleme ako je iznad 3 (meni recimo, kao i thinkpink. btw, thinkpink, ako tebi takav TSH nije utjecao na implantaciju i trudnoću ne znači da je i drugima tako), a nekome opet može stvarati probleme pa treba uvesti terapiju. ja bih svakako tražila MPO-ovca da mi napismeno da koje pretrage obaviti i onda vas dr ne bi smio odbiti... žao mi je što je i ovaj put ovako ispalo

Bubi, hvala što si podijelila svoje iskustvo s nama - takve je stvari potrebno rasvijetliti, a i drugi trebaju biti svjesni do kakvih zavrzlama može doći da bi mogli reagirati na vrijeme. to što vam se desilo zbilja nije u redu i ja bih svakako tražila objašnjenje od dr-a.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pozdrav svima od nove članice

U potpisu sam navela ukratko naše probleme..
    ja sam prije godinu dana prestala s pilulama, od tada imam menge s duphastonom (probali bez, ali ništa). PCO jajnici, prije 6 mj otkriven Hashimoto.
    Prvo mi je TSH bio previsok, nakon 3 mj sa Euthyrox 50 je bio prenizak. Sad sam na Euthyrox 25

Muž ima oligoastheno, zadnji nalaz 5 mil u ml, 27% ukupno pokretnih.
    25.4. sam naručena kod svoje ginićke, rekla je da dođem sa svojim nalazima štitnjače (da se tsh unormali) i muževim, i da ćemo vidjeti što dalje.

No meni se ne da više čekat, pa idem privatno izvaditi hormone (u subotu stiže menga) koje mi endokrinologica navela u prošlom nalazu. S time idemo kod L-a na konzultacije. Nakon toga mi još pada kontrolni za štitnjaču i onda pregled kod ginićke. Valjda bude L naveo što ću trebati sve napraviti

Iskreno, dosadilo mi već čekanje i "kad ovo središ trebalo bi biti ok". Nadam se da ćemo brzo biti u postupku

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    matt, za TSH smo već pisali - nekome ne radi probleme ako je iznad 3 (meni recimo, kao i thinkpink. btw, thinkpink, ako tebi takav TSH nije utjecao na implantaciju i trudnoću ne znači da je i drugima tako), a nekome opet može stvarati probleme pa treba uvesti terapiju. .
    nikako mi nije jasan ovaj dio priče, jer je u našoj mpo klinici to uredan nalaz kao i kod mojih endokrinologa /hvala bogu dvoje doktora me vodi/ jedna doktorica prije začeća i jedna nakon. jučer su me obje pregledavale. sudjelujem dobrovoljno u jednom njihovom istraživanju - dobro meni -dobro njima.

mislim da se kod Matt i njegove supruge definitivno radi o nečem drugom a ne o štitnjači. ako mene pitaš s obzirom da je sada bila biokemijska ja bih na njihovom mjestu SADA vadila TSH. meni se nakon svake neuspjele trudnoće on znatno povećao. sada loš nalaz bi bio indikacija da nešto ne štima.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

slažem se da bi sada trebali izvaditi - pisali smo i o tome koju stranicu prije...
    što se tiče TSH - u nekim te klinikama vani recimo neće ni pustiti u postupak ako je iznad 2. ali treba gledati cjelokupnu sliku - fT4 i antitijela pogotovo. ako su antitijela negativna, a fT4 iznad 15, TSH od oko 3 ili 3,5 vjerovatno nije neki problem... ali opet svaki je organizam za sebe i možda baš to nekome može kočiti zatrudnjivanje (ako se ne varam, bilo je slučajeva među prijašnjim forumašicama gdje je jedino TSH bio viši od 3, svi ostali nalazi u redu i nikako nije bilo uspjeha dok se god nije uveo eutyrox - svojedobno sam to full proučavala zbog vlastitog TSH od oko 3,5).

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Pola sata nakon sto smo izasli iz sunca se draga sjetila da smo mogli sad odmah izvadit TSH ali eto zaboravili smo...ici cemo ga izvadit u srijedu kad se vratimo. Znaci ako bi on sad bio jako povisen to bi znacilo da je stitnjaca u pitanju jel tako?

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Budem pogledao tocne vrijednosti koje smo imali kad smo vadili kad se vratimo s setnje pa stavim gore... Ali mislim da je sve bilo ok osim tog tsh malo povisenog...

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Pola sata nakon sto smo izasli iz sunca se draga sjetila da smo mogli sad odmah izvadit TSH ali eto zaboravili smo...ici cemo ga izvadit u srijedu kad se vratimo. Znaci ako bi on sad bio jako povisen to bi znacilo da je stitnjaca u pitanju jel tako?
    a gle ne mora značiti da je samo štitnjača, ali barem bi vas uputilo nekamo, na neki trag. iako ja stvarno vjerujem da će joj nalaz biti uredan. jedno smo mi koje smo godinama na terapijama, pa nam je nalaz povišen a drugo ženskice koje ne primaju terapiju i imaju uredan nalaz.

ja ti i dalje tvrdim, da je njen nalaz štitnjače po onome što si do sada pisao uredan. nadam se da će tako i ostati.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

TSH je znacio bio 3,34.
    FT3 4,8
    FT4 14
    Antitijela su negativna...

Po ovome je sve ok, osim tog TSH dosta iznad 2. Budemo izvadili u srijedu onda opet da vidimo na cemu smo.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

a gle ne mora značiti da je samo štitnjača, ali barem bi vas uputilo nekamo, na neki trag. iako ja stvarno vjerujem da će joj nalaz biti uredan. jedno smo mi koje smo godinama na terapijama, pa nam je nalaz povišen a drugo ženskice koje ne primaju terapiju i imaju uredan nalaz.

ja ti i dalje tvrdim, da je njen nalaz štitnjače po onome što si do sada pisao uredan. nadam se da će tako i ostati.
    Bas kako velis, barem da nas uputi na neki trag, jer ovo "kao sve je u redu" ali evo vec druga biokemijska u kratkom periodu bas izluduju...

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bas kako velis, barem da nas uputi na neki trag, jer ovo "kao sve je u redu" ali evo vec druga biokemijska u kratkom periodu bas izluduju...
    Moj je FT4 bio na donjoj granici a TSH mislim da isto kao i vaš ali zbog FT4 sam dobila terapiju i pomogla mi je terapija organizam mi bolje reagira na stimulacije, a sad do trudnoće još nije došlo iako stalno pijem euthirox no to nije jedini naš problem imam i endometriozu koja je veći problem. Teško je sve to pohvatati i teško se uspoređivati 2 ljudi sa istom dijagnozom ne moraju imati iste rezultate a ni probleme.
    Vaš slučaj me podsjeća na jednu forumašicu koja je sada trudna ali je imala 3 biokemijske nakon IVF-ova i u trećem je krenula s heparinom i uspjela je održati trudnoću. E sad dali se kod vas radi o istom problemu to ne znam ali sličnosti ima.
    Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 24.03.2012. at 19:27

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Vaš slučaj me podsjeća na jednu forumašicu koja je sada trudna ali je imala 3 biokemijske nakon IVF-ova i u trećem je krenula s heparinom i uspjela je održati trudnoću. E sad dali se kod vas radi o istom problemu to ne znam ali sličnosti ima.
    A za sta se koristi tj. Prepisuje heparin?

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

H Htjeli smo i AMH ali iz same pune stimulacije u prvom postupku je bilo vidljivo da je AMH mali kad je draga s 24 gonala dobila tek 6 stanica tako da ga nismo isli kontrolirat kasnije.
    M@tt jako mi je žao, držite se ti i tž i hrabro naprijed. No ovo što govoriš za AMH, dok ga ne izvadite, ne mora značiti da je nizak. Sve puno ovisi i o cilklusu, a imali ste kao ogledni primjer samo jednu stimulaciju koja po meni nije reprezentativan uzorka, da se tako izrazim. Možda jednostavno nije pogođena stimulacija, a recimo ja s mojim niskim AMH (koji se u godinu i pol vjerujem jpoš srozao) sa šest jajnih stanica lupala boih se nogom u guz...
    Za primjer lošeg AMH evo ti moju malenkost 21 menopur - jedan folikul, jedna js.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

A za sta se koristi tj. Prepisuje heparin?
    to ti je onaj dio s trombofilijom i imunoloskim pretragama

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Bubimitka81 prvotno napisa Vidi poruku
    Izgleda da je, zbunj zbunj..

Sad sam ga zvala, jedan ciklus pauza pa ćemo probati sljedeći ciklus sa tabletama...
    evo ako ja mogu napisati svoje iskustvo

meni nije ništa naplaćivao do punkcije a u svojem prvo i zadnjem iVF-u sam išla svaki dan na uzv jer se bojao hiperstimulacije

kada je beta bila pozitivna prvi uzv mi nije htio naplatiti uopće.. rekao je da mu je to neopisivo zadovoljstvo

kada sam došla zbog hematoma između redovnih pregleda nije mi htio naplatiti jer je rekao da hitne slučajeve ne naplaćuje

kada sam u 22-om tjednu trudnoće, gdje mi više nije vodio trudnoću nego me uputio prije toga kolegi ali je i dalje tražio da mu se javim nakon svakog pregleda kod kolege kakva je situacija,
    na moru sam dobila kontrakcije, zvala sam prvo njega...stavio me na terapiju i tražio me da mu se javljam svaki dan da vidimo kakva je situacija i ako se pogorša da me uputi kolegi u Splitu

kada se ispostavilo u 28-om tt da mi malena zaostaje težinom i da sam dobila šećer me on tješio i zajedno smo prokomentirali otvoreno koje su mi opcije i što je po njemu najbolje napraviti

kada sam rodila sam mu se javila iz Petrove je bio presretan

evo i neki dan sam mu poslala sms samo da mu javim kako malena napreduje i isto je bio jako happy

nitko nije savršen pa ni on... ali eto ovo je moje iskustvo s njim... i biti ću mu uvijek zahvalna

bubimitka... nije mi jasno što se dogodilo s tim naplačivanjem...mislim da ga stvarno trebaš pitati...

želim ti puno sreće i sve najbolje

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Jesen82 prvotno napisa Vidi poruku
    evo ako ja mogu napisati svoje iskustvo

meni nije ništa naplaćivao do punkcije a u svojem prvo i zadnjem iVF-u sam išla svaki dan na uzv jer se bojao hiperstimulacije

kada je beta bila pozitivna prvi uzv mi nije htio naplatiti uopće.. rekao je da mu je to neopisivo zadovoljstvo

kada sam došla zbog hematoma između redovnih pregleda nije mi htio naplatiti jer je rekao da hitne slučajeve ne naplaćuje

kada sam u 22-om tjednu trudnoće, gdje mi više nije vodio trudnoću nego me uputio prije toga kolegi ali je i dalje tražio da mu se javim nakon svakog pregleda kod kolege kakva je situacija,
    na moru sam dobila kontrakcije, zvala sam prvo njega...stavio me na terapiju i tražio me da mu se javljam svaki dan da vidimo kakva je situacija i ako se pogorša da me uputi kolegi u Splitu

kada se ispostavilo u 28-om tt da mi malena zaostaje težinom i da sam dobila šećer me on tješio i zajedno smo prokomentirali otvoreno koje su mi opcije i što je po njemu najbolje napraviti

kada sam rodila sam mu se javila iz Petrove je bio presretan

evo i neki dan sam mu poslala sms samo da mu javim kako malena napreduje i isto je bio jako happy

nitko nije savršen pa ni on... ali eto ovo je moje iskustvo s njim... i biti ću mu uvijek zahvalna

bubimitka... nije mi jasno što se dogodilo s tim naplačivanjem...mislim da ga stvarno trebaš pitati...

želim ti puno sreće i sve najbolje
    Bas mi je drago da si to napisala. Jer danas sam i ja bila na pregledu i znajuci da je bubimitki naplatio to pomnoije sam ga promatrala i vagala svaku rijec i kad sam pitala koliko sam duzna i bla bla. moram priznati da je imao strpljenja i sve mi je polako objasnio , jer do sada nisam bila trudna pa mi je svaki ultrazvuk nesto novo. objasnio mi je takoder sto se moze dogoditi i kako to mozemo sprijeciti, pregledao me uzduz i poprijek. i spomenuo moje ime i rekao da mi jos jedna s tim istim imenom ostane trudna bio bih presretan. znam da on nije idelalan, ali koliko ga ja znam, a vidali smo se cesto, mislim da je njemu svaku uspjeh veliko zadovoljstvo i ima konjske zivce za sve nas. A ova tvoja prica je veliki dokaz toga. Ne zelim niti zbrajat koliko me nepoznavanje MPO voda kostalo dok nisam naisla na nekog tko je zelio pokusati nesto samnom. A mucili smo se svjetski.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj kiarad prvotno napisa Vidi poruku
    Bas mi je drago da si to napisala. Jer danas sam i ja bila na pregledu i znajuci da je bubimitki naplatio to pomnoije sam ga promatrala i vagala svaku rijec i kad sam pitala koliko sam duzna i bla bla. moram priznati da je imao strpljenja i sve mi je polako objasnio , jer do sada nisam bila trudna pa mi je svaki ultrazvuk nesto novo. objasnio mi je takoder sto se moze dogoditi i kako to mozemo sprijeciti, pregledao me uzduz i poprijek. i spomenuo moje ime i rekao da mi jos jedna s tim istim imenom ostane trudna bio bih presretan. znam da on nije idelalan, ali koliko ga ja znam, a vidali smo se cesto, mislim da je njemu svaku uspjeh veliko zadovoljstvo i ima konjske zivce za sve nas. A ova tvoja prica je veliki dokaz toga. Ne zelim niti zbrajat koliko me nepoznavanje MPO voda kostalo dok nisam naisla na nekog tko je zelio pokusati nesto samnom. A mucili smo se svjetski.
    A eto ja ne mogu reći ništa loše, dapače.. bio mi je strašna podrška kroz trudnoću glede mojih problema i strahova... i kada mi više nije bio primarni ginekolog koji me vodio smo stalno bili u kontaktu...

ne umanjujem ničija iskustva... nitko nije savršen i svaka medalja ima 2 lica... moje iskustvo je bilo više nego pozitivno... iako sumnjam da ću ikada više u MPO vode jer su se moje molitve ispunile, i više od toga ne mogu tražiti.. drago mi je da je moja MPO priča završila s njim... i ja sam svašta prošla glede doktora prije...

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Evo javio se. Veli ponoviti betu sutra, a po meni nema smisla. Sad moramo do Pule zbog toga. Izvadit cemo i TSH odma. I u utorak idemo do njega po povratku kuci na konzultacije da cujemo sta i kako. Zahtjevat cemo da nam napise da odemo po uputnicu za trombofiliju izmedu ostalog...

ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Iz svega do sada napisanog,ako ostavimo po strani ko je kome dijete napravio i koliko je dotični prema kome bio više ili manje ljubazan i brižan,neizdavanje računa nakon obavljenog pregleda ili folikulometrije spada u domenu sive ekonomije (gdje je direktno oštećen državni proračun i porezni obveznici).
    No to u našoj državi na žalost nije izdvojen ili sporadičan slučaj.

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mat jako mi je žao i nadam se idući puta više sreće...
    Meni je TSH bio 4.91 a sad novi nalazi za Prag TSH je 1.71

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Hoću bebu prvotno napisa Vidi poruku
    Mat jako mi je žao i nadam se idući puta više sreće...
    Meni je TSH bio 4.91 a sad novi nalazi za Prag TSH je 1.71
    Kako ti se tako smanjio? Koristila si terapiju? Znaci odustala si od lucija?

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Hoću bebu, TSH 4,9 je stvarno preprevisok za postupak i trudnoću. i takvo variranje je isto naznaka da štitna šteka... nadam se da se smanjio zbog terapije...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •