evo ako ja mogu napisati svoje iskustvo
meni nije ništa naplaćivao do punkcije a u svojem prvo i zadnjem iVF-u sam išla svaki dan na uzv jer se bojao hiperstimulacije
kada je beta bila pozitivna prvi uzv mi nije htio naplatiti uopće.. rekao je da mu je to neopisivo zadovoljstvo
kada sam došla zbog hematoma između redovnih pregleda nije mi htio naplatiti jer je rekao da hitne slučajeve ne naplaćuje
kada sam u 22-om tjednu trudnoće, gdje mi više nije vodio trudnoću nego me uputio prije toga kolegi ali je i dalje tražio da mu se javim nakon svakog pregleda kod kolege kakva je situacija,
na moru sam dobila kontrakcije, zvala sam prvo njega...stavio me na terapiju i tražio me da mu se javljam svaki dan da vidimo kakva je situacija i ako se pogorša da me uputi kolegi u Splitu
kada se ispostavilo u 28-om tt da mi malena zaostaje težinom i da sam dobila šećer me on tješio i zajedno smo prokomentirali otvoreno koje su mi opcije i što je po njemu najbolje napraviti
kada sam rodila sam mu se javila iz Petrove je bio presretan
evo i neki dan sam mu poslala sms samo da mu javim kako malena napreduje i isto je bio jako happy
nitko nije savršen pa ni on... ali eto ovo je moje iskustvo s njim... i biti ću mu uvijek zahvalna
bubimitka... nije mi jasno što se dogodilo s tim naplačivanjem...mislim da ga stvarno trebaš pitati...
želim ti puno sreće i sve najbolje