Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Kod Lučija ima zamrzavanja j s,pa on je i imao prvu trudnoću iz js nakon primjene novog Zakona,samo što on ne preporuča zamrzavanje j s jer je postupak dosta skup,a rezultat .....
    Pisalo se o tome negdje na počecima otvaranja IVF centra

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Matt žao mi je, cure su ti sve već rekle.......... zašto 2x biokemijska, Bog zna.... jel ima dodatnih pretraga koje možete napraviti? Sve su ti cure rekle a mislim da je dr. R. jedini voljan i kompetentan među MPO stručjancima za nešto drugačiji pristup u IVF-u.... vidite možda i s njim. Uglavnom, kao što su cure i ranije rekle, ja isto ne bih s tim TSH-om išla dalje bez eventualno neke terapije.

Kiarad, sve je to ok i prihvaćam što si napisala. Isto to tražim i do tebe da prihvatiš, nema racionalne i argumentirane rasprave u okruženju u kojem jedna strana svog liječnika voli jer joj je pomogao postići ono što su željeli = trudnoću. Lučingeru će ova rasprava i forum kao što sam rekla sigurno poslužiti da sljedeći put razmisli prije nego li ispostavi ili ne ispostavi račun, prije nego li naplati nešto ili ne naplati. A da zna oprostiti i ne naplatiti neki pregled, vjerujem, zašto ne, pa nitko nije rekao ovdje da je on monstrum i beskrupulozni liječnik, dapače.... Koliko ja vidim većinom su samo pozitivna iskustva, pa i meni je rekoh simpa, ono malo negativnih ipak treba ostati zbog drugih cura koje će tek možda ići ili ne ići kod Lučingera. On je jedan od najboljih u HR, pa čak to i kolege MPO stručnjaci priznaju, no isto tako ga prati reputacija da je dosta njegovih cura s hiperstimulacijom, više nego prosječno kod drugih liječnika.

Petrova je imala odnosno pol. IVF Dmitrović/Šimunić su imali prvu trdunoću iz zamrznute jajne stanice nakon zakona, bio je i članak u Večernjem o tome..... a ne Lučinger, sorry Santana na ispravku.

http://www.vecernji.hr/vijesti/napok...a-clanak-82629

Baš mi me zanimalo ima li vas koji imate zamrznute jajne stanice u IVF centru.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj santana prvotno napisa Vidi poruku
    Kod Lučija ima zamrzavanja j s,pa on je i imao prvu trudnoću iz js nakon primjene novog Zakona,samo što on ne preporuča zamrzavanje j s jer je postupak dosta skup,a rezultat .....
    Pisalo se o tome negdje na počecima otvaranja IVF centra
    Icsi iz zamrznutih js u jednoj drugoj privatnoj poliklinici kosta 2500 kn, a ukljucuje i punktiranje svjeze js
    Tak da nije jako skupo
    Moja prijateljica je iz dva krio postupka u svakom dobila po jedan embrij - sto i nije tako los rezultat, 1 embrij od tri smrznute js

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Francesca prvotno napisa Vidi poruku
    Icsi iz zamrznutih js u jednoj drugoj privatnoj poliklinici kosta 2500 kn, a ukljucuje i punktiranje svjeze js
    Tak da nije jako skupo
    Moja prijateljica je iz dva krio postupka u svakom dobila po jedan embrij - sto i nije tako los rezultat, 1 embrij od tri smrznute js
    A jesu li i njoj punktirali tu svježu stanicu ili?

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    A jesu li i njoj punktirali tu svježu stanicu ili?
    Prijateljici nisu iz odredenih zdravstvenih razloga o kojima ne bih
    Ali u toj cijeni je i punkcija
    Evo, ona me ispravlja, jednom je imala 3 smrznute, jednom 2, svaki put su dobili po jedan jako kvalitetan zametak

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •