Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    Hoću bebu, TSH 4,9 je stvarno preprevisok za postupak i trudnoću. i takvo variranje je isto naznaka da štitna šteka... nadam se da se smanjio zbog terapije...
    Pa ja mislim da je ,to je ipak nalaz 4.91 prije prvog postupka a sad je već na redu 4 i Luči me nikad nije tražio da to ponovim taj TSH inače su mi svi ok osim Prolaktin koji je dosta visok e sad ne znam da li on radi neku ulogu???pomoć

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj Hoću bebu prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ja mislim da je ,to je ipak nalaz 4.91 prije prvog postupka a sad je već na redu 4 i Luči me nikad nije tražio da to ponovim taj TSH inače su mi svi ok osim Prolaktin koji je dosta visok e sad ne znam da li on radi neku ulogu???pomoć
    Mislim da prolaktin može stvarati probleme.Nakon dva spontana ,sama sam tražila da mi vade prolaktin i kao da sam znala-trostruko veći od normalnog.Sad sam na Bromergonu i nadam se da ću ga brzo sniziti i krenuti u postupak....samo još ne znam gdje

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj inna28 prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da prolaktin može stvarati probleme.Nakon dva spontana ,sama sam tražila da mi vade prolaktin i kao da sam znala-trostruko veći od normalnog.Sad sam na Bromergonu i nadam se da ću ga brzo sniziti i krenuti u postupak....samo još ne znam gdje
    Ovak prolaktin mi je Prolaktin 616 mIU/L 71 do 566 jako loše ili?

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

E i malo mi nije jasno zašto Referentni interval nije svugdje isti...recimo negdje je moj prolaktin dobar a negdje loš nije mi jasno...

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

E i malo mi nije jasno zašto Referentni interval nije svugdje isti...recimo negdje je moj prolaktin dobar a negdje loš nije mi jasno...
    Zato jer svaki labaratorij tj. klinika ima svoj referentni interval... Nek me ispravi netko ako griješim ali mislim da je tako...

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku
    Zato jer svaki labaratorij tj. klinika ima svoj referentni interval... Nek me ispravi netko ako griješim ali mislim da je tako...
    Aha onda ok...onda mi ćak ni ne odskaču zadnji nalazi mene je to bunilo

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Ma da ,nije to jako povišeno.Kao što je M@tt rekao jedinice ti ovise o laboratoriju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •