Onaj ko nađe odgovor na tvoje pitanje, zaslužio je Nobelovu nagradu. Dobit ćeš u Pragu imunosupresivnu terapiju, a s tim je isto ko i s antikoagulantnom terapijom (od transfera, Jelo, i dalje)-može i ne mora pomoći, al nije viška (ja sam puno postupaka prošla sa svim tim pa ništa nije pomoglo, a neko drugi će reći da mu je baš to pomoglo).
I ja sam u početku to mislio, pa sam se razočarao kad sam saznao da se na samu implantaciju nažalost ne može utjecati tj. da ni sami doktori još uvijek ne znaju zbog čega do nje ne dolazi. Sada sam sve više i više počeo prihvačati činjenicu da je to sve jedna velika sreća baš kao što cure kažu. Sve se mora poklopiti da bi uspjelo... A šta češ...
Hoću bebu, debela većina mojih embrija je bilo optički prekrasno. Svi su bili sretni s njima. Rekacija na stimulaciju super. Pa eto, ništa. Mislim, nemoj da te ja sad ubijem u pojam, jer ima puno više pozitivnih primjera, ali htjela sam ti reći da imam i Dexamethasone doma, i lanene sjemenke i ananas se jeo i cikla i omega i 5 mg Folne (to ide samo na recept), fragmini se kisele u frižideru i da ne nabrajam... Ja ne vjerujem više optičkom pregledu embrija (i tu je bilo spika fragmentacije grozno ili uopće nije važno...), a genetski nemam konkretnu indikaciju za PGD, odnosno PGD se radi ciljano, a mi nemamo detektiran genetski problem.