Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Hoću bebu prvotno napisa Vidi poruku
    Moj 1 ivf postupak je bio kod Alebića i da pustio me s 4.91 da idem u postupak isto tako Luči a ja se baš i ne kužim u te rezulatet samo sam gledala da je u intervalu kao što je no medjutim sad krećem u Prag i tražili su sve nove nalaze koje sam napravila i skužila da je sad TSH 1.75 a prolaktin 616 a prvi nalaz je bio oko 750 tak neš...
    Ako piješ Euthyrox pa ti se smanjio na 1,75 pls pročitaj uputstva na Euthyrox-u, piše ti da estrogen umanjuje njegov učinak, što znači da kada uđeš u postupak trebaš stalno kontrolirati TSH jer ti se počne dizati. Ja sam ušla u postupak s 2,61, izvadila Betu bila 140 a TSH skočio na 10,77 od estrogena. U tome grmu leži zec.

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj 1977 prvotno napisa Vidi poruku
    Ako piješ Euthyrox pa ti se smanjio na 1,75 pls pročitaj uputstva na Euthyrox-u, piše ti da estrogen umanjuje njegov učinak, što znači da kada uđeš u postupak trebaš stalno kontrolirati TSH jer ti se počne dizati. Ja sam ušla u postupak s 2,61, izvadila Betu bila 140 a TSH skočio na 10,77 od estrogena. U tome grmu leži zec.
    Nikad ja niš takvog draga moja nisam pila...nikad mi nitko nije rekao da mi ne valja i nikad nitko nije obraćao pozornost...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •