Citiraj azrijelka36 prvotno napisa Vidi poruku
3. što se tiće stajanja..hm..i ja sam se načekala i nastajala o-ho-ho..i to trudna sam stajala po sat vremena (a dolazila sam vlakom i hodala do njega) a morala sam čuvati trudnoću..a dečkići se nisu ustajali..a bože-to je samo kultura..ne znam šta bi dr. trebao imati s tim. a što se tiće gužve-šta mislite da doktor ne bi mogao prorjediti pacijente-pa bi-ali on ne želi nikoga odbiti, ne želi da netko propusti ciklus, ne radi to radi sebe-jer vi ćete i ovako i onako doći na pregled, prije ili kasnije..nego radi vas. a da ne kažem koliko dolazi bez naručivanja-kad sam ostala trudna niti jednom se nisam naručivala, nego dolazila kad mi je odgovarala-okvirno.
4. plaćanje-nama je sve bilo bez računa. nisam ga ni tražila, jer za povrat poreza i tako nema smisla.
Draga azrijelka, slažem se da je pitanje kulture ustati trudnici. Ne znam je li se već vidjela trudnoća. Ipak pitanje kulture je i kad žene glume patnice, odlaze u wc nesretne - srušit će se i ne znam kakve scene, kao da nemaju jezik da pristojno, bez nervoze, zamole nekoga da ustane. Kad ne bi neki zdravi muškarac ustao, to bi bio problem. Nije problem što muž prati ženu u čekaonicu.

Što se plaćanja tiče, neovisno o povratu poreza, valjda je jasno da je to protuzakonito i da je i Al Capone pao na utaji poreza, a tu se upravo o tome radi.