Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Francesca prvotno napisa Vidi poruku
    Hmmmm... Iskreno ne sjecam se bas, al cini mi se da od transfera
    E pa to me baš zanima i da li to momaže za implataciju i šta još može pomoć da dodje do implatacije?)

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Hoću bebu prvotno napisa Vidi poruku
    E pa to me baš zanima i da li to momaže za implataciju i šta još može pomoć da dodje do implatacije?)
    Onaj ko nađe odgovor na tvoje pitanje, zaslužio je Nobelovu nagradu. Dobit ćeš u Pragu imunosupresivnu terapiju, a s tim je isto ko i s antikoagulantnom terapijom (od transfera, Jelo, i dalje)-može i ne mora pomoći, al nije viška (ja sam puno postupaka prošla sa svim tim pa ništa nije pomoglo, a neko drugi će reći da mu je baš to pomoglo).

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Onaj ko nađe odgovor na tvoje pitanje, zaslužio je Nobelovu nagradu. Dobit ćeš u Pragu imunosupresivnu terapiju, a s tim je isto ko i s antikoagulantnom terapijom (od transfera, Jelo, i dalje)-može i ne mora pomoći, al nije viška (ja sam puno postupaka prošla sa svim tim pa ništa nije pomoglo, a neko drugi će reći da mu je baš to pomoglo).
    Ja sam mislila da se i to može otkrit putem nalaza koje sam radila kad je to moj problem

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sam mislila da se i to može otkrit putem nalaza koje sam radila kad je to moj problem
    To je problem svih nas

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

To je problem svih nas
    A nije baš kad ima i pobačaja ali kod mene ni A ni B ni muuuuuu...a mislim naravno da nism željna pobačaja ali si mislim zakaj bebe begaju od mene?!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

A nije baš kad ima i pobačaja ali kod mene ni A ni B ni muuuuuu...a mislim naravno da nism željna pobačaja ali si mislim zakaj bebe begaju od mene?!
    Imala sam oboje i iskreno - ne bih znala rec sta je gore

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Imala sam oboje i iskreno - ne bih znala rec sta je gore
    Uhhh kako god okreneš teško je((

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

I ja sam u početku to mislio, pa sam se razočarao kad sam saznao da se na samu implantaciju nažalost ne može utjecati tj. da ni sami doktori još uvijek ne znaju zbog čega do nje ne dolazi. Sada sam sve više i više počeo prihvačati činjenicu da je to sve jedna velika sreća baš kao što cure kažu. Sve se mora poklopiti da bi uspjelo... A šta češ...

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Hoću bebu, debela većina mojih embrija je bilo optički prekrasno. Svi su bili sretni s njima. Rekacija na stimulaciju super. Pa eto, ništa. Mislim, nemoj da te ja sad ubijem u pojam, jer ima puno više pozitivnih primjera, ali htjela sam ti reći da imam i Dexamethasone doma, i lanene sjemenke i ananas se jeo i cikla i omega i 5 mg Folne (to ide samo na recept), fragmini se kisele u frižideru i da ne nabrajam... Ja ne vjerujem više optičkom pregledu embrija (i tu je bilo spika fragmentacije grozno ili uopće nije važno...), a genetski nemam konkretnu indikaciju za PGD, odnosno PGD se radi ciljano, a mi nemamo detektiran genetski problem.

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Hoću bebu, debela većina mojih embrija je bilo optički prekrasno. Svi su bili sretni s njima. Rekacija na stimulaciju super. Pa eto, ništa. Mislim, nemoj da te ja sad ubijem u pojam, jer ima puno više pozitivnih primjera, ali htjela sam ti reći da imam i Dexamethasone doma, i lanene sjemenke i ananas se jeo i cikla i omega i 5 mg Folne (to ide samo na recept), fragmini se kisele u frižideru i da ne nabrajam... Ja ne vjerujem više optičkom pregledu embrija (i tu je bilo spika fragmentacije grozno ili uopće nije važno...), a genetski nemam konkretnu indikaciju za PGD, odnosno PGD se radi ciljano, a mi nemamo detektiran genetski problem.
    Ma ništa čekam da me opali sreća po glavi)))

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •